Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuliny canım benim de 6 ocak büyük ihtimal.akkında hayırlısı olsun.stres yapma canım.bugünkü muayenede benim yumurtalar tam olgunlaşmamış çıktı.

tamam burdayım oazaman artık tulinykaydirigubbakcemile5

tekrar hoşgeldin canım..

sağol canım.. Şeniz
hepimiz için hayırlısı..

tuliny canım benim de 6 ocak büyük ihtimal.akkında hayırlısı olsun.stres yapma canım.bugünkü muayenede benim yumurtalar tam olgunlaşmamış çıktı.

erken daha canım böyle çıkması normal..
aynı zamanlarda olduk madem seninle..
ben pazartesi gidicem kontrole..
adet düzeninde varsa 14. gün çatlar herhalde senin..
yumurta akı gibi bir sıvı geldiğinde boş geçirme.. kaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun ,güzel haberler alıcaksın inşallahkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

İyi olmana sevindim canzicim,e okadar bekletti,tabi naz niyaz yapıcak,iyi yapmışsın dinlenerek
Sevgiler canımopuyorumnanaktan

saol canım sizin sorununuzda morfoloji imiş listede gördüm canım bizde aynı dertten muzdaribizakannehirakannehir

hakkımızda rabbimiz hayırlısını versin

Ah canım yaaa evet ,artık ne yapıyosa bu illeti,herkes bundan muzdarip nerdeyse
Mesela benim eşim çok kola içerdi,direkt koladan şüpheleyimklava:

selam kızlar
hakkında hayırlısı olsun tulişim inşallah herşey gönlünce olur...

Bence de başka yerde yaptır bi,için rahat etsin,gerçekten morfoloji bakana göre biraz da olsa değişir.
Hiç ummadığın bi anda mutluluğu yakalarsın inşallahkaydirigubbakcemile5

Uykucumm sen nerelerdesin hiç göremiyorumm seni :1shok: geçmişş olsunnnnnn benneyaptımki grip nasıl lgrip :1shok:

uzun bi süre tatildeydil canım..tatil dönüşü hava değişimiden olsa gerek griple debelleştim..
en son olarak biraz ayaklanınca evimi bi güzel dip köşe temizledimm.artık rahat rahat mis miss dinlenirimm..

sende ne var yok görüşmeyeli inşş iyisindir..
kaydirigubbakcemile3

allah yardımcınız olsun canım...
tamma listeyi birazdan güncellerim...

allah yardımcın olsun canım....sağlıcakla kucaklarsın inşallah....

hoşgeldin canıma.s.
stres konusuna bende katılıyorum...ah biraz rahat olabilsek...

öncelikle çok geçmişi olsun...
allah yardımcınız olsun...
rabbim birdaha hamile kalıp, bu sefer sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...
peki eşinin değerleri ne kadar düşük...

bence testi her ihtimale karşı başka yerde tekrarlayın...
yine böyle çıkarsa tüp bebekten başka şansınız yok gibi...
rabbim dermensız dert vermesin...
allah yardımcınız olsun...

güzel heberlerle gelllirsiniz inşallah...

meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim
geçmiş olsun canıma.s.

bende 22 aralıgı sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlısı bakalım.bebeklerım gelecekmı bakalım
hoşgeldin canım...tedavin hayırlı olsun...
bu sıra topiğimizde pek tüp bebek sonucu bekleyen yok...
bir kaç tane var ama onlarda siteye hiç girmediği için sonucu bilmiyoruz...

iyi geceler kızlar

herkes uyuyo muuu:1no2:
iyi geceler canım...
ben burdaydım ama geçmişi okuyordum...
birazdan da uyumayı düşünüyorum...

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

yabangülüm.---04 Aralık---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
samsak---4 Aralık---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
leylmelek---10 Aralık---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
ftsedp---15-Aralık---(bir aşılama başarısız)
zencefill---16 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
ozlem82do---19 Aralık---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
Fadik---20 Aralık---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
Mrs.Gizmo---23 Aralık---Morfoloji---Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyor)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
eftalya_35 ---23 Aralık---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
UykucuSirine---24 Aralık---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
aşk_meleği---26 Aralık---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---26 AralıkSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
sidelya01---28 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
fatıma zehra---28 Aralık---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
gulem---28 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---29 Aralık---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
adepeli---=1 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
bafo---30 aralık---morfoloji ve hareket---???
nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ayse57---05 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
tuliny---07 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Aşılama tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
melony---13 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
HARZEM---16 Ocak---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
laluz24z---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
umudunukaybetme---???---azosperm---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (18-12-2009 -Cuma)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
nergis55----???---3. aşılama tedavisinde:Saruboceq:
tüliny---07 Ocak---1. aşılama tedavisinde:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

tamam canım biraz konuşabiliriz...
anlat baklım seni dinliyorum...

saol caım uyku tutmuyo ztn hem bıras caım sıkkın hemde benım esımde varıkosel var daha ogrenelı bı hafta oldu sorun bende sanıyoduk hormon tahlıllerınde sorun yoktu rahım fılmıde cektırdım ama yınede ona konduramıyodum dr a cok gec gıttı hep ben ugrastım neyse dr sol testısınde varıkosel oldugunu amleıyat gerektıgını soledı hospıtaılum a gıtmıstık bı dr la kalmak ıstemedık cerrahpasaya gıttık ptesı dr yenı bı spermıyogram testı ıstedı ılk once ılacla tedavı edıcez varıkosel cok kotu durumda dııl dedı degerlerıde cok kotu dııl dedı ama ılk dr amelıyat sart demıstı sımdı beklemek ve belırsızlık beı delıe dıyo:1shok:

canım değerleriniz çok kötü değilse ameliyatı biraz erteleyebilirsiniz...
hemen ameliyat diğen dr un ticari amacıda olabilir...
zaten varikosel çok ileri seviyede değilse spermleri çok etkilemezmiş...

2. dr un yeni test istemeside çok doğru bence...
sadece bir testle kalmamak lazım...

spermıyogram degerlerını yazsam? yardımcı olurmusun fadik?:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…