Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar
tulincim asilaman hayirli olsun insallah sonu guzel olur
casperim kizin olcakmis allahim saglikla kizini kucagina almani nasip etsin
minoscum insallah o cift cizgiyi gorursun

canım çok sağol rabbim sana ve tüm burdaki arkadaşlarımada hayırlısı ile nasip eder inşallahŞeniz

Slm Kızlarzemuszemus

Nevrocum ne güzel dualar etmişsin,hep et bizim için:)
Laluzcum tekrar çizgiyi görmene çok sevindim
Caspercım kızın olacakmış gözün aydın
Tuliny aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah alırsın güzel haberleri...
Minoşum inşallah sen de çizgiyi görürsün de gerek kalmaz bişeye

Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık

Öpüyorum herkesiii

canım tedavin hayırlı olsun inşallah ikiz ikiz gelir bebişler dualarım seninle:Saruboceq:

tülişiiiiim aşılamanın sonucu pozitif olur inşallah, yeni yılda gelir cimcimen umarım,
sonucu beklicez heyecanla canım dikkat et kendine

inşallah canım inşallah gelmeyen kırmızılar miniğinin habercisidir kalın kocaman bi ikinci pembe çizgi görürsün inşallah

selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

hadi hayırlısı bakalım tulinim inşallah bebişlerin seni utandırıp çıkagelecek sen hiç umutetmedin tutmaz diye ama 12 gün sonra inşallah bebişlerin seni sevindirecek canım bekliyoruz güzel haberlerini

canım hayırlı olsun tedavin allah kolayllık versin bi çırpıda geçer bir ayın inşallah ve hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsın bi dahaki ay....
rabbim herkese tattırsın inşallah bu güzelliği

canım tedavin hayırlı olsun
inşş sana bebeişini sağlıcakla getirsin

canım tedavin hayırlı olsun .inş en kısa zaman da muradına erer hamişler arasına girersin.rabbim burdaki herkesin yüzünü güldürür inş bir an önce.amiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

İNŞŞŞŞŞŞ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HADİ HAYIRLISI BAKALIM
TEDAVİN SANA SÜPRİZLE MELEĞİNİ GETİRSİN İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq:

canım tedavin hayırlı olsun
inşş sana bebeişini sağlıcakla getirsin

canım yetercim siz ne durumdasınız.ne tür tedavi uyguluyosunuz.bize dr 1ayı doldurun ilaç kullanaraktan yani gelin bakalım dedi.bizde gitmedik.merakımdan ölüyom.nası oldu acaba diye.rabbim inş en kısa zamanda yüzümüzü güldürür.amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:

anım hayırlısıyla inş aşılaman tutar da sende hamişlere katılırsın.rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.:Saruboceq::Saruboceq:

canım biz şu an hiÇ BıR şey yapmıyoruz beklemedeyiz

Son düzenleme:
kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor

canım biz şu an hi,çbie şey yapmıyoruz beklemedeyiz

he sorunu hallettik bekliyoruzmu diyosun yoksa biraz araverelim mi dediniz.inş sorununuz kalmamıştır.bi de bişey soracam;ilaçları kullandıktan sonra FSH ve LH yükselen duydun mu.bizde böyle bi durum söz konusu.napcamızı şaşırdık yine de ilaçlara devam ediyo.iyi mi kötümü yapıyoz bilemiyorum.ama Allaha çok dua ediyom inş kabul olur da herkes meleğine kavuşur.inanır mısın dün bebek hayırlamaya gittik yüreğim parçalan dı.bi de eve gelince eşim;gördün mü bebek ne tatlı yüz üstü yatmış uyuyodu demez mi.gözlerimden yaşlar hemen akıverdi.ya varya şimdi yine duygulandım ağlıyorm.ablalarımlada dertleşemiyom çok bunalıyorum artık.tek dertleştiğim yer burası.sabır dan başka yapacak bişey yok diyorum kendi kendime.

kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor

incir kürü var.yada bol bol kuru incirin kendisini ye.geçen fadik arkadaşımızda bal çörek otu tarçın karışımıyla yumurtlama sağladığını söyledi.bahartlı acı ekşi yeme bunlar biliyosundur zaten.ben bunları biliyom canım

canım çok sağol rabbim sana ve tüm burdaki arkadaşlarımada hayırlısı ile nasip eder inşallahŞeniz

kıss casper(sevimli hayalet)kızın olcakmış.hayırlı olsun.sağlığı yerinde olsun düğürcüleri bol olsun inş.zorla bulduk verermem diyosundur şimdi.ver de zaten .şaka şaka.bizlere dua et olurmu.

canım sorunlarımız aynı duruyorlar hiç bie haledmedik ama madi olarak beklemmiz gerekiyor .....
Seni çok iyi anlıyorum insanın bir yanı hep eksik oluyor ne yaparsan yap o eksikliği hiç bir şey tamamlamıyor
rabim dermensız dert vermesin
innşşş çok bekletmez bu yoldaki tüm arkadaşlarımızı gönderir meleklerini inşşşşşş

tüm kalbimle amiiiiiin.ezan okundu.kalkıp namazımı kılayım da rahatlayım biraz.görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…