selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
yok canım nerde benim hiç geçmedi bulantılarım. sanırım böylede gidecek. daha sabah progestanım bitti diye doktora gittik ilaç yazdırmaya eve geri dönerken arabada kusa kusa geldim vallaha. hemen kendimi yatağa attım 12 kalktım. ben yemek yiyemiyorum canım makarna ve meyve yiyebiliyorum ancak. neyse öyle böyle geçiyo günler şükürler olsunki allahım yaşattı bu duyguyu bunlarda geçer elbet canım.
merhabalar kizlar nasilsiniz
hastaligimi biraz attim ustumden
yarin sabah test yapip ilaca basliyacagim adet olmak icin
insallah iki cizgiyi gorurumde ilaca baslamam:Saruboceq:
nevro cok sagol canim benim
kayinvalidemler birazdan gelicekler bana yemek hazirlamam lazim
kendinize cok iyi bakin kizlar
hepinizi cok optumŞeniz
Slm Kızlarzemuszemus
Nevrocum ne güzel dualar etmişsin,hep et bizim için:)
Laluzcum tekrar çizgiyi görmene çok sevindim
Caspercım kızın olacakmış gözün aydın
Tuliny aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah alırsın güzel haberleri...
Minoşum inşallah sen de çizgiyi görürsün de gerek kalmaz bişeye
Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık
Öpüyorum herkesiii
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...
rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...
canim herseyin iyi olduguna cok sevindim sonuna kadarda boyle iyi gider insallah
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.bugün reglimin 2.günü.çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? Filmin olumlu bir etkisi olur mu? Durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...
slm kıslarrr hepinize...
fadikçiğim yeni adet tarihim 20 ocak güncellersin
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
merhaba kizlar testimi yaptim negatif cikti
bu gun duphastona basliyorum
CANIM SAĞLIK OLSUN ÜZME KENDİNİ :teselli::teselli: :teselli:
canım sağlık olsun.ölümden başka herşeye çare var.inş çift çizgiyi en kısa zamanda görürsün.amiiinn:Saruboceq:
uzulmedim kizlar zaten onceden olsa kirk kere dusunurdum yapsam mi test diye elim gitmezdi bir turlu ama bu sabah hic hislerimi dinlemedim kalktim hemen yaptim testi
negatif ciktigini goruncede ilacima basliyim dedim hemen
arkadaşlar, bende pcos vardı, 16 yaşımdan beri çocuk sahibi olmakta güçlük çekeceğimi düşünüyordum, o zamanlar göründüğüm doktor öyle söylemişti. Evlendim 1,5 yıl korunduk. üzerine bir yıl korunmadan geçen dönemde bir hareket olmadı. Kendimi yardımla üreme tedavisine hazırlamıştım, doktorum da çocuk istediğinde gel demişti zaten. Gittim her zamanki doktoruma, hemen ovulasyon indüksiyonu (femara) başladık, ardından çatlatma iğnesi ve gününde/saatinde birleşme. Fakat sonuç negatifti. Ufak da bir folikül kisti olmuştu tedavi kaynaklı. Doktor bu ay tatil, bu ay rahim filmi çektirin eşin de sperm analizi yaptırsın dedi. Rahim filmim temiz çıktı ama eşimin spermiyogramı çok kötüydü. Ml'de 100bin, toplamda 400bin sperm; ileri hızlı hareketli 2% ileri yavaş hareket %33; morfoloji who'ya göre %44, kruger'e göre %0 çıktı. Bir testis geç inmiş, öbüründe varikosel varmış ama tam üzerine denk gelen eski fıtık ameliyatı yüzünden ameliyat edilmesi çok tehlikeliymiş.
Doktorumuz direk tüp bebek önderdi, biz de hızlıca 3 merkezle görüştük ve alman hastanesinde karar kıldık. ön görüşme diye gittiğimiz alman hastanesinde uzun protokol tedaviye başlamak için en uygun günde olduğum ve yumurtalıklarımın o aya has şekilde iyi durumda olduğuna karar verildi. Apar topar dün akşam uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Geçen ay bu zamanlarda ovulasyon indüksüyonunun sonucunu bekliyordum, bu ay tüpbebek tedavisine başladım.
