Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooooooooooooo herkes buırda hayırdır hamile kokusumu aldı burunlarınız kız yoksa genelde burası böyle kalabalık olunca bir mucize çıkıp geliveriyor hadi hayırlısı bari halayını başlatalımda gelsin keratakaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey:

Slm özlemcim naber?İyisin di mi ,birkaç gündür yoktun?
yerimseniben
canım dun sabah tam yazdım patron geldi yanıma kapamak zorunda kaldım bir dahada okuyup yazmak çok zor geldi. ama dun okudum hep sizi iyiym sağol sen nasılsın ?
canım sadece azolulariçin değil bu daglarda yetişen bu bitkiyi yiyen keçilerin o sene hep ikizleri olmuş o yuzden sayısı az olan herkes kullanabilir bence tadıda çok guzel ben yedim :jeyyar:
zamanınız var demkki daha ALLAH muhakak sanada ol diyecektir canım sabredelim baska çaremiz yok ALLAH şifa versin
tesekkur edrim canim ins ise yarar
ama yurtdisinda caksir otu bulamam bende sansimi ari sutu ile deniycem
olsun canım hiç olmazsa basladın bişeylere şimdilik onları yesin sonucta olucak olduktan sonra onlarda şifa olur

iyigünler kızlar..........ben gececi olarak geç yatıyorum geç kalkıyorum sabaha karşı uyuyunca öğlen bile kalkması zor oluyor ya başımda boynumda ağrılar başladı bidaha geçde yatsam sabah erken kalkacam.........
harzem canim bali ari sutunu ve poleni karistircam
tahta kasikla karistirmam mi lazim ..
umudunukaybetme canım mutlaka tahta kaşık kullanacaksın eşin bu karışımı yerkende tahta kaşık kullanacak eğer orda bulabilirsen küçük süslü şeker kaşıkları var ondan al tam ölçü oluyo........metalden kesinlikle uzak dur arısütünün etkisini azaltoyumuş......inşallah şifa olur eşine canım.....
çakşır otunu bizde kullanacaktık hatta eşimin bir akrabasına toplattırdık zaten bizim burda dağlarda yetişiyor ama düzenli kullanamadık tadı garip bir acı.....kadındada çok faydası varmış erkeğe etki gösterdiği kadar kadındada etkisi oluyomuş....belki adet düzensizliğime iyi gelir diye içim dedim yok bende içemedim...........bide kayınbabam hep der önceden iktidarsız ( kayınbabamın tabiriyle işi bitmişlere kuşu kalkmayanlara yedirir içirirlermişti azdırıcı etkisi varmış )ama birazda inanmakla ilgili bu azdırıcı bölüm bizde etki etmedi gerçi düzenlide içmedik..........hee bide kayınbabamın babasıgil keçilerine bu totan yedirilermiş hem çiçeğini hem kökünü hepsi mutlaka ikiz doğorurmuş....kadındaki etkiside bu yumurtaları çoğaltıp sağlıklı olgunlaştırıp kolay döllenmesini sağlıyomuş kesin tutma oluyomuş......herşey nasip kismet tabii

evet canım bayagı etkisi varmıs ama madem taze taze toplama imkanın var ne guzel yaa niye istikrarlı yapmıyorsunuz. ben metal kasıkla yediriyodum eşime hep taze karıştırıp veriyorum bundan sonra tahtayla karıştırayım bende yiyorum tabii eşim yemek istemiyo diye bak bende iyoyrum gibisinden banada yarıyo nasılsa diye yerimseniben

harzem canim sende burdaymissin
yeni gordum seni ben arisutune bugun basladim
canim siz duzenli kullnmiyormuydunuz
yok canım düzenli kullanmadık eşimin işi nedeniyle.....ama istesek onuda başarabilirdik........biraz tembeliz birazda gamsız başladığımız tedavinin sonunu getiremiyoruz.....
eğerki düzenli kullansaydı hem tahlil hem test yaptıracaktık geçen ay ma düzenli kullanmadı diye yaptırmadık........
ama tekrar alıp başlamak istiyorum bu sefer düzenli kullandıracağım hemde bitkisellere başlayalım diyorum kendimde şu 5 karışımdan içeceğim içine civan perçemiyle aslanpençesi katacağım belki böylelikle adetimi düzenede sokarım hormonlara baya etkisi oluyomuş ..........adetim bitsin başlıyorum kismet olursa......
bugün başladıysan 75 gün kullanacaksınız sonra hem hormon hem sperm tahlili yaptıracaksınız bize öyle denmişti.........inşallah şifa olur

