- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
anladım canım....
ama bence boşuna yorulmuşsun....bizim tüp bebek hakkında bilmediğimiz birşey varmıki konferansa gittinkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sağol canım iyiyim....
çörek otu kürü yumoşların hem büyüyüp hemde çatlamasına yardımcı oluyor canım...
genelde yumurtlama sorunu olanların işine yarar...
soğan kürü ise iltihap kist gibi şeyleri rahimden temizlemek için...birde adet olamayanlar adet olmak için içiyor galiba...
------------------------------------------------------------------
GÜNAYDIN ŞEKERLERopuyorumnanaktan
canım adetin bitsin 7-8 gün sonra sabah aksam yemeklerden 10 dakika önce içersin.15gün uygula.bu arada adet olsan bile 15günü tamamla.daha sonraki ay adetine 10gün kala başla ve 10uygula.diğer aylarda da 10gün uygula.ben ibrahim saraçoğluna sorunumu anlattım bana bu şekilde uygula dedi.istersen sende bi anlat herkese sorununun büyüklüğüne göre uygulamayı arttırıp azaltabiliyo.içine sinerse benim uyguladığım gibi yap.zararı olmuyo.tabi5aydan fazla uygulandığında rahimde incelmelere sebep oluyo
muş.dediğin gibi iğrenç tadı var ama
HER ŞEY ÇOCUK İÇİN:lepi::lepi::lepi:
günaydınlar ben biraz geçmişe bakıyım bakalım neler varmış neler yokmuş
günaydın canım, hadi bi dolaş gel bakalım
dolaştım geldim sabah turumu attım sen nasılsın canım
sağol tatlım iyiyim çok şükür, evde vakit geçiriyorum işte :hulya:
marabaaa kıslaaarrr
cananım nasılsın, mide bulantılarıyla baş etmeyi becerdin miii
aymess canım naberr
marabaaa kıslaaarrr
cananım nasılsın, mide bulantılarıyla baş etmeyi becerdin miii
aymess canım naberr
örgümü yapıyon bebişe ne güzel minicik minicik şeyler yapmakta çok keyiflidir eminimki.[/QUOTE
örgüyü anneanneleri yapıyo ikişer ikişer :) ben kocişe atkı örüyodum da bitecek, geçenlerde benim sandığı açmıştım kendime patik çıkarayımda giyerim diye, oda yanımdaydı, sonra niye senin örgü şeylerin varda benim yok bana hiç atkı bile örmedin herkes örüyo kocasına dedi durdu, bende sen istersinde örmezmiyim dedim:kedi: hemen başladımda bitmek üzere az kaldı işte onunla uğraşıyorum bundan sonra bebişlere patik örecem:hulya:
ben tam bir miskin oldum canlarım yaa...yüzmeye gitmiyorum, dikişi de elime almadım
bilg a bakınıyorum
dün bir iş görüşmesine gittim, meğer 1 senelik işmiş...niye ilana yazmadılar anlamam...bilsem gitmezdim HIH
ya canim ben tam bilmiyorum corek otu nasil yapiliyor tam tarifini yazarmisin
ya canim birde ben pko var ama adetlerim duzenli sence ben hangisini denemeliyim
corek otunu mu sogan kurunu mu
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktangünaydın kızlar hepinize.kaç gündür giremiyorum nete çok fena grip olmuştum şimdi biraz geçmiş hastaneye gittim bi iğne oldum hala onun acısını çekiyorum.şu ara işlerim olduğu için giremedim geçmişi okuyacak kadar zamanım yok.var mı hamiş haberleri:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?