canım dun sabah tam yazdım patron geldi yanıma kapamak zorunda kaldım bir dahada okuyup yazmak çok zor geldi. ama dun okudum hep sizi iyiym sağol sen nasılsın ?Slm özlemcim naber?İyisin di mi ,birkaç gündür yoktun?
yerimseniben
canım sadece azolulariçin değil bu daglarda yetişen bu bitkiyi yiyen keçilerin o sene hep ikizleri olmuş o yuzden sayısı az olan herkes kullanabilir bence tadıda çok guzel ben yedim :jeyyar:Arkadaşlar, bugün nette gezinirken bir ot gördüm. Azosprem için yani sperm sayısı çoğalttığı söyleniyor. ÇAKŞIR OTU. Bunu okuyunca hemen netten daha çok araştırdım. Çok güzel şeyler yazıyor. Bi araştırın derim. Benim şuan böyle bir sorunum yok ama hep burda okuyorum ve çok üzülüyordum. O yüzden paylaşmak istedim. Çakşır otu, kökü ve suyu şeklinde kullanılıyormuş. Düzenli kullanımdan sonra çok hamile kalan olmuş. Diliyorum allahımdan faydası olur. Sevgiyle kalın...
Diğer linke de yazdım bunu az önce arkadaşlar. Burası kalabalık oldugu için kopyaladım. İnşallah faydası olur inşallah... Rabbim nur topu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize inşallahhh...Sevgiyle kalınnn
zamanınız var demkki daha ALLAH muhakak sanada ol diyecektir canım sabredelim baska çaremiz yok ALLAH şifa versinMerhabalar kadınlar klübüne yeni üye oldum.
Eşimin sperm sayısı düşük.Varikoseli var.Dr.lar ameliyat önermiyor.Neyse tüp bebek merkezinde 2 kez deneme yaptık.İkisinde de pozitif sonuç almamıza rağmen hamilelik ilerlemedi.Düşük yaptım hapla.Sonra başka bir merkeze gittik.Orda da yumurtalarımı çoğalttılar.Transferden sonra sonuç negatif.
Sonra ilk gittiğimiz merkeze gittik.Çünkü orda embriyolarımız var.Neyse dr.umuz bizden karyotip istedi.Sonuç eşimin de benim de 46 şar kromozomumuz var.Sperm fish istedi.Sonuç güzel çıktı.3.tahlil ise y mikrodelasyon analizi idi.Onda da delasyona rastlanmadı.Dr. tavsiyesi denemelere devam.PGT de yaptırabilirsiniz ama gerekmez dedi.2010 yılında denemeye devam etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.Eşinin sperm sayısı düşük olup da çocuk sahibi olan var mı?
olsun canım hiç olmazsa basladın bişeylere şimdilik onları yesin sonucta olucak olduktan sonra onlarda şifa olurtesekkur edrim canim ins ise yarar
ama yurtdisinda caksir otu bulamam bende sansimi ari sutu ile deniycem
iyigünler kızlar..........ben gececi olarak geç yatıyorum geç kalkıyorum sabaha karşı uyuyunca öğlen bile kalkması zor oluyor ya başımda boynumda ağrılar başladı bidaha geçde yatsam sabah erken kalkacam.........
harzem canim bali ari sutunu ve poleni karistircam
tahta kasikla karistirmam mi lazim ..
umudunukaybetme canım mutlaka tahta kaşık kullanacaksın eşin bu karışımı yerkende tahta kaşık kullanacak eğer orda bulabilirsen küçük süslü şeker kaşıkları var ondan al tam ölçü oluyo........metalden kesinlikle uzak dur arısütünün etkisini azaltoyumuş......inşallah şifa olur eşine canım.....
çakşır otunu bizde kullanacaktık hatta eşimin bir akrabasına toplattırdık zaten bizim burda dağlarda yetişiyor ama düzenli kullanamadık tadı garip bir acı.....kadındada çok faydası varmış erkeğe etki gösterdiği kadar kadındada etkisi oluyomuş....belki adet düzensizliğime iyi gelir diye içim dedim yok bende içemedim...........bide kayınbabam hep der önceden iktidarsız ( kayınbabamın tabiriyle işi bitmişlere kuşu kalkmayanlara yedirir içirirlermişti azdırıcı etkisi varmış )ama birazda inanmakla ilgili bu azdırıcı bölüm bizde etki etmedi gerçi düzenlide içmedik..........hee bide kayınbabamın babasıgil keçilerine bu totan yedirilermiş hem çiçeğini hem kökünü hepsi mutlaka ikiz doğorurmuş....kadındaki etkiside bu yumurtaları çoğaltıp sağlıklı olgunlaştırıp kolay döllenmesini sağlıyomuş kesin tutma oluyomuş......herşey nasip kismet tabii
yok canım düzenli kullanmadık eşimin işi nedeniyle.....ama istesek onuda başarabilirdik........biraz tembeliz birazda gamsız başladığımız tedavinin sonunu getiremiyoruz.....harzem canim sende burdaymissin
yeni gordum seni ben arisutune bugun basladim
canim siz duzenli kullnmiyormuydunuz
doğru söylüyosun özlemcimde tembelliktenmi isteksizliktenmi bende anlamıyorum bir türlü düzenli kullanmadık kürleri.........bitkisel çinko almıştık 2 ay kullandı aynı anda eşim bide bitki çayları içiyodu bilmiyorum bunla kesin alakası varmı ama eşimde bağırsak problemine neden oldu önce kabızlıkla başladı sonra ta bağırsak iitihabına kadar devam etti 7 8 aydan beri bu rahatsızlığıyla uğraşıyoruz bitki çaylarına bişey demem ama çinko hapı kesin yaptı gibi ondan sonra başladı problemler erkek için en önemli destek çinkoymuş ama bidahada almam...adamı hasta etmeyeyim demii
gızzzzzzzzz tuliny karamsar gacı....
dün uyku tutmamıştı ya beni saat 3 kadar sitede dolandım durdum.......
üçüz anneleri topiğinede bakayım dedim merak ettim nasıl geçiyor ayları diye.
bir kadın rumuzu özgülmü öznurmu öle bişe işte kadın üçüz hamile hemde aşılama yöntemiyle son aylarında.........
yazısını okuyunca ilk aklıma sen geldin hani hap diyosun ya zaten tutmicak boşa yaptırıyoz diye bak allahın işine 1 değil 3 tane nasip etmiş sen böle olumsuz konuşuyon ya allahın işine karışıyon bence tamam bundan önce yaptırdığın aşılamalar negatifle sonuçlandı ama herşey nasip kismet belki bu sefer olacak zamanı gelmiştir tüpbebeğe gerek kalmaz......bizim azolular topiğindede bir arkadaş yazmış bizlere umut olmak için bir defe tüpbebe microtese denemişler hiç sperm bulunmamış sonra bitkiseller falan kullanmışlar kadında adet düzensizliği başlayınca dr gitmiş dr azolu olduklarını bildiği için sende kist var demiş eşide sen bence hamilesin bir test alıp bakalım demiş çift çizgi inanamamışlar ertesi gün kanda yaptırmışlar kesinleşmiş eşide sperm tahlili vermiş 7 milyon sperm çıkmış tam herşeyin bitti dediği yerde rabbim yüzlerini güldürmüş....
bir azolu bile doğal yoldan hamile kalabiliyosa sen neden kalmayasınki canımcım benim......
inşallahhhhhhhhhhhhhhh bu sefer hamile kalırsında bu olumsuzluklarına pişman olursun ben niye hep kalbi karalık yaptım bak üzmedi beni bebeğim geldi dersin
tulincim tedaviye baslamissin hayirlisi olsun canim insallah bebis hiç ummadigin bi anda gelir, hamile haberini almayi cok isterimopuyorumnanaktan
amin canım amin sağolasın
canım evet çok şükür :Saruboceq:sezeryan olacak
tarih belli 29 aralık saat 15:00 te şafak 11 akannehir
sağlıcakla inşallah zamanında bekliyoruz
heyecanlıyım vede korkulu Allah yardımcımız olsun
darısı senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
hep dualarımdalar o günde dualarımda olacaklar:Saruboceq:
banada dua edin ne olur:Saruboceq:
kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım
ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi
işte böle ama ben ne kadar kafamdan attım desemde olmuyor sanırım mart gibi bizde başlıcaz tüp tedavisine kararı verdik hayırlısıı ile inşallah
Merhabalar kadınlar klübüne yeni üye oldum.
