Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar.kahvaltı hazır gelin kahvaltı yapalım.miss gibi kokuyo.sizlersiz boğazımdan geçmedi.davet edim dedim.kızlar yılbaşı geliyo kocişe bir kırmızı don alcam.don ne demek demeyin sakın.siz ne alcanız.:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey:halaysız olmuyo hadin hamiş haberi gelsinde halayımız bitmesin.kimse gelmedi bari ben kalkim de çayımı içim:içelim::içelim:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey

hepinize selamlar canlarım hepinizi öpüyorum allahım dularımız kabul etsin hepimizn gönlündeki muradı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın
selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

canım allaha şükürler olsun inşallah onun izniyle hayırlı olacak bebeğine kavuşacaksın canım çok yakınsın artık allahım ol diyecek ve olacak canım allahım emeklerinin karşılığını bebeğini sana versin inşallah canım

canım gözün aydın kızın olacakmış allahım sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin bulantı deyince bende berbat durumdayım ama hiç şikayet ettimiyorum biz bu günleri bekliyorduk olsun bebişlerimiz iyi olsunda gerisi geçer gider allahın izniyle canım

canım inşallah senin içinde güzel müjdeli haberi alırız canım allahın mucizelri bitmiyor sırdaki mucize belkide sensin canım inşallah canım allahım bebişini sana yollamıştır canım dularımdasın canım burdaki tüm arkadaşlara allahım tez zamanda nasip etsin allahım hamiş olmayı

canım hayırlısı olsun rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah dularımız hep seninle canım hayırlı uğurlu olsun inşallah canım

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...
rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

çok sağolasın canım aminnnnnn allahım tez zamanda sizlerede göstersin inşallah hergün dua ediyorum ve inanıyorum birgün hepiniz anne olacaksınız canım allahımın izniyle

canim herseyin iyi olduguna cok sevindim sonuna kadarda boyle iyi gider insallah

çok teşekkürler canım allah razı olsun allahım seninde yüzünü güldürür inşallah bugün canım

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...

canım elbette çektir zaten çok zor bir şey değil eğerki, kanalarında sorun varsa zaten aşılama yapılmaz

canım başınız sğolsun

CANIM SAĞLIK OLSUN ÜZME KENDİNİ :teselli::teselli: :teselli:

canım sağlık olsun.ölümden başka herşeye çare var.inş çift çizgiyi en kısa zamanda görürsün.amiiinn:Saruboceq:

uzulmedim kizlar zaten onceden olsa kirk kere dusunurdum yapsam mi test diye elim gitmezdi bir turlu ama bu sabah hic hislerimi dinlemedim kalktim hemen yaptim testi
negatif ciktigini goruncede ilacima basliyim dedim hemen

uzulmedim kizlar zaten onceden olsa kirk kere dusunurdum yapsam mi test diye elim gitmezdi bir turlu ama bu sabah hic hislerimi dinlemedim kalktim hemen yaptim testi
negatif ciktigini goruncede ilacima basliyim dedim hemen

canım ne güzel böle düşünmen inşşş bu pskoloji sana bebeğini getirir

arkadaşlar, bende PCOS vardı, 16 yaşımdan beri çocuk sahibi olmakta güçlük çekeceğimi düşünüyordum, o zamanlar göründüğüm doktor öyle söylemişti. Evlendim 1,5 yıl korunduk. Üzerine bir yıl korunmadan geçen dönemde bir hareket olmadı. Kendimi yardımla üreme tedavisine hazırlamıştım, doktorum da çocuk istediğinde gel demişti zaten. Gittim her zamanki doktoruma, hemen ovulasyon indüksiyonu (femara) başladık, ardından çatlatma iğnesi ve gününde/saatinde birleşme. Fakat sonuç negatifti. Ufak da bir folikül kisti olmuştu tedavi kaynaklı. Doktor bu ay tatil, bu ay rahim filmi çektirin eşin de sperm analizi yaptırsın dedi. Rahim filmim temiz çıktı ama eşimin spermiyogramı çok kötüydü. ml'de 100bin, toplamda 400bin sperm; ileri hızlı hareketli 2% ileri yavaş hareket %33; morfoloji WHO'ya göre %44, kruger'e göre %0 çıktı. Bir testis geç inmiş, öbüründe varikosel varmış ama tam üzerine denk gelen eski fıtık ameliyatı yüzünden ameliyat edilmesi çok tehlikeliymiş.

Doktorumuz direk tüp bebek önderdi, biz de hızlıca 3 merkezle görüştük ve alman hastanesinde karar kıldık. Ön görüşme diye gittiğimiz alman hastanesinde uzun protokol tedaviye başlamak için en uygun günde olduğum ve yumurtalıklarımın o aya has şekilde iyi durumda olduğuna karar verildi. Apar topar dün akşam uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Geçen ay bu zamanlarda ovulasyon indüksüyonunun sonucunu bekliyordum, bu ay tüpbebek tedavisine başladım.

Bundan sonraki programa göre önümüzdeki 1 hafta lucrin kullanacağım, sonraki 12 gün de yumurta oluşturucu başka bir iğne. tahminen 3 hafta sonra bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanıp transfer yapılacak. Ondan sonra da beklemeye geçeceğim. Çok heyecanlıyım...

canım aramıza hoşgeldin
tedavin hayırlı olsun
rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşş güzlel sonucunu buradan bizlerle baylaşdığın gün çok yakındır

kimselr yok yine bu gün
bende gidiyorum kızlarherkese iyi alşamlar

HAYMATLOS öncelikle hoşgelsın canımm.
inşallah tedavin olumlu sonuç verir.
allahım inş hepimize bebişler nasip eder.

iyiiym canım sağol...
sen yazdığınanda ben çıkmışım...

anladım canım...hayırlısı olsun...
eğer vakti zamanı gelmişse tabiki olur...

buarada yeni adert tarihim 22.12.09 inşallah buson olur bende yeni yılda hamişliğe kavuşurum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
başınız sağolsun canım...
tedavinde hayırlı olsun....

canım filim çekildiğin ay aşılama olurmu bilmiyorum...
dr unada sorsan iyi olur...

slm kıslarrr hepinize...

fadikçiğim yeni adet tarihim 20 ocak güncellersin
tamam canım...

merhaba kizlar testimi yaptim negatif cikti
bu gun duphastona basliyorum
hayırlısı canım...

tedaviniz hayırlı olsun...
çok ani olmuş ama bunda da bir hayır vardır....
belkide bebişiniz size gelmekte sabırsızlanıyordur....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

ARKAMAHALLE---5 Aralık---sayı---doğal yoldan
serenalar---15 Aralık---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
aymes---20 Aralık---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
sidelya01---28 Aralık---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
gulem---28 Aralık---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---29 Aralık---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
adepeli---=1 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
bafo---30 aralık---morfoloji ve hareket---???
samsak---1 Ocak---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ayse57---05 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
meryem42---6 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
tuliny---07 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Aşılama tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
melony---13 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
zencefill---13 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
HARZEM---16 Ocak---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
yabangülüm.---16 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan---???
eftalya_35 ---19 Ocak---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---19 Ocak---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
umudunukaybetme---20 Ocak---azosperm---???
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---22 Ocak---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Mrs.Gizmo---23 Ocak---Morfoloji---Tüp bebek tedavisin de(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…