tamam burdayım oazaman artık tulinykaydirigubbakcemile5
canım hayırlısı olsun hakkında gönlünün muradı neyse öyle olsun inşallah canım olmaz denilen olan bir sürü süpriz mucize gördük allahım inşallah senin içinde en kısa zamanda mucizeni gönderecek canım dualarımız sizinle canım
tuliny canım benim de 6 ocak büyük ihtimal.akkında hayırlısı olsun.stres yapma canım.bugünkü muayenede benim yumurtalar tam olgunlaşmamış çıktı.
merhaba kızlar.ben bu sayfayı ılk defa gordum bnde baska kadınca sayfasında kızlarla gorusuyordum.kızlar bızde esımın spermlerı dusuk,morfolojı%2,bırde hat-raketsızlık vardı.umutta mıkroenjekte yaptırdık ılk defa.benım doktorum ulun beydı.ben memnunum ellerınden gelenı yaptılar.çıder uyesıyıydım oraya kampanyayla gıttım.suan transferımın 7,gunu.bızde bekleyenlerdenız.
benım gıbı bekleyen varmı konusalım kızlar.allah hepımıze yardım etsın.
inş. bebişlerin senle beraberdir canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şu morfoloji tam bi baş belası :umursamaz:
selamlar arkadaşlar allahım tedavide olan arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerini onlara nasip etsin doğal yoldan bekleyen arkadaşlarımıda fazla bekletmeden sağlıcakla çıkıp gelmesini diliyorum ben 10 gün istirahat aldım yatıyorum evde hafif ağrılarım falan vardı şimdi daha iyiyim şükürler olsun
çok teşekkürler canım bana bayramm süprizi yaptı meleğim doğal yoldan geldi canım bebişim allahım inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin canım
burda olmayan isteyen özlemle bekleyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin umut edip beklemek dua edip istemek tek çare canımm
saol canım sizin sorununuzda morfoloji imiş listede gördüm canım bizde aynı dertten muzdaribizakannehirakannehir
hakkımızda rabbimiz hayırlısını versin
selam kıslarr,kafam çok karışık
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
canım dun sabah tam yazdım patron geldi yanıma kapamak zorunda kaldım bir dahada okuyup yazmak çok zor geldi. ama dun okudum hep sizi iyiym sağol sen nasılsın ?
Uykucumm sen nerelerdesin hiç göremiyorumm seni :1shok: geçmişş olsunnnnnn benneyaptımki grip nasıl lgrip :1shok:
selam sırınem...
gecmıs olsun
sağol canım cevap biraz geç oldu ama daha iyim çok şükür..
inan senin hamilelik haberini okuyunca kendim kadar sevindim..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım..
umarım iyi gidiyodur herşeyŞeniz
allah yardımcınız olsun canım...neyse bu arada canimda biraz skkin bu sabah urolog aradi, ve hastaneden hala bi haber cikmamis buyuk ihtimal esimin varikosel ameliyati ertelenecek!!!!bende 8ocakta ameliyat olacam 1ay kadar dikkat etmem gerekiyomus bu yuzden esimin ameliyat subata kaliyo!!!!(gerci varikosel ameliyat sonrasi nasil oluyo bilmiyorum)
fadikom listelere hala sen bakiyosun benim bi dahaki adet tarihim, 5ocak, sorunlara varikoselide ekleyebilirsin, birde 7tupbebek ve iki dusuk oldu.....
hepinizi cok opuyorum ve beni unutmayin diyorum :kedi:
allah yardımcın olsun canım....sağlıcakla kucaklarsın inşallah....amin canım amin sağolasın
canım evet çok şükür :Saruboceq:sezeryan olacak
tarih belli 29 aralık saat 15:00 te şafak 11 akannehir
sağlıcakla inşallah zamanında bekliyoruz
heyecanlıyım vede korkulu Allah yardımcımız olsun
darısı senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
hep dualarımdalar o günde dualarımda olacaklar:Saruboceq:
banada dua edin ne olur:Saruboceq:
herkese gunaydın kıslarr epeydir giremiorum şöle geçmişi bi okuyayım neler olmuş bakayım güsel haber varmı bende yok akannehir
bu sırada fadikçimmm kırmızıları gördüm bu ayın 15 inde yen tarihim 13 ocak
hoşgeldin canıma.s.kıslar gecen gun hastane ye gitmiştim orda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizee onları orda 3 tane boncuk gibi 3 tane kız çocuğunu görüncde rabbimin buyukluğune inandım
ben cumartesi gunu böbrekte ağrı ile hastane gittim orda bu kadını ve üç küçük kız çocuğunu gördüm 3 kızı getirmiş hastaneye kadın koşturuyor konuşma fırsaı bulduk kadınla tüp bebek mi diye sordum evet dedi sorun neydi dedim sorunlar dedi bendede eşimdede yok yok tu dedi kadın 30 yaşındayken dr lar rahminin 60 yaşındaki kadın rahmi olduğunu menapoza girdiğini eşinde sorun olduğunu yanii yok yok du dedi doktoru şuan benim gittim doktormuşş tüp bebek bile ikmansız demişş neyse bunlar başlamışlar tedaviye iki embiryo konmuş ve sonuç yada rabbimin mucizesi ikiside tutmuşş ve dr bu bir mucize imkansıdı demiş sonra aradan bir yıl geçmeden 3. doğal yoldan hamile kalmış kadın bana dediği tek şey şuydu kafandan çıkaraaksın eğer olmuyor tedaviyle olacak dersen öle olur demiş tamamen psikolojik bu demişş ben hep tedaviyle olacağına inandım demekki doğal yodanda oluyormuş dedi
işte böle ama ben ne kadar kafamdan attım desemde olmuyor sanırım mart gibi bizde başlıcaz tüp tedavisine kararı verdik hayırlısıı ile inşallah
öncelikle çok geçmişi olsun...Merhabalar kadınlar klübüne yeni üye oldum.
