Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canım söz veriyorum sana aynen söylediğin gibi yapacağım .inşallah rabbim seninde bebeğini gönderir .İnanırmısın ben ilk hamileliğimde senin söylediğine benzer bişey yapmıştım çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve ben onun bebeğini aldım kucağıma ve ağlayarak nolur benim bebeğimede söyle gelsin artık dedim ve 1 -2 ay sonra hamile kaldım.inşallah rabbim sesini duyar ve dualarını kabul eder senin ve evlat hasreti çeken herkesina.s.:Saruboceq:a.s.

Merhaba canım mesajını yeni gördüm bu sonuçların hepsi 29 aralık itibari ile çıkmış olacak inşallah .Testleri yaptırmak için çok uğraşmadım sadece öneride bulundum dr umda sağolsun istersen yaptıralım dedi ve hepsinin maliyeti 460 tl tuttu.soaran arkadaşlar olmuştu sanırım onuda burdan cevaplayayım.a.s.

laluzcumherkesin bünyesi farklı canım herkeste belirti olcak diye bişey yokki ben iki buçuk aylık olana kadar hiç bişey hissetmedim usgde gördüğüm halde inanamıyodum hamile değilmiyim acaba diyodum iki buçuk aylıkken bi başladı bulantılar hala devamallahın izniyle daha çok hissedeceğin günler gelcek canım üzme kendini şimdiden

aklına kötü düşünceleri getirme zulalcim..
keseyi görünce rahatlarsın az daha sabır..

meraba tüliny ya klıma kötü birşey getirmiyorum çok şükür rahatım umutluyum ama sanki yalan gibi rüya gibi geliyor anlatabildim mi?İnşallah her şey daha güzel olur.

ya insallah canim ben sana inaniyorum
icim bir hosoldu
benimde bebegimgelecek

merhaba canım, kendinde bi belirti arama, oluruna bırak bende ilk zamanlar hiç bişey hissetmedim hatta bazen evişi yaparken dalıyodum biran çıkıyodu aklımdan ağır bişey kaldıracak oluyodum sonra hemen aklıma geliyodu benim 7. haftaya kadar bulantım falanda olmadı hiç olmayacak diyodum şimdide bişey yiyemiyorum yani zamanla alışırsın ve hissedersin tatlım ilk zamanlar öyle oluyo inşallah keseyide hayırlısıyla biran evvel görürsünde için rahat eder:Saruboceq:

ya canim tamam da hersey cocuk icin de ama bu igrenc bir sey ya icilmiyor ki
canim ya birde bana saracoglunun mailini verir misin
canım ibrahim saraçoğlu yazıyom tıklıyom.ordan listedeki ikincisıraya tıklıyom.pko varsa soğan kürü yap derim.tabi dan danış kendi aklına git.bu ay kullanıyom yararı olursa senle paylaşırım.

selam kızlar .bugün bir sürü döktürmüşünüz.bu gün iki tane bebek takımı aldım.çevremde o kadar doğum yapan varki toplam daha üç takım almam lazım. 5eve hayırlamaya gitcez.gitmek istemiyom ama mecburen.çok üzülüyom.gözlerim doluyo.çokta sulugözüm ansızın akacak diye çok korkuyom.allahım sabır versin.gerçekten çok acı.

LALUZ cum canım hamişlerin duası daha makbul olurmuş.bizleri unutma olurmu.dua et.ben herkes için çok dua ediyom.Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmez inş.amiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

CAN- İSO cum aman dikkat et.unutma bebişlerini.işi gücü boş ver.sen bebişlerine bak.kıyamam ben onlara.bizlere dua et.unutma olur mu canım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

canım alıkna körü şeyler getirme
için rahat edecekse has git kandan bir baktır

senağlama senağlama senağlama senağlama :gitme: :gitme: :gitme:

Arkadaşlar birbuçuk yıllık evliyim. evliliğimiz süresinde hiç korunmmamış olmamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora gittim ben de hamileliğe mani herhangi bir sorun yokmuş.
Eşimi zarzor ikna ettim 2 ay önce Doktora gitti tahliler ölçümler yapılmış Varikasöl varmış ayrıca Sperm tahlili soncunda benim gördüğüm kadarıyla "Hızlı İleri Hareketli ve SMİ (spremmotillleindeks)" lerde promlem var.

Yapılan tüm testlerin sonuçlarını aşağıya yazdım sizlerin tecrübesine güveniyor yorumlarınızı önemsiyorum.

Sonuçları değerlendiriseniz memnun olurum

HORMONLAR

FSH : 2.27 Mıu/mL

Radyoloji Sonucu

Solda pleksus pampiniformiste venöz yapılarda 3.2 mm olup derin valsalvada geri akım izlemektedir.

(sizce 3.2 mm çokmu ileri)

SEMEN ANALİZ RAPORU

Örnek Tipi : FRESH

Likefikasyon : Normal

Görünüm : Normal

Hacim : 2.8 ml

Viskosite : Normal

Ph : 7.8

Sperm Konsantrasyonu : 26 ml

Hareketlilik (a+b+c ) : % 66.6

Hızlı İleri Hareketli (a) : % 8.7

Yavaş İleri Hareketli (b) : % 39

Non-Prog. Hareketlilik (c) : % 20.9

Hareketsizlik : % 34.8

Morfoloji % Norma WHO
Formlar 3nd : % 34.8

Hareketli Sperm Konsantr. : 18.1 ml

PMSC ( a ) : 2.3 ml

PMSC ( b ) : 10.3 ml

Fonksiyonel Sperm Konsantr : 7.1 ml

Hız : 9 mic/s

SMİ (spremmotillleindeks) : 67

Toplam Sperm : 73.9 M/EJac.

Hareketli Sperm (a+b+c) : 50.7 M/EJac.

İleri Hareket Sperm (a+b) : 35.3 M/EJac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…