günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun.rabbim cuma gününün yüzü hürmetine dualarımızı kabul eder inş.:saruboceq::saruboceq:
kızlar iyigünler
cumanız mübvarek olsun. Allahım herkezin duası kabul eyler inşaallah. Inşallah o duyguyu hepimiz yaşarız.
sağolun arkadaşlarım dostlar sağolsun rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
kızlar klomene başladım bugün bakalım bende nasıl etkiler göstercek inşallah hayırlı olur
tulny canım aşılamanı olmuşun bile takip edemedim seni inşallah sende bebişine kavuşursun güzelim rabbim nasip eder anneliği yaşarsın inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
caspercim bulantılar zormuş ama annelik işte katlanılıyor değilmi ne cabuk zaman geçiyo kızın olucakmış inşallah saçlarını ördüğün günleride görürsün
rabbbim cumanın hatrına mübarek muarrem ayı hatrına bebiş hasretiyle yanan herkesin kucaklarını en kısa zamanda misler gibi kokusuyla,minicik ayaklarıyla , narin parmakları olan bebişlerle doldursun inşallah
amin amin aminn......
teşekür ederim canım yyaaaa
işte arada böle ouypor ne yapasın
inşşşşşşşşş inşşşşşşş
sağolun arkadaşlarım dostlar saĞOLSUN rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
kızlar klomene başladım bugün bakalım bende nasıl etkiler göstercek inşallah hayırlı olur
tulny canım aşılamanı olmuşun bile takip edemedim seni inşallah sende bebişine kavuşursun güzelim rabbim nasip eder anneliği yaşarsın inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
caspercim bulantılar zormuş ama annelik işte katlanılıyor değilmi ne cabuk zaman geçiyo kızın olucakmış inşallah saçlarını ördüğün günleride görürsün
rabbbim cumanın hatrına mübarek muarrem ayı hatrına bebiş hasretiyle yanan herkesin kucaklarını en kısa zamanda misler gibi kokusuyla,minicik ayaklarıyla , narin parmakları olan bebişlerle doldursun inşallah
AMİN AMİN AMİNN......
merhaba kizlar testimi yaptim negatif cikti
bu gun duphastona basliyorum
hepinizden allah razi olsun kizlar dualariniz icin
gitmeden once bi bakim dedim birazdan cikiyoruz
kendinize iyi bakin gorusuruz
sevcanım ne kadar kaldı senin kesinleştimi doğum tarıhin
kızlar biraz kafam dağılsın diye iskenderuna ablama gidiyom.kafa dağıtmak isteyen varsa buyursun gelsin .dünya tatlısı iki kızı var.onları sevecem biraz.ısıracam onları kıtır kıtır.
RABBİM SANA YALVARIYORUM .PEYGAMBER EFENDİMİZİ(SAV) VESİLE EDEREKTEN SENDEN İSTİYORUM.PEYGAMBER FENDİMİZİ BİZE ŞEFAATÇİ EYLE.ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUAMIZI KABUL EYLE.EVLAT HASRETİYLE YANA CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNE İÇİ SIRA BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARA VEDE BANA HAYIRLI SAĞLIĞI YERİNDE EVLATLAR VER YARABBİM.SEN MUCİBSİN.AMİİİİİN AMİİİİİNNNN.:Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlar
ne var ne yok
özledim sizi
sağolun arkadaşlarım dostlar saĞOLSUN rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
AMİN AMİN AMİNN......
Selam kızlar
ne var ne yok
özledim sizi
selam canım hoşgeldin neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?