Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...

CAS PER gözün aydın kızın olcakmış allah hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin
TÜLıN seninde inş alışaman tutar canım.
yojimbo denemekten zarar gelmez bencede dene allahım inş herkezi bu sevgiyi tattırır.
nergis 55 canım senın aşılama sonucu ne oldu inş hayırlı olmuştur.
kızlar herkeze ii akşamlar.

selam canlarım umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım malesef biz bugün doktora gittik herşey yolunda allahıma şükürler olsun gelişimi sağlığı gayet iyi allahım sizlerede göstersin tez zamanda bütün dularaınızı kabul etsin allahım sizlerinde yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum her defasındada dua ediyorum hepiniz için

canım kalbin gibi dularında güzel sıcacık kocaman bir aminnnnnnnnnn diyorum canım allahım senin kalbine göre verdi sırada burdaki tüm arkadaşlarımızın allahım kisenin kucağını boş bırakmasın

Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık

Öpüyorum herkesiii
hayırlı olsun canım...allah ayrdımcınız olsun...

selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
hayırlı olsun bitanem....
yat dinlen sen....kendine iyi bak...

hayırlısı fatmacım....
bir ara güncellerim...

fadikcim endol ve trentali bıraktık proxeede devam ediyoruz bitkisel kürler yapıyorum eşime
tamam anladım canım...

kızlar br şey soracağım sizlere kadınların yumurta kalitesini atrtımak için bitkilse olarak ne kulanmak gerekiyor
canım geçenlerde de yazmıştım...
çörekotu,tarçın ve bal karışımı....

hayırlı olsun canım...alalh yardımcınız olsun....

canım peki ilaçsız aşılama yapıyorlarmı...hiç duymamıştım...

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...
rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

hepinize çok teşekkür ederim canlarım..
bundan sonra hayırlısı artık..
hepinizi çok öpüyorum.. Şeniz

herkese selamlar.nasılsınız,herkes iyidir inşallah.ben kendimi gezmelere tozmalara verdim,evde oturmaz oldum.buraya da geliyorum ama okuyup kaçıyorum.fadikcim sen varsın galiba sadece,nasılsın canım?bu arada ben adet oldum ama haber veremedim,yeni tarih 13 ocak...

slm arkadaslar nasilsiniz?

tulinim canim hadi asilamamn hayirli olsun bakarsin prosedur suprizi geliverir :CüvCüv:

casper kizin olacakmis, saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah canimopuyorumnanaktan

semahacim dogum belli olmus hayirlisiyla guzel haberleriniz aliriz insallah

minos hadi bize yarin bi supriz yap, insallah laluz ayagini surumusturde pespese gelir hamis haberleri...

cucum neden karisiksin?insallah hersey yolunda gidiyordur opuyorumnanaktan

meryem sen turkiyeye gidecektin dimi?
bunlarda a.s. guzel anne adaylarimiza, hamis olan ve olmayan ve hatta anne olan cici annelerimize

Merhaba Fadik,
Doktor "yumurtlamanla ilgili bir sorunun yok, eğer iğneli uygulama yaparsak sonrasında kist olabilir" dedi.aslında tek yapacağı çatlatma iğnesi ile yumurtanın çatladığından emin olmak ve doğru zamanda psermi enjekte etmek.hız sorunu olduğu için gidiş yolunu biraz kısaltmış olacak...tutması çok çok düşük bir ihtimal ama denemek istiyorum.ilkbaharda tüp bebek tedavisine başlamadan denemekte fayda var.

canım kızın olacakmış
rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş

kıss casper(sevimli hayalet)kızın olcakmış.hayırlı olsun.sağlığı yerinde olsun düğürcüleri bol olsun inş.zorla bulduk verermem diyosundur şimdi.ver de zaten .şaka şaka.bizlere dua et olurmu.

canlarım benim çok sağolun dualarınız için amin canlarım. hiç eksik etmeyin o güzel dualarınızı. siz hep aklımdasınız ne zaman duaya otursam sürekli dua ediyorum allahım hepinize inşallah en kısa zamanda meleklerinizi gönderek

hayırlı olsun canım.inş tutar.rabbim ol dedikten sonra neden olmasın ki.inş sende hamişler arasına katılırsın.:Saruboceq:

yetercim kaliteli yumurta için sormuşsun. benim bildiğim çekilmş çörekotu -tarçın-ballı karışımı akşamları 1-2 çay kaşığı yiyosun

bide

kuru inciri akşamdan zeytin yağına koyup sabahları 1 tane yiyosun benim bildiğim bunlar. adet olduğun gün başlıyosun yemeye tüp bebek tedavimdede bunları yapmıştım hem sayı hemde kalite artıyo

iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Casper bebeğinizin cinsiyeti belli olmuş.Bir kızınız olacakmış.Ne mutlu size, gözünüz aydın:) Umarım tüm isteyenler bebeklerine kavuşur.

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler

buarada yeni adert tarihim 22.12.09 inşallah buson olur bende yeni yılda hamişliğe kavuşurum rabbim hepimize nasip etsin inşallah

meryemcim simdiden hayirli yolculukar insallah bebegine orda kavusursun...
askmelegi basiniz sagolsun....tedaviyemi basliyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…