Eşimin sperm sayısı düşük.Varikoseli var.Dr.lar ameliyat önermiyor.Neyse tüp bebek merkezinde 2 kez deneme yaptık.İkisinde de pozitif sonuç almamıza rağmen hamilelik ilerlemedi.Düşük yaptım hapla.Sonra başka bir merkeze gittik.Orda da yumurtalarımı çoğalttılar.Transferden sonra sonuç negatif.
Sonra ilk gittiğimiz merkeze gittik.Çünkü orda embriyolarımız var.Neyse dr.umuz bizden karyotip istedi.Sonuç eşimin de benim de 46 şar kromozomumuz var.Sperm fish istedi.Sonuç güzel çıktı.3.tahlil ise y mikrodelasyon analizi idi.Onda da delasyona rastlanmadı.Dr. tavsiyesi denemelere devam.PGT de yaptırabilirsiniz ama gerekmez dedi.2010 yılında denemeye devam etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.Eşinin sperm sayısı düşük olup da çocuk sahibi olan var mı?
iyigünler kızlar..........ben gececi olarak geç yatıyorum geç kalkıyorum sabaha karşı uyuyunca öğlen bile kalkması zor oluyor ya başımda boynumda ağrılar başladı bidaha geçde yatsam sabah erken kalkacam.........
harzem canim bali ari sutunu ve poleni karistircam
tahta kasikla karistirmam mi lazim ..
umudunukaybetme canım mutlaka tahta kaşık kullanacaksın eşin bu karışımı yerkende tahta kaşık kullanacak eğer orda bulabilirsen küçük süslü şeker kaşıkları var ondan al tam ölçü oluyo........metalden kesinlikle uzak dur arısütünün etkisini azaltoyumuş......inşallah şifa olur eşine canım.....
çakşır otunu bizde kullanacaktık hatta eşimin bir akrabasına toplattırdık zaten bizim burda dağlarda yetişiyor ama düzenli kullanamadık tadı garip bir acı.....kadındada çok faydası varmış erkeğe etki gösterdiği kadar kadındada etkisi oluyomuş....belki adet düzensizliğime iyi gelir diye içim dedim yok bende içemedim...........bide kayınbabam hep der önceden iktidarsız ( kayınbabamın tabiriyle işi bitmişlere kuşu kalkmayanlara yedirir içirirlermişti azdırıcı etkisi varmış )ama birazda inanmakla ilgili bu azdırıcı bölüm bizde etki etmedi gerçi düzenlide içmedik..........hee bide kayınbabamın babasıgil keçilerine bu totan yedirilermiş hem çiçeğini hem kökünü hepsi mutlaka ikiz doğorurmuş....kadındaki etkiside bu yumurtaları çoğaltıp sağlıklı olgunlaştırıp kolay döllenmesini sağlıyomuş kesin tutma oluyomuş......herşey nasip kismet tabii
evet canım bayagı etkisi varmıs ama madem taze taze toplama imkanın var ne guzel yaa niye istikrarlı yapmıyorsunuz. ben metal kasıkla yediriyodum eşime hep taze karıştırıp veriyorum bundan sonra tahtayla karıştırayım bende yiyorum tabii eşim yemek istemiyo diye bak bende iyoyrum gibisinden banada yarıyo nasılsa diye yerimseniben
yok canım düzenli kullanmadık eşimin işi nedeniyle.....ama istesek onuda başarabilirdik........biraz tembeliz birazda gamsız başladığımız tedavinin sonunu getiremiyoruz.....
eğerki düzenli kullansaydı hem tahlil hem test yaptıracaktık geçen ay ma düzenli kullanmadı diye yaptırmadık........
ama tekrar alıp başlamak istiyorum bu sefer düzenli kullandıracağım hemde bitkisellere başlayalım diyorum kendimde şu 5 karışımdan içeceğim içine civan perçemiyle aslanpençesi katacağım belki böylelikle adetimi düzenede sokarım hormonlara baya etkisi oluyomuş ..........adetim bitsin başlıyorum kismet olursa......
bugün başladıysan 75 gün kullanacaksınız sonra hem hormon hem sperm tahlili yaptıracaksınız bize öyle denmişti.........inşallah şifa olur
canim ya senin yaptigin kur ari sutu mu
ari sutunumu hergun karistiriyorsun
canim ya bunu yanisira yaptigin baska kurler varmi
Hayırlısı olsun canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?