doğru söylüyosun özlemcimde tembelliktenmi isteksizliktenmi bende anlamıyorum bir türlü düzenli kullanmadık kürleri.........bitkisel çinko almıştık 2 ay kullandı aynı anda eşim bide bitki çayları içiyodu bilmiyorum bunla kesin alakası varmı ama eşimde bağırsak problemine neden oldu önce kabızlıkla başladı sonra ta bağırsak iitihabına kadar devam etti 7 8 aydan beri bu rahatsızlığıyla uğraşıyoruz bitki çaylarına bişey demem ama çinko hapı kesin yaptı gibi ondan sonra başladı problemler erkek için en önemli destek çinkoymuş ama bidahada almam...adamı hasta etmeyeyim demii

bende içiyorum canım aslan pençesini 2 haftadır istikraralı bir şekilde ama :))))
omu etki etti bilmiyorum tedaviden kalan yumurtalarımmı acaba etki etti
benden halen adet olmamaz az kalamsına ragmen yumurtalam gununda gelen akıntıdan geliyor adete yakın değişirdi değişmedi
çinko demek yaramadı vucuduna zaten tek bir tedavi yapılsa dasha iyi gibi çakşırı içer sadece o olmaz mı?:CüvCüv:

can_iso , özlem82do, tyvz kızlar merhaba . bugun işler yoğundu geç girdim maşallah topik ne kadar ilerlemiş.hepinizi öpüyorum burdan bugun muharrem ayının ilk günüymüş allah hepimizin gönlüne göre versin.

harzemim haşa Allah'ın işine karışmak değil tabi ki..
ben bildiğim değerlere göre olmayacak diyorum..
Allah bilir tabi olur ya da olmaz..
mucizeler bitmez..
olmaz deyince yanlış anlaşılıyorum sanırım..
ama inanın benimki karamsarlık değil..
normal hayatımı yaşıyorum ruhen de kötü ve karamsar değilim..
olursa çok sevinicem o ayrı ama olmadı diye de kendimi yemiyecem..
o yüzden olmayacak gibi bakmak beni sıkıntıya sokmuyor..
çok rahatım hayırlısı olsun benim ve herkes için..
Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Şeniz

tulincim tedaviye baslamissin hayirlisi olsun canim insallah bebis hiç ummadigin bi anda gelir, hamile haberini almayi cok isterimopuyorumnanaktan

ayşecim sağol canım.. Şeniz
bakalım ne olucak..
sizler benden fazla heyecanlısınız sonucu çok merak ediyorum bu yüzden..

semişim canım benim sayılı günde geçicek çok az kaldı..
hayırlısı ve sağlıkla gelsin minik kuzun..
Allah yardımcınız olsun tatlım.. Şeniz

Allah büyük canım..
olmaz denenlerde oluyor..
Allah sana da böyle mucize yaşatsın inş.. Şeniz

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım..
gönlünüzdekini hayırlı etsin tez zamanda versin inş..

meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim

canim ya verdigin bilgi icin tesekkur ederim bence sende basla
ama napalim iste bizlerde sansisiz
bak kusu kalkmayanlara kecilere bile faydasi oluyor bize olmuyor
ahhh ahhhh ne sanssisiz

canim ya senin yaptigin kur ari sutu mu
ari sutunumu hergun karistiriyorsun

canim ya bunu yanisira yaptigin baska kurler varmi

canim bu sefer biraz dikkatli ol da bir guzzel haberde sen ver bize

kızlar ben çıkıyorum yemek yapacam birazda işlerim var bitince uğrarım görüşürüz hoşçakalın

canim ya senin yaptigin kur ari sutu mu
ari sutunumu hergun karistiriyorsun

canim ya bunu yanisira yaptigin baska kurler varmi

canım arı sütü değil
ben aslanpençesi içiyorum 2 ay yapılıp bırakılıyormuş
bunun yanısıra eşim yerken çakşırdan yiyorum
ve her akşam zeytin yagına 2 adet kuru incir batırıp 1 eşime 1de kendim yiyorum
eşime bunun yanısıra e vitamini içiriyorum
sumak sogan karışımı var öğle yemeklerindede onu yıyorum çok yararlıymış rahimi yumurtalıkları toparlıyormuş
ve ceviz. badem. incir .hurma .kabak çekirdeği.antep fıstıgı.fındık. vb kuryemişleri balla karıştırarak bir karışım hazırladım adınıda balli badem koyduk onu zevkle yiyor
bunun yanısıra keçi sütü aldık onu içiriyorum
keçiboynuzu kürünü daha önceden 3 ay kadar içti yararını gördük o yuzden suan bende gidip tozunu alıcam
kabak çekirdeği ve çerez yiyor bol bol
bunun yanısıra bol meyve sıkıp veriyorum hepsini karıştırarak.havuc portakal emla aklına ne gelirse nar vs.

tabi bunları yaparken çok kilo alıcak diye de önlem aldık akşam yemeklerini kıstık bakalım şifa olacakmı

canım bunlar benim kendimce yaptıgım seyler hiç bu kadar yogun yapmamıştım. ilk öğrendiğimiz zamanlarda keçiboynuzu kurunu yapmıştım ama

siz azolusunuz nohut kürünü denesene nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama iyi geliyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…