Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım amin inşallah uzak deildir bebişlerimizi en yakın zaman da kucağımıza alırızz

tulincim seninde tedavin başlamışş ne olur karamsar olma neyi düşünürsek başımıza o gelior güzel olcak bu tedavi inşallah hayırlısı ile bebeişini getircek sana

aminnnnnn canım inşşşşşşşşş
sizlerin dualarınızla bizlede önce hamiş sonra anne olacağız inşşş
inşallah bitanem
günaydın kızlar.. Smhs canım inşallah sağ alim kucağına alırsın bebişi zaman ne kadar hızlı ya. Maşşallah hamişler bir bir doğuruyor.
ah canım amin bitanem amin inşallah
semişim canım benim sayılı günde geçicek çok az kaldı..
hayırlısı ve sağlıkla gelsin minik kuzun..
Allah yardımcınız olsun tatlım.. Şeniz
tulişim seviyorum seni çok inana
sağolasın
inşallah bitanem inşallah
hep kalimde dualarımdasın

meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim

geçmiş olsun canım

kızlarrrrrrrrrr
kaynatmıŞsınız yıne ben bır Çıktım oooooooooo
sayfalar almıŞ baŞını gıtmıŞ

selam kıslarr,kafam çok karışık
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..

Arkadaşlae ben yarın için emre bakırcıoğlu ve süleyman beyden randevu aldık bakalım gidip göreceğiz onlar ne öneriyor kadınlar klubünde merkezden memnun kalan hasta sayısı çok aca nasıl gececek görüşme

hoş geldin canım
buraya sonuçları yazınca arkadaşlar sana yardımcı olurlar
üzme kendini
rabim bir çıkış yolu verir innşşşşş

inşşşşşş her şey yolunda gider canım

merhaba kızlar.ben bu sayfayı ılk defa gordum bnde baska kadınca sayfasında kızlarla gorusuyordum.kızlar bızde esımın spermlerı dusuk,morfolojı%2,bırde hat-raketsızlık vardı.umutta mıkroenjekte yaptırdık ılk defa.benım doktorum ulun beydı.ben memnunum ellerınden gelenı yaptılar.çıder uyesıyıydım oraya kampanyayla gıttım.suan transferımın 7,gunu.bızde bekleyenlerdenız.
benım gıbı bekleyen varmı konusalım kızlar.allah hepımıze yardım etsın.

bende 22 aralıgı sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlısı bakalım.bebeklerım gelecekmı bakalım

gullucan hoş geldin canım.bizde sizden kötü sayı düşük hareket yok morf. %2.inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur hamişler arasına girersin.biz doğal yoldan deniyoz.bakalım kısmet.rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun .amin:Saruboceq:

tulincim seninde tedavin başlamışş ne olur karamsar olma neyi düşünürsek başımıza o gelior güzel olcak bu tedavi inşallah hayırlısı ile bebeişini getircek sana [/B]

sağol canım.. Şeniz
hayırlısı diyelim..

tulişim seviyorum seni çok inana
sağolasın
inşallah bitanem inşallah
hep kalimde dualarımdasın

canım benim biliyorum karşılıklı duygularımız :kedi: Şeniz
hiç korkma oku bildiğin duaları gir..
hayırlısıyla önce bebişin sonra sen çıkıp geliceksin eşinin yanına..
o günleri olmayan herkese nasip etsin Rabbim..
stres yapma sıkılma tamam mı..
az kaldı kuzuna kavuşmaya.. :Saruboceq:

canım bu ilk testse yine de tekrarlamakta fayda var..
değerler yine bu şekilde çıkarsa iyi bir merkez bulmanız gerekicek..
Allah çok aratmasın..
hakkınızda hayırlısı olsun inş..
üroloğa da gitseniz testi tekrarlıyacak ya da hemen tüp bebeğe yönlendiricektir..
spermler 72 günde yenilense de ay ay yaptırmakta sakınca yok..
sizin içinde çaresi var canım üzülme..

hayırlısı olsun canım..

Allah sonunu hayırlı etsin inş..
olsun da sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inş..

selamlar arkadaşlar allahım tedavide olan arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerini onlara nasip etsin doğal yoldan bekleyen arkadaşlarımıda fazla bekletmeden sağlıcakla çıkıp gelmesini diliyorum ben 10 gün istirahat aldım yatıyorum evde hafif ağrılarım falan vardı şimdi daha iyiyim şükürler olsun

çok teşekkürler canım bana bayramm süprizi yaptı meleğim doğal yoldan geldi canım bebişim allahım inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin canım

burda olmayan isteyen özlemle bekleyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin umut edip beklemek dua edip istemek tek çare canımm

fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun hakkında gönlünün muradı neyse öyle olsun inşallah canım olmaz denilen olan bir sürü süpriz mucize gördük allahım inşallah senin içinde en kısa zamanda mucizeni gönderecek canım dualarımız sizinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…