canım yyaaaaaaaaaa işte mucize bu
ben hep diyorum yyaaa rabim ol dedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz
yeterki ol desin
inşşş bizim için ol dediği günler uzak dedğildir
çok beklemeden gelir kuzucuklzrımız
inşallah bitanemaminnnnnn canım inşşşşşşşşş
sizlerin dualarınızla bizlede önce hamiş sonra anne olacağız inşşş
ah canım amin bitanem amin inşallahgünaydın kızlar.. Smhs canım inşallah sağ alim kucağına alırsın bebişi zaman ne kadar hızlı ya. Maşşallah hamişler bir bir doğuruyor.
tulişim seviyorum seni çok inanasemişim canım benim sayılı günde geçicek çok az kaldı..
hayırlısı ve sağlıkla gelsin minik kuzun..
Allah yardımcınız olsun tatlım.. Şeniz
meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim
meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim
selam kıslarr,kafam çok karışık
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
Bize oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
Hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
Ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
arkadaşlae ben yarın için emre bakırcıoğlu ve süleyman beyden randevu aldık bakalım gidip göreceğiz onlar ne öneriyor kadınlar klubünde merkezden memnun kalan hasta sayısı çok aca nasıl gececek görüşme
bende 22 aralıgı sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlısı bakalım.bebeklerım gelecekmı bakalım
kızlar ben Çıkıyorum İyİ akŞamlar
merhaba kızlar.ben bu sayfayı ılk defa gordum bnde baska kadınca sayfasında kızlarla gorusuyordum.kızlar bızde esımın spermlerı dusuk,morfolojı%2,bırde hat-raketsızlık vardı.umutta mıkroenjekte yaptırdık ılk defa.benım doktorum ulun beydı.ben memnunum ellerınden gelenı yaptılar.çıder uyesıyıydım oraya kampanyayla gıttım.suan transferımın 7,gunu.bızde bekleyenlerdenız.
benım gıbı bekleyen varmı konusalım kızlar.allah hepımıze yardım etsın.
tulincim seninde tedavin başlamışş ne olur karamsar olma neyi düşünürsek başımıza o gelior güzel olcak bu tedavi inşallah hayırlısı ile bebeişini getircek sana [/B]
tulişim seviyorum seni çok inana
sağolasın
inşallah bitanem inşallah
hep kalimde dualarımdasın
selam kıslarr,kafam çok karışık
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
Arkadaşlae ben yarın için emre bakırcıoğlu ve süleyman beyden randevu aldık bakalım gidip göreceğiz onlar ne öneriyor kadınlar klubünde merkezden memnun kalan hasta sayısı çok aca nasıl gececek görüşme
merhaba kızlar.ben bu sayfayı ılk defa gordum bnde baska kadınca sayfasında kızlarla gorusuyordum.kızlar bızde esımın spermlerı dusuk,morfolojı%2,bırde hat-raketsızlık vardı.umutta mıkroenjekte yaptırdık ılk defa.benım doktorum ulun beydı.ben memnunum ellerınden gelenı yaptılar.çıder uyesıyıydım oraya kampanyayla gıttım.suan transferımın 7,gunu.bızde bekleyenlerdenız.
benım gıbı bekleyen varmı konusalım kızlar.allah hepımıze yardım etsın.
Canımsınnn. Teşekkürler bu içten karşılama için. Takvim görüyorum orada. :sm_cool: :hooray: Henüz geçmişe bakma , hamilelere göz atma şansım olmadı. Yeni öğreniyorum. hihoyyytTebrik ediyorum bitanem seni. :dance: Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla dünyaya getirsin inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tedavi ile mi Doğal yoldan mı? sositososito
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?