Tamam canım söz veriyorum sana aynen söylediğin gibi yapacağım .inşallah rabbim seninde bebeğini gönderir .İnanırmısın ben ilk hamileliğimde senin söylediğine benzer bişey yapmıştım çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve ben onun bebeğini aldım kucağıma ve ağlayarak nolur benim bebeğimede söyle gelsin artık dedim ve 1 -2 ay sonra hamile kaldım.inşallah rabbim sesini duyar ve dualarını kabul eder senin ve evlat hasreti çeken herkesina.s.:Saruboceq:a.s.laluzcugum senden bir sey rica edebilir miyim
simdi elini karnina koy ve bebegini hisset
ve ona benim icin der misin
umudunukaybetme diye biri varmis ve onunda gelmesini bekledigi bir melegi bir bebegi varmis
acaba benim bebegime soyler mi annesinin onu bekledigini ve onu cok ozledigini dayanacak gucunun kalmadigini ona bunlari soylesin ve desin ki yeter artik sende annene don
ben biliyorum o benim bebegimi taniyor.
Merhaba canım mesajını yeni gördüm bu sonuçların hepsi 29 aralık itibari ile çıkmış olacak inşallah .Testleri yaptırmak için çok uğraşmadım sadece öneride bulundum dr umda sağolsun istersen yaptıralım dedi ve hepsinin maliyeti 460 tl tuttu.soaran arkadaşlar olmuştu sanırım onuda burdan cevaplayayım.a.s.hemn cıkacakmı bu testler
mthfr mutasyonu FAKTOR V
unv hastanelerınde 1 aydan cııkıyor
dıgerlerıde 15 gunden
ben 3 ay ugrasdım hemde tanııdk olmasına ragmenzemuszemus
proteın c ve fıbrınojene ,aPTT
baktır onları goremedım
ınsallaH zulalcım heryıın hayırlısı..
aspırını ıhmal etme en onemlı seyyerimseniben
ınsallah sonuclarında guzel cıkarda ıgne olmassın..cok fena ıgne olmakmafoldumben
fadıgım ozelden yazdım cana..Şeniz
papatyacım sanada ozelden yazdımŞeniz
yagmurum leptopun hayırlı olsun gule gule kullanalkisalkisalkis
ogluusn demek zorluyor senı..su donemı atlatırsanız sanırım duzelır
benımde gozumu korkutmakaydirigubbakcemile3
yaban gulum sanda gecmıs olsun canımŞeniz
ıyı gecelr kızlar aklıma gelenlerı yazdım eger onemlı bırsey atlatadıysam affedınŞenizŞenizŞeniz
aklına kötü düşünceleri getirme zulalcim..
keseyi görünce rahatlarsın az daha sabır..
Tamam canım söz veriyorum sana aynen söylediğin gibi yapacağım .inşallah rabbim seninde bebeğini gönderir .İnanırmısın ben ilk hamileliğimde senin söylediğine benzer bişey yapmıştım çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve ben onun bebeğini aldım kucağıma ve ağlayarak nolur benim bebeğimede söyle gelsin artık dedim ve 1 -2 ay sonra hamile kaldım.inşallah rabbim sesini duyar ve dualarını kabul eder senin ve evlat hasreti çeken herkesina.s.:Saruboceq:a.s.
Merhaba kızlar nasılsınız ben bir tuhafım ya kan testi yaptırmadım biliyorsunuz doktor idrarda çıktıysa gerek yok demişti ve bende hiç öyle belirgin bir belirti yok sadece biraz bel ağrısı oluyor sonra acaba yanlış olmuş olabilirmi diye soruyorum kendime .Keşke kan tahlilini yaptırsaydım şimdide hastaneye gitmek istemiyorum bakalım ya inşallah herşey güzel olur.
canım ibrahim saraçoğlu yazıyom tıklıyom.ordan listedeki ikincisıraya tıklıyom.pko varsa soğan kürü yap derim.tabi dan danış kendi aklına git.bu ay kullanıyom yararı olursa senle paylaşırım.ya canim tamam da hersey cocuk icin de ama bu igrenc bir sey ya icilmiyor ki
canim ya birde bana saracoglunun mailini verir misin
merhaba canım, kendinde bi belirti arama, oluruna bırak bende ilk zamanlar hiç bişey hissetmedim hatta bazen evişi yaparken dalıyodum biran çıkıyodu aklımdan ağır bişey kaldıracak oluyodum sonra hemen aklıma geliyodu benim 7. haftaya kadar bulantım falanda olmadı hiç olmayacak diyodum şimdide bişey yiyemiyorum yani zamanla alışırsın ve hissedersin tatlım ilk zamanlar öyle oluyo inşallah keseyide hayırlısıyla biran evvel görürsünde için rahat eder:Saruboceq:
hayırlı haftalar hepinize.
.inşş hamişi bol bi hafta olurrr
merhaba kızlar nasılsınız ben bir tuhafım ya kan testi yaptırmadım biliyorsunuz doktor idrarda çıktıysa gerek yok demişti ve bende hiç öyle belirgin bir belirti yok sadece biraz bel ağrısı oluyor sonra acaba yanlış olmuş olabilirmi diye soruyorum kendime .keşke kan tahlilini yaptırsaydım şimdide hastaneye gitmek istemiyorum bakalım ya inşallah herşey güzel olur.
laluzcugum senden bir sey rica edebilir miyim
simdi elini karnina koy ve bebegini hisset
ve ona benim icin der misin
umudunukaybetme diye biri varmis ve onunda gelmesini bekledigi bir melegi bir bebegi varmis
acaba benim bebegime soyler mi annesinin onu bekledigini ve onu cok ozledigini dayanacak gucunun kalmadigini ona bunlari soylesin ve desin ki yeter artik sende annene don
ben biliyorum o benim bebegimi taniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?