Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnnn canım inşşşşşşşşş
sizlerin dualarınızla bizlede önce hamiş sonra anne olacağız inşşş

evet canım haklısın valla
inşallah bu mübarek günde güzel bi haber gelir :Saruboceq:

günaydın kızlar.. Smhs canım inşallah sağ alim kucağına alırsın bebişi zaman ne kadar hızlı ya. Maşşallah hamişler bir bir doğuruyor.

kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım

ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi

işte böle ama ben ne kadar kafamdan attım desemde olmuyor sanırım mart gibi bizde başlıcaz tüp tedavisine kararı verdik hayırlısıı ile inşallah

arkadaşım ben insan ne düşünüyorsa onun başına geldiğine inanıyorum olumlu düşünürsen olumlu olur .Ben hamile kaldığım ay okadar inanıyordumki hamile kalacağıma nasıl inanıyordum burdaki mucizeleri okuyup bende yaşayabilirim diye düşünüyordum ve nitekim öylede oldu hamile kaldım.sonra olumsuzluk sardı düşürücem diye korkmaya başladım düşürmedim sonra bir kaç arkadaşın bebeğinin kalbinin durduğunu gördüm bu sefer bebeğin kalbinin duracağı korkusu aldı beni doktora gideceğim zaman hep kalbi atmıyor ölmüş demesinden korktum ve korktuğum başıma geldiYani olumlu düşünmek her zaman daha iyi sonuçlar çıkaraktır.Tabi olumlu düşünücem diye ben bu ay kesin hamileyim diye kendimizi şartlandırıp sonra hayal kırıklığıyla sonuçlandırmamalıyız...

Geçmiş zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret. Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi. Ne geleceğimizi bilebilir, ne geçmişimizi değiştirebiliriz.

Son düzenleme:

Slm özlemcim naber?İyisin di mi ,birkaç gündür yoktun?
yerimseniben

Hayırlısı olsun canım kaydirigubbakcemile5

Bal damlıyo canım ağzından,inşallah canım inşallah:Saruboceq:

canım yyaaaaaaaaaa işte mucize bu
ben hep diyorum yyaaa rabim ol dedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz
yeterki ol desin
inşşş bizim için ol dediği günler uzak dedğildir
çok beklemeden gelir kuzucuklzrımız

NE KADAR GÜZEL BİR SÖZ :lepi::lepi::lepi:

ÇOK BEBEĞDİM alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar, bugün nette gezinirken bir ot gördüm. Azosprem için yani sperm sayısı çoğalttığı söyleniyor. ÇAKŞIR OTU. Bunu okuyunca hemen netten daha çok araştırdım. Çok güzel şeyler yazıyor. Bi araştırın derim. Benim şuan böyle bir sorunum yok ama hep burda okuyorum ve çok üzülüyordum. O yüzden paylaşmak istedim. Çakşır otu, kökü ve suyu şeklinde kullanılıyormuş. Düzenli kullanımdan sonra çok hamile kalan olmuş. Diliyorum allahımdan faydası olur. Sevgiyle kalın...

Diğer linke de yazdım bunu az önce arkadaşlar. Burası kalabalık oldugu için kopyaladım. ınşallah faydası olur inşallah... Rabbim nur topu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize inşallahhh...Sevgiyle kalınnn

Merhabalar kadınlar klübüne yeni üye oldum.
Eşimin sperm sayısı düşük.Varikoseli var.Dr.lar ameliyat önermiyor.Neyse tüp bebek merkezinde 2 kez deneme yaptık.ıkisinde de pozitif sonuç almamıza rağmen hamilelik ilerlemedi.Düşük yaptım hapla.Sonra başka bir merkeze gittik.Orda da yumurtalarımı çoğalttılar.Transferden sonra sonuç negatif.
Sonra ilk gittiğimiz merkeze gittik.Çünkü orda embriyolarımız var.Neyse dr.umuz bizden karyotip istedi.Sonuç eşimin de benim de 46 şar kromozomumuz var.Sperm fish istedi.Sonuç güzel çıktı.3.tahlil ise y mikrodelasyon analizi idi.Onda da delasyona rastlanmadı.Dr. tavsiyesi denemelere devam.PGT de yaptırabilirsiniz ama gerekmez dedi.2010 yılında denemeye devam etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.Eşinin sperm sayısı düşük olup da çocuk sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

tesekkur edrim canim ins ise yarar
ama yurtdisinda caksir otu bulamam bende sansimi ari sutu ile deniycem

evet bende bir kaç yerde okudum ve almayı düşünüyorum mısır çarşısında çakşır otu suyu varmış ondan almayı düşünüyorum sayı ve sperm kalitesine iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…