Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım evet ufak çaplı bişiler yapalım dedik ama zor olcak biras işyerim problemli biras haftaya nasıl izin alcam onu düşünüyorum dr.eşimin sonuçlarından sonra kesin bişey söylicek öncelikle yumurtlamanı kontrol etcez dedi işte klomen bitince çağırdı bakalım kısmet

casper kızın olacakmış hayırlı olsun canım
mrs gizmo tedavin hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni.
tüllin canım inş aşılaman tutar allahtan umut kesilmez sen olumlu düşün inş sonunda olumlu ollur.

başınız sağolsun canım inşallh 2010da sende bebeğine kavuşursun..a.s.

iyi geceler kızlar...............

benim kaynanam kalıyor yanımda birkaç gündür hasta onunla ilgileniyorum pc başına oturamıyorum maşallah gelen gidende eksik olmuyor yorgunluktan leşim çıkıyo.....
o uyuduktan sonra giriyorum topiğe okuyup çıkıyorum bir kaçgün daha kalacak kaynana.....

laluzcum canım tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik geçirirsin hayırlısıylada doğumunu yaparsın inşallahhhhhhhh........

aşk meleği başınız sağolsun canım........sendemi tedavidesin inşallah hayırlı sonuçlanır bebeğine kavuşursun güzelim......

nevro canım çok güzel dua etmişsin dillerine yüreğine sağlık rabbim duyarda kabul eder inşallahhhhhhhhhh............

casper bebişin cinsiyetinide öğrenmişsin hadi bakalım sıra doğuma geldi diyelim çünkü bundan sonra doğum tarihini haber vereceksin günler o kadar çabuk geçiyorki ne sen ne biz anlayacağız canım....

biraz daha geçmişi okuyayım bari daha neler var neler yok öğreneyim

simdiden hayirli yolculukar meryem, randevu filan aldinizmi?
ben bidahki tedavimide dr kaan'a gitmeyi dusunuyorum, sen onun hakkinda herhangi bisey biliyomusun?
burdan bi kac kisi gitti memnun kaldilar...

ask melegi hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim..bizim zaten sorunumuz belli neden bide disardaki insanlarda bize sorun oluyo(komsu, patron, arkadas,...)hic derdimiz yokmus gibi!!!doktor raporu alsan yinemi sorun cikar?

selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
tuliny canim insallah bebisin 9 aylik yolculuguna cikmistir gobeginde:Saruboceq:

canim herseyin iyi olduguna cok sevindim sonuna kadarda boyle iyi gider insallah
mınosum ınsallah gorurusn o cıft cızgıyı:Saruboceq:
sağol canım.
canım inşallah çift çizgiyi görürsün canım. meleğin yılbaşı hediyesi olarak gelmişti inşallah.
slm kizlar
tulincim asilaman hayirli olsun insallah sonu guzel olur
casperim kizin olcakmis allahim saglikla kizini kucagina almani nasip etsin
minoscum insallah o cift cizgiyi gorursun
İNŞŞŞŞŞŞ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar hepiniz cok sagolun destekleriniz icin
insallah dualarimiz kabul olur
yoksa bile en azindan emin olupta baslarim sokturucuye daha fazla gecikmeden
gecen ay corek otu bal tarcin kullanicaktim
ama misafirim vardi yatili kullanamadim
bu ay kullanicam ama duzenli adet olmami sagliyor bende ise yariyor

ask melegi basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
tedavinde hayirli olsun
mrs.gizmo canim seninde tedavin hayirli olsun insallah son tedavin olur bebisin gelir
meryem canim seninde tedavin hayirli olsun benim bir yakinimda turkiyede tedavi oldu tup bebek yaptirdilar iki hafta once geldi cok sukur hamile oda 16 sene ustune insallah sende oyle olursun

Kızlar günaydınnnnn

bir çok arkdaşım tedaviye başlamış hepsine hayrlı olsun diyor sağlıklııı bir şekilde yavrularını kucaklarına almayn diliyorumm..

casper kızın olcak mışş hee bu güzel haber benim oğlanın resmine iyi bak delikafadulden

tülincimmm inşallahhhh melek veya meleklerin tutunur sana sımsıkııı

iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Casper bebeğinizin cinsiyeti belli olmuş.Bir kızınız olacakmış.Ne mutlu size, gözünüz aydın:) Umarım tüm isteyenler bebeklerine kavuşur.

çok sağol canım. darısı sizlere inşallah.

( saçma ama her ay umutlanıyorum ama sonrada hastalanıyorum demişsin canım) bunda bir saçmalık yok canım.hepimiz aynıyız her ay her ay bekliyoruz işte umutsuz bırakmasın allahım umut etmek hayal etmek güzel canım ama olacağına inan elbet zamanı var canım zamanı geldimi gelivericek bu sıpalar. bende 29 ay boyunca her ay umutlanıp test yapmışımdır canım. hatta son 1 yıl idrarda çıkmamıştır emin olayım diye az mı kan testi yaptırdım. inşallah bu ay sende meleğine kavuşursun canım. olmaz olmaz deme allahım ol dedikten sonra olur canım burda ne mucizeler gördük sende takip ettikçe şahit olacaksın inşallah bunlardan biride sen olacakın canım

canım başınız sağolsun. allah geride kalanlara sağlık versin canım. inşallah böylr bir acı tekrar yaşatmaz rabbim.

söktürücüye gerek kalmadan gelmeside güzel canım. bebiş yoksa bekletmesin adetler o daha beter stres yapıyo insanda. canım bak yeni bir yıl geliyo inşallah seninde tüm isteklerine ve meleğine bu yeni yılda kavuşursun inşllah

çok sağol canım. aminnnnnn

oğlumuzda pek mi yakışıklı neeee:kedi:

canım çok sağol. kaynanaya söyle yormasın seni bu kadar tabi ne kadar dinlerse. ama inan çok sevaba giriyosun canım. allahım seninde bu emeklerini boşa çıkarmıyacaktır eminim canım.

Herkese Günaydın,

Tedavideki arkadaşlarım umarım allah yüzünüzü güldürür ve bebecikleriniz bekletmeden gelir hamiş olan arkadaşlarım allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder. Kız bebek bekleyen Casper sevimli hayalet allah tamamına erdirsin bu topik oğlan kaynıyo valla senin kizi kim kapcak acep :)

sağol canım benim. aminnnnn.

valla bende bilmiyorum bakacaz artık seçenekleri değerlendirecez kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese gunaydınlar..
tulın hayırlı olsun canım.mevla ol dedıkten sonra prosedur falan hıkaye.yınede dıkkat et sen canım..
casper ne guzel bıcır bıcır bır kızın olur ınsallah.allah dogdugu gunude sana gostersın canım..
ask melegı rabbım sabır versın.mekanı cennet olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…