tüm kalbimle amiiiiiin.ezan okundu.kalkıp namazımı kılayım da rahatlayım biraz.görüşürüz canım.
Gerçekten çok güzel bir sürpriz yapmış meleğim. Tedavinin eşiğinden almış sizi. İnşallah Rabbim kucağında sağlıkla görmeyi , sağlıkla büyütmeyi de nasip eder. Hamile kalmakla bitmiyor cidden. Asıl endişeler , telaşlar ondan sonra başlıyor. O 9 ay çok da kolay geçmiyor. Hepsini yaşadım. Ve çok şükür kavuştum. İnşallah sen de kavuşacaksın. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Sizi birbirinize bağışlasın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun. Hayırlısı ise bütün arkadaşlarımızın meleklerini göndersin. Onların da yüzlerini güldürsün. Dualarını , dualarımızı kabul etsin. :Saruboceq:
Bütün hamilelerimizin bebeklerini bağışlasın. Sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. Onları kazalardan , belalardan , nazarlardan , hastalıklardan , kem gözlerden korusun. Bebeklerine yiyecek lokma nasip etsin. :Saruboceq:
Bebeklerini sağlıkla kucaklayan annelerimizin bebeklerine uzun bir ömür güzel bir gelecek nasip eylesin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Vatanına , milletine , dinine , imanına , topluma , ailesine , çevresine hayırlı bir birey olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Acılarını göstermesin. :Saruboceq:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hepinizi kocaman öpüyorum. ŞenizAllaha emanet olun canlarım. :Saruboceq:
hayırlı olsun canım...allah ayrdımcınız olsun...Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık
Öpüyorum herkesiii
hayırlı olsun bitanem....selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
hayırlısı fatmacım....kızlar herkese gunaydınlar..
nevrocum ne guzel dua etmıssın yıne.allah razı olsun..bu guzel duyguları yasamak butun arkadaslara nasıp olsun ınsallah..
fadıkcım bende yenı adet oldum bu sabah..kader kısmet ısı.elden bısey gelmıyor..
herkese hayırlı gunler kızlar..allah cumlemızın yardımcısı olsun..
tamam anladım canım...fadikcim endol ve trentali bıraktık proxeede devam ediyoruz bitkisel kürler yapıyorum eşime
canım geçenlerde de yazmıştım...kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor
arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...selam canlarım umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım malesef biz bugün doktora gittik herşey yolunda allahıma şükürler olsun gelişimi sağlığı gayet iyi allahım sizlerede göstersin tez zamanda bütün dularaınızı kabul etsin allahım sizlerinde yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum her defasındada dua ediyorum hepiniz için
canım kızın olacakmış
rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş
kıss casper(sevimli hayalet)kızın olcakmış.hayırlı olsun.sağlığı yerinde olsun düğürcüleri bol olsun inş.zorla bulduk verermem diyosundur şimdi.ver de zaten .şaka şaka.bizlere dua et olurmu.
CAS PER gözün aydın kızın olcakmış allah hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin
TÜLİN seninde inş alışaman tutar canım.
yojimbo denemekten zarar gelmez bencede dene allahım inş herkezi bu sevgiyi tattırır.
nergis 55 canım senın aşılama sonucu ne oldu inş hayırlı olmuştur.
kızlar herkeze ii akşamlar.
slm arkadaslar nasilsiniz?
tulinim canim hadi asilamamn hayirli olsun bakarsin prosedur suprizi geliverir :CüvCüv:
casper kizin olacakmis, saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah canimopuyorumnanaktan
semahacim dogum belli olmus hayirlisiyla guzel haberleriniz aliriz insallah
minos hadi bize yarin bi supriz yap, insallah laluz ayagini surumusturde pespese gelir hamis haberleri...
cucum neden karisiksin?insallah hersey yolunda gidiyordur opuyorumnanaktan
meryem sen turkiyeye gidecektin dimi?
bunlarda a.s. guzel anne adaylarimiza, hamis olan ve olmayan ve hatta anne olan cici annelerimize
arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?