Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun öncelikle xhoşgeldin aramıza
benim hareket gibi konularda pek bi bilgim yok canım arkadaşlar gelince cevaplar yardımcı olurlar sana.....

hesna 79 hoşgeldın canım
benim eşimin değerlerinden güzel hareketlilik tplamın %66 gözüküyo 50 iyi geçmesi yeterli diye biliyorum . benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu . ama bazı doktorlar keşke ameliyat olmasaydı dedi . bence birkaç dr daha git. varikosel pek bişey değiştirmiyo . hayırlısı olsun canım

canım öncelikle aramıza hoş geldin.çok geçmiş olsun.bildiğim kadarıyla yorum yapmak istedim.sperm konsantrasyonu en az 20milyon sizinki 26 mil.yani normal değerin biraz üstünde.yani kötü değil.hızlı ileri hareketli normal değerin altında.sayı kadar hareketlilikte çok önemli.normal morfoloji %34.8 çok iyi ama yanında WHO yazıyo .sanırım who kriterlerine göre yapılmış.who ya göre yapılınca yanılma payı çok oluyomuş.yani en doğru sonuçları kruger e göre yapılınca veriyomuş.bilmem anlatabildim mi.bu sonuçlara göre durumunuz çokta kötü değil.hareketliliği artırmak zor değil.sadece morfoloji çok zor düzelen bişey.isterseniz birde testi KRUGER E göre yaptırın.Solda pleksus pampiniformiste venöz yapılarda 3.2 mm olup derin valsalvada geri akım izlemektedir.
bu cümleyle ilgili bi bilgim yok.

hesna canım ayrıca sizin durumunuz bizden çok çoook iyi.hiç üzülecek bişey yok canım.allah yardımcımız olsun.

merhaba kızlar ben bugün işten gelirken tekrar test aldım ve yaptım çok şükür daha koyulaşmış bir çift çizgiyi görünce içim rahatladı artık inanıyorum bebeğim benimle.UMUDUNUKAYBETME Kız bebeğine haber gönderdim..a.s.

baya zamandır uğrayamadım arkadaşlar
yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

fadikcim endol ve trentali bıraktık proxeede devam ediyoruz bitkisel kürler yapıyorum eşime

Laluzcum getirme aklına kötü şeyler,gayet de belirgindi demiştin çizgi,
Görücen keseyi az kaldıkaydirigubbakcemile2

Lazuzcum, beta hcg nin en az 1000-1500 olması gerek keseyi görebilmen için..Bu da yaklaşık 5+0 ile 5+6 lı günlerde olur..Sıkma canını...

geçmiş olsun öncelikle xhoşgeldin aramıza
benim hareket gibi konularda pek bi bilgim yok canım arkadaşlar gelince cevaplar yardımcı olurlar sana.....

Göstermiş olduğunuz ilgi alakaya ve bu samimi içten cevaplarınıza ve de bu sıcacık karşılamaya müteşekkirim. Ne kadar samimi içten canayakınsınız Rabbim hepinizi sevindirsin, muradınıza erdirip hayırlısıyla evlad sahibi yapsın.

teşekkür ederim çok sağol..
ege doğumevinde yaptırıyorum..
olacak diye değil aşılama prosedürünü aşmak için.. opuyorumnanaktan

Prosedür derken belki bebeğin çıkagelir. süprizzzzz Belli mi olur. sengözlerimebaksanab Haydi inşallahhh. :Saruboceq: :1rolleyes:

Canım Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın , kavuştursun inşallah. :Saruboceq: Heyecan ve korku olması normal. Ama inan korkulacak hiç bir şey yok. Ben de aynı duyguları yaşadım. Ama hiç de zor değilmiş. Her anı çok güzeldi. opuyorumnanaktan Dualarım sizinle tatlım. Güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle. :Saruboceq:

Gerçekten çok güzel bir sürpriz yapmış meleğim. Tedavinin eşiğinden almış sizi. İnşallah Rabbim kucağında sağlıkla görmeyi , sağlıkla büyütmeyi de nasip eder. Hamile kalmakla bitmiyor cidden. Asıl endişeler , telaşlar ondan sonra başlıyor. O 9 ay çok da kolay geçmiyor. Hepsini yaşadım. Ve çok şükür kavuştum. İnşallah sen de kavuşacaksın. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sizi birbirinize bağışlasın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun. Şeniz En güzel doğum günü hediyesi bu olsa gerek. Dünyada ondan güzel birşey yoktur şu an senin için. Değeri hiç birşeyle ölçülemez. Cinsiyeti bir dahaki gidişinde kesin belli olur. Kız erkek elbette fark etmiyordur senin için. Hayırlı evlat olmasını diliyorum. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir ve sana en büyük mutluluğu yaşatır. :Saruboceq:

Laluzummmm :sm_cool: Tebrikler bitanemmmm. :hooray: Senin ve eşinin gözü aydın. :teytey: İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin güzelim. :Saruboceq: Doya doya geçirir ve vakti zamanı geldiğinde kucaklarsın yavrunu. :Saruboceq: Vakti zamanı geldiğinde birşeyler vesile oluyor. Rabbim "ol" dedikten sonra neler olmaz ki. Çok da gördük imkansız diye telafuz ettiğimiz çoğu şeyin nasıl da imkanlı olduğunu. O istemezse hiç bir sorun olmasa da olmaz , gelmez bebişler. Hayırlısını vermiştir senin için , eminim. İnşallah sonu da güzel olacak bu hikayenin. Allaha emanet olun. Allahım ikiniz de korusun. :Saruboceq:

Canım hayırlısı olsun. Hakkında hayırlısı ne ise ona yönlendirsin Rabbim seni inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu? Şeniz

Tatlım hayırlı olsun laptopun. sengözlerimebaksanab Ben de yeni ve acemi bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum. 6 gündür gelemedim buraya yine. Onun telaşı , yorgunluğu bile güzel tabi. Endişeleri de beraberinde getiriyor bazı durumlar haklısın. Onlar göz bebeklerimiz olduğu için layıkıyla bakabilmek çabasındayız. Allah onlara sağlık versin inşallah. Ve tüm arkadaşlarımıza bu güzel duyguyu , tatlı telaşı yaşamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

kizlar nerdeyse 5 gunden beri rahatsizim simdi hafifledi ama yutkununca bogazim aciyor
zor yutkunuyorum iyi gelicek birseyler biliyormusunuz
sut,bal ve karabiber ictim
limonlu cay
sicak su limon bal
ihlamur bunlari ictim ama faydasi olmadi

Minosum ; geçmiş olsun bitanem. :teselli: Benim maalesef ekstra bir bilgim yok bu konuda. Bildiklerimi yazmışsın zaten. Sadece sana acil şifalar dileyebiliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canısı. Şeniz

Canım ben de çoooooooook çoooooooooook uzun zamandır gelemedim buralara. Yeni yeni herkesi görüyor ve haberdar oluyorum. Demek sen de gelemiyorsun. Seni gördüğüme sevindim. Seni kocaman öpüyorum. Bundan sonra gelişmeleri takip etmek adına fırsat buldukça buralardayım. İnşallah senden güzel haberler alırım. Allaha emanet ol güzelim. Şeniz

------------------------------------------------------------------------------------------------------

nergis55 arkadaşımızın 22 Aralık sonuç günüydü yanlış hatırlamıyorsam. Ama kendisinden haber gelmemiş. İnşallah yüzünü güldürecek , bizleri de sevindirecek bir haberle gelir aramıza. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun. Hayırlısı ise bütün arkadaşlarımızın meleklerini göndersin. Onların da yüzlerini güldürsün. Dualarını , dualarımızı kabul etsin. :Saruboceq:

Bütün hamilelerimizin bebeklerini bağışlasın. Sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. Onları kazalardan , belalardan , nazarlardan , hastalıklardan , kem gözlerden korusun. Bebeklerine yiyecek lokma nasip etsin. :Saruboceq:

Bebeklerini sağlıkla kucaklayan annelerimizin bebeklerine uzun bir ömür güzel bir gelecek nasip eylesin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Vatanına , milletine , dinine , imanına , topluma , ailesine , çevresine hayırlı bir birey olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Acılarını göstermesin. :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hepinizi kocaman öpüyorum. ŞenizAllaha emanet olun canlarım. :Saruboceq:

canim tsk ederim
insallah bebegim cabuk gelir
bugun benim kirmizilar geldi
belki gelecek ay bebegim gelir

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

kızlar herkese gunaydınlar..
nevrocum ne guzel dua etmıssın yıne.allah razı olsun..bu guzel duyguları yasamak butun arkadaslara nasıp olsun ınsallah..
fadıkcım bende yenı adet oldum bu sabah..kader kısmet ısı.elden bısey gelmıyor..
herkese hayırlı gunler kızlar..allah cumlemızın yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…