Bundan sonraki programa göre önümüzdeki 1 hafta lucrin kullanacağım, sonraki 12 gün de yumurta oluşturucu başka bir iğne. Tahminen 3 hafta sonra bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanıp transfer yapılacak. Ondan sonra da beklemeye geçeceğim. çok heyecanlıyım...
iyiiym canım sağol...herkese selamlar.nasılsınız,herkes iyidir inşallah.ben kendimi gezmelere tozmalara verdim,evde oturmaz oldum.buraya da geliyorum ama okuyup kaçıyorum.fadikcim sen varsın galiba sadece,nasılsın canım?bu arada ben adet oldum ama haber veremedim,yeni tarih 13 ocak...
anladım canım...hayırlısı olsun...Merhaba Fadik,
Doktor "yumurtlamanla ilgili bir sorunun yok, eğer iğneli uygulama yaparsak sonrasında kist olabilir" dedi.aslında tek yapacağı çatlatma iğnesi ile yumurtanın çatladığından emin olmak ve doğru zamanda psermi enjekte etmek.hız sorunu olduğu için gidiş yolunu biraz kısaltmış olacak...tutması çok çok düşük bir ihtimal ama denemek istiyorum.ilkbaharda tüp bebek tedavisine başlamadan denemekte fayda var.
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
başınız sağolsun canım...buarada yeni adert tarihim 22.12.09 inşallah buson olur bende yeni yılda hamişliğe kavuşurum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
canım filim çekildiğin ay aşılama olurmu bilmiyorum...Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...
tamam canım...slm kıslarrr hepinize...
fadikçiğim yeni adet tarihim 20 ocak güncellersin
hayırlısı canım...merhaba kizlar testimi yaptim negatif cikti
tedaviniz hayırlı olsun...arkadaşlar, bende PCOS vardı, 16 yaşımdan beri çocuk sahibi olmakta güçlük çekeceğimi düşünüyordum, o zamanlar göründüğüm doktor öyle söylemişti. Evlendim 1,5 yıl korunduk. Üzerine bir yıl korunmadan geçen dönemde bir hareket olmadı. Kendimi yardımla üreme tedavisine hazırlamıştım, doktorum da çocuk istediğinde gel demişti zaten. Gittim her zamanki doktoruma, hemen ovulasyon indüksiyonu (femara) başladık, ardından çatlatma iğnesi ve gününde/saatinde birleşme. Fakat sonuç negatifti. Ufak da bir folikül kisti olmuştu tedavi kaynaklı. Doktor bu ay tatil, bu ay rahim filmi çektirin eşin de sperm analizi yaptırsın dedi. Rahim filmim temiz çıktı ama eşimin spermiyogramı çok kötüydü. ml'de 100bin, toplamda 400bin sperm; ileri hızlı hareketli 2% ileri yavaş hareket %33; morfoloji WHO'ya göre %44, kruger'e göre %0 çıktı. Bir testis geç inmiş, öbüründe varikosel varmış ama tam üzerine denk gelen eski fıtık ameliyatı yüzünden ameliyat edilmesi çok tehlikeliymiş.
Doktorumuz direk tüp bebek önderdi, biz de hızlıca 3 merkezle görüştük ve alman hastanesinde karar kıldık. Ön görüşme diye gittiğimiz alman hastanesinde uzun protokol tedaviye başlamak için en uygun günde olduğum ve yumurtalıklarımın o aya has şekilde iyi durumda olduğuna karar verildi. Apar topar dün akşam uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Geçen ay bu zamanlarda ovulasyon indüksüyonunun sonucunu bekliyordum, bu ay tüpbebek tedavisine başladım.
Bundan sonraki programa göre önümüzdeki 1 hafta lucrin kullanacağım, sonraki 12 gün de yumurta oluşturucu başka bir iğne. tahminen 3 hafta sonra bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanıp transfer yapılacak. Ondan sonra da beklemeye geçeceğim. Çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?