merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
tuliny canim insallah bebisin 9 aylik yolculuguna cikmistir gobeginde:Saruboceq:selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
canim herseyin iyi olduguna cok sevindim sonuna kadarda boyle iyi gider insallahselam canlarım umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım malesef biz bugün doktora gittik herşey yolunda allahıma şükürler olsun gelişimi sağlığı gayet iyi allahım sizlerede göstersin tez zamanda bütün dularaınızı kabul etsin allahım sizlerinde yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum her defasındada dua ediyorum hepiniz için
mınosum ınsallah gorurusn o cıft cızgıyı:Saruboceq:
sağol canım.
canım inşallah çift çizgiyi görürsün canım. meleğin yılbaşı hediyesi olarak gelmişti inşallah.
slm kizlar
tulincim asilaman hayirli olsun insallah sonu guzel olur
casperim kizin olcakmis allahim saglikla kizini kucagina almani nasip etsin
minoscum insallah o cift cizgiyi gorursun
Slm Kızlarzemuszemus
Nevrocum ne güzel dualar etmişsin,hep et bizim için:)
Laluzcum tekrar çizgiyi görmene çok sevindim
Caspercım kızın olacakmış gözün aydın
Tuliny aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah alırsın güzel haberleri...
Minoşum inşallah sen de çizgiyi görürsün de gerek kalmaz bişeye
Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık
Öpüyorum herkesiii
inşallah canım inşallah gelmeyen kırmızılar miniğinin habercisidir kalın kocaman bi ikinci pembe çizgi görürsün inşallah
hadi hayırlısı bakalım tulinim inşallah bebişlerin seni utandırıp çıkagelecek sen hiç umutetmedin tutmaz diye ama 12 gün sonra inşallah bebişlerin seni sevindirecek canım bekliyoruz güzel haberlerini
canım hayırlı olsun tedavin allah kolayllık versin bi çırpıda geçer bir ayın inşallah ve hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmm diye yazarsın bi dahaki ay....
rabbim herkese tattırsın inşallah bu güzelliği
İNŞŞŞŞŞŞ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaslar nasilsiniz?
tulinim canim hadi asilamamn hayirli olsun bakarsin prosedur suprizi geliverir :CüvCüv:
casper kizin olacakmis, saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah canimopuyorumnanaktan
semahacim dogum belli olmus hayirlisiyla guzel haberleriniz aliriz insallah
minos hadi bize yarin bi supriz yap, insallah laluz ayagini surumusturde pespese gelir hamis haberleri...
cucum neden karisiksin?insallah hersey yolunda gidiyordur opuyorumnanaktan
meryem sen turkiyeye gidecektin dimi?
bunlarda a.s. guzel anne adaylarimiza, hamis olan ve olmayan ve hatta anne olan cici annelerimize
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Casper bebeğinizin cinsiyeti belli olmuş.Bir kızınız olacakmış.Ne mutlu size, gözünüz aydın:) Umarım tüm isteyenler bebeklerine kavuşur.
casper kızın olacakmış hayırlı olsun canım
mrs gizmo tedavin hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni.
tüllin canım inş aşılaman tutar allahtan umut kesilmez sen olumlu düşün inş sonunda olumlu ollur.
Kızlar günaydınnnnn
bir çok arkdaşım tedaviye başlamış hepsine hayrlı olsun diyor sağlıklııı bir şekilde yavrularını kucaklarına almayn diliyorumm..
casper kızın olcak mışş hee bu güzel haber benim oğlanın resmine iyi bak delikafadulden
tülincimmm inşallahhhh melek veya meleklerin tutunur sana sımsıkııı
iyi geceler kızlar...............
benim kaynanam kalıyor yanımda birkaç gündür hasta onunla ilgileniyorum pc başına oturamıyorum maşallah gelen gidende eksik olmuyor yorgunluktan leşim çıkıyo.....
o uyuduktan sonra giriyorum topiğe okuyup çıkıyorum bir kaçgün daha kalacak kaynana.....
laluzcum canım tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik geçirirsin hayırlısıylada doğumunu yaparsın inşallahhhhhhhh........
aşk meleği başınız sağolsun canım........sendemi tedavidesin inşallah hayırlı sonuçlanır bebeğine kavuşursun güzelim......
nevro canım çok güzel dua etmişsin dillerine yüreğine sağlık rabbim duyarda kabul eder inşallahhhhhhhhhh............
casper bebişin cinsiyetinide öğrenmişsin hadi bakalım sıra doğuma geldi diyelim çünkü bundan sonra doğum tarihini haber vereceksin günler o kadar çabuk geçiyorki ne sen ne biz anlayacağız canım....
biraz daha geçmişi okuyayım bari daha neler var neler yok öğreneyim
Herkese Günaydın,
Tedavideki arkadaşlarım umarım allah yüzünüzü güldürür ve bebecikleriniz bekletmeden gelir hamiş olan arkadaşlarım allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder. Kız bebek bekleyen Casper sevimli hayalet allah tamamına erdirsin bu topik oğlan kaynıyo valla senin kizi kim kapcak acep :)
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi bakalım tembeller çayı koydum koşun toplanın gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o kadarda çay yapmıştım kimsecikler gelmedi çayda soğudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?