Eşimin sperm sayısı düşük.Varikoseli var.Dr.lar ameliyat önermiyor.Neyse tüp bebek merkezinde 2 kez deneme yaptık.İkisinde de pozitif sonuç almamıza rağmen hamilelik ilerlemedi.Düşük yaptım hapla.Sonra başka bir merkeze gittik.Orda da yumurtalarımı çoğalttılar.Transferden sonra sonuç negatif.
Sonra ilk gittiğimiz merkeze gittik.Çünkü orda embriyolarımız var.Neyse dr.umuz bizden karyotip istedi.Sonuç eşimin de benim de 46 şar kromozomumuz var.Sperm fish istedi.Sonuç güzel çıktı.3.tahlil ise y mikrodelasyon analizi idi.Onda da delasyona rastlanmadı.Dr. tavsiyesi denemelere devam.PGT de yaptırabilirsiniz ama gerekmez dedi.2010 yılında denemeye devam etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.Eşinin sperm sayısı düşük olup da çocuk sahibi olan var mı?
bence testi her ihtimale karşı başka yerde tekrarlayın...selam kıslarr,kafam çok karışık
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
güzel heberlerle gelllirsiniz inşallah...Arkadaşlae ben yarın için emre bakırcıoğlu ve süleyman beyden randevu aldık bakalım gidip göreceğiz onlar ne öneriyor kadınlar klubünde merkezden memnun kalan hasta sayısı çok aca nasıl gececek görüşme
geçmiş olsun canıma.s.meraba kızlar nasılsınız ben izne çıktım artık evde keyif yapıcam tam derken hasta oldum yatıyorum kafamçokkarıştı bi geçmişe uçim
merhaba kızlar.ben bu sayfayı ılk defa gordum bnde baska kadınca sayfasında kızlarla gorusuyordum.kızlar bızde esımın spermlerı dusuk,morfolojı%2,bırde hat-raketsızlık vardı.umutta mıkroenjekte yaptırdık ılk defa.benım doktorum ulun beydı.ben memnunum ellerınden gelenı yaptılar.çıder uyesıyıydım oraya kampanyayla gıttım.suan transferımın 7,gunu.bızde bekleyenlerdenız.
benım gıbı bekleyen varmı konusalım kızlar.allah hepımıze yardım etsın.
hoşgeldin canım...tedavin hayırlı olsun...bende 22 aralıgı sabırsızlıkla beklıyorum.hayırlısı bakalım.bebeklerım gelecekmı bakalım
iyi geceler kızlar
iyi geceler canım...herkes uyuyo muuu:1no2:
iiyi geceler fadik nihayet uyuma konusalım:)
tamam canım biraz konuşabiliriz...
anlat baklım seni dinliyorum...
canım değerleriniz çok kötü değilse ameliyatı biraz erteleyebilirsiniz...saol caım uyku tutmuyo ztn hem bıras caım sıkkın hemde benım esımde varıkosel var daha ogrenelı bı hafta oldu sorun bende sanıyoduk hormon tahlıllerınde sorun yoktu rahım fılmıde cektırdım ama yınede ona konduramıyodum dr a cok gec gıttı hep ben ugrastım neyse dr sol testısınde varıkosel oldugunu amleıyat gerektıgını soledı hospıtaılum a gıtmıstık bı dr la kalmak ıstemedık cerrahpasaya gıttık ptesı dr yenı bı spermıyogram testı ıstedı ılk once ılacla tedavı edıcez varıkosel cok kotu durumda dııl dedı degerlerıde cok kotu dııl dedı ama ılk dr amelıyat sart demıstı sımdı beklemek ve belırsızlık beı delıe dıyo:1shok:
canım değerleriniz çok kötü değilse ameliyatı biraz erteleyebilirsiniz...
hemen ameliyat diğen dr un ticari amacıda olabilir...
zaten varikosel çok ileri seviyede değilse spermleri çok etkilemezmiş...
2. dr un yeni test istemeside çok doğru bence...
sadece bir testle kalmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?