günaydınn kızlarr................ :)
teşekkür ederim tatlım inşallah
oğlaklar inatçı olur ama
darısı size inşallah
amin bitanem amin inşallah
darısı size inşallah
amin bitanem sorma
sağlıcakla inşallah
darısı sizlere olsun
sağolasın amin bitanem
inşallah sağlıcakla
darısı size nasip etsin rabbim
aymesim
canım amin inşallah
inşallah tatlım
dualarımda kalbimdesiniz sağlıcakla inşallah
bu kadar arkadaşı burada görünce sonuç beklediğimiz günler aklıma geldi, hani heyecanla test sonuçlarını beklerdik ya
bu kalabalıkta hayıra işarettir inşallah bi hamiş haberi alıveririz hazır herkes toplanmışkenzemuszemus
arkadaşım ben insan ne düşünüyorsa onun başına geldiğine inanıyorum olumlu düşünürsen olumlu olur .Ben hamile kaldığım ay okadar inanıyordumki hamile kalacağıma nasıl inanıyordum burdaki mucizeleri okuyup bende yaşayabilirim diye düşünüyordum ve nitekim öylede oldu hamile kaldım.sonra olumsuzluk sardı düşürücem diye korkmaya başladım düşürmedim sonra bir kaç arkadaşın bebeğinin kalbinin durduğunu gördüm bu sefer bebeğin kalbinin duracağı korkusu aldı beni doktora gideceğim zaman hep kalbi atmıyor ölmüş demesinden korktum ve korktuğum başıma geldiYani olumlu düşünmek her zaman daha iyi sonuçlar çıkaraktır.Tabi olumlu düşünücem diye ben bu ay kesin hamileyim diye kendimizi şartlandırıp sonra hayal kırıklığıyla sonuçlandırmamalıyız...kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım
ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi
işte böle ama ben ne kadar kafamdan attım desemde olmuyor sanırım mart gibi bizde başlıcaz tüp tedavisine kararı verdik hayırlısıı ile inşallah
canım ne kadarlık evlisiniz ve korundunuzmu aslında eşinde morfolojıyı belirtmemişsin bir tek ileri harekette problem var gibi görünüyor. bunuda aşılama yöntemiyle kolaylaştırıyorlar direk yumurtalara sıkıldıgı için yol kat etmek zorunda kalmıyor bebişler eger uzun zamandır olmadıysa bebeğiniz aşılama yaptırın derim ben . eltiminde degerleri böyleydi ilk aşılamasında tutu umarım seninde öyle olur
sağlıkla gelsin bebeğin canım şimdiden ALLAH analı babalı büyütsün
gunaydın kıslarrrrrrr :dance:
günaydın canım nasılsın
kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım
ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi
işte böle ama ben ne kadar kafamdan attım desemde olmuyor sanırım mart gibi bizde başlıcaz tüp tedavisine kararı verdik hayırlısıı ile inşallah
bu kadar arkadaşı burada görünce sonuç beklediğimiz günler aklıma geldi, hani heyecanla test sonuçlarını beklerdik ya
bu kalabalıkta hayıra işarettir inşallah bi hamiş haberi alıveririz hazır herkes toplanmışkenzemuszemus
aminnnnnn canım inşşşşşşşşş
sizlerin dualarınızla bizlede önce hamiş sonra anne olacağız inşşş
kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım
ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. Doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi
insallah canim ya inasllah bu topigin adini degistirir yeni isim koyariz erkek intrfilisi olupta hamile kalanlar diye
ayyyyyyyy insallahhhhhhhhhhh
arkadaşım ben insan ne düşünüyorsa o başına geldiğine inanıyorum olumlu düşünürsen olumlu olur .Ben hamile kaldığım ay okadar inanıyordumki hamile kalacağıma nasıl inanıyordum burdaki mucizeleri okuyup bende yaşayabilirim diye düşünüyordum ve nitekim öylede oldu hamile kaldım.sonra olumsuzluk sardı düşürücem diye korkmaya başladım düşürmedi sonra bir kaç arkadaşın bebeğinin kalbinin durduğunu gördüm bu sefer bebeğin kalbinin duracağı korkusu aldı beni doktora gideceğim zaman hep kalbi atmıyor ölmüş demesinden korktum ve başıma geldi
korktuğum.yani insanın düşünce gücü yaşayacaklarını beliliyor iyi düşüneli iyi olsun...
Geçmiş zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret. Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi. Ne geleceğimizi bilebilir, ne geçmişimizi değiştirebiliriz.
Arkadaşlar, bugün nette gezinirken bir ot gördüm. Azosprem için yani sperm sayısı çoğalttığı söyleniyor. ÇAKŞIR OTU. Bunu okuyunca hemen netten daha çok araştırdım. Çok güzel şeyler yazıyor. Bi araştırın derim. Benim şuan böyle bir sorunum yok ama hep burda okuyorum ve çok üzülüyordum. O yüzden paylaşmak istedim. Çakşır otu, kökü ve suyu şeklinde kullanılıyormuş. Düzenli kullanımdan sonra çok hamile kalan olmuş. Diliyorum allahımdan faydası olur. Sevgiyle kalın...
Diğer linke de yazdım bunu az önce arkadaşlar. Burası kalabalık oldugu için kopyaladım. İnşallah faydası olur inşallah... Rabbim nur topu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize inşallahhh...Sevgiyle kalınnn
Arkadaşlar, bugün nette gezinirken bir ot gördüm. Azosprem için yani sperm sayısı çoğalttığı söyleniyor. ÇAKŞIR OTU. Bunu okuyunca hemen netten daha çok araştırdım. Çok güzel şeyler yazıyor. Bi araştırın derim. Benim şuan böyle bir sorunum yok ama hep burda okuyorum ve çok üzülüyordum. O yüzden paylaşmak istedim. Çakşır otu, kökü ve suyu şeklinde kullanılıyormuş. Düzenli kullanımdan sonra çok hamile kalan olmuş. Diliyorum allahımdan faydası olur. Sevgiyle kalın...
Diğer linke de yazdım bunu az önce arkadaşlar. Burası kalabalık oldugu için kopyaladım. İnşallah faydası olur inşallah... Rabbim nur topu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize inşallahhh...Sevgiyle kalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?