herkese İyİ akŞamlar kızlar
Ne Güzel olmuş Ticker'ın da:) Allah hepimize bi tane yapmayı nasip etsin:kediMaşallah yine kalabalığız nasılsınız kızlar...
değerlerin ne kadar az olduğunu bilmeden birşey diğemeyiz ki...benım esımın de spermı dusuk cıktı ama cok uzuluom 2aylık evlıyım acaba normal yolla kalınırmı kı gebe???
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanmerhaba kizlar
hayirli haftalar herkese
bu hafta en az 3 hamisimiz olsun insallah tabi daha cok olursa hayir demeyiz hic
yagmurcn canim bebek bakmak gercekten cok sabir isteyen bir is heleki sebep yokken agladigi zaman
insan ne yapacagini sasiriyor Allah sabirlar versin diyorum
kizlar nerdeyse 5 gunden beri rahatsizim simdi hafifledi ama yutkununca bogazim aciyor
zor yutkunuyorum iyi gelicek birseyler biliyormusunuz
sut,bal ve karabiber ictim
limonlu cay
sicak su limon bal
ihlamur bunlari ictim ama faydasi olmadi
tamam canım güncellerim...selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.canım bilg.açmak dahi istemiyor o yüzden girmiyorum k.kya.heralde kış psikolojisi.laluz canım allah tamamına erdirdirsin.fadik adet tarihim 16 ocak.bide listede sorun hareket ve morfoloji yazıyor ya bizimki sadece morfolojiymiş.onuda düzeltirsen sevinirim.doktor sayı ve hareket iyi dedi.adepeli yeni üyemisin yoksa nickmi değiştin?
oh be , nihayet topik neselendi, laluzun bebisi cok tesekkur ederim sana kaydirigubbakcemile5
zulalcim cok sevindim canim, ayagini iyice surude arkandan hamis patlamasi olsun,
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin, insallah bu sefer hersey yolunda gider
:teytey::teytey::teytey:
kiz cucu nerelerdeydin, ne zamandir gorusemiyoruz nasilsin?
hemn cıkacakmı bu testlerTrombofili paneli
MTHFR MUTASYON ANALİZİ
protrambin mutasyon analizi
PROTEİN S AKTİVİTESİ
antikardiolipin ıg g
anti kardiolipin ıg m
lupus antikoagülan
homosistein
bu testleri yaptırdım canım bakalım sonuç ne çıkacak inş rabbim bu sefer sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alamayı nasip eder.Rabbim diğer arkadaşlara en kısa zamanda nasip eder inşlha.s.
günaydın kızlar hepinize.kaç gündür giremiyorum nete çok fena grip olmuştum şimdi biraz geçmiş hastaneye gittim bi iğne oldum hala onun acısını çekiyorum.şu ara işlerim olduğu için giremedim geçmişi okuyacak kadar zamanım yok.var mı hamiş haberleri:CüvCüv:
günaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yetercim sen ne yaptın canım eniştenin sonuçlarını alacaktın en son nasıl çıkmış sonuçlar inşallah iyidir canım
Herkese Günaydınlarrrr:hulya:
gny kızlar
sağol canım yyaaa temiz çıktı ama hala ateşi ve öksürğü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?