Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyigünler
Cumanız mübvarek olsun. Allahım herkezin duası kabul eyler inşaallah. inşallah o duyguyu hepimiz yaşarız.

sağolun arkadaşlarım dostlar saĞOLSUN rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
kızlar klomene başladım bugün bakalım bende nasıl etkiler göstercek inşallah hayırlı olur
tulny canım aşılamanı olmuşun bile takip edemedim seni inşallah sende bebişine kavuşursun güzelim rabbim nasip eder anneliği yaşarsın inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
caspercim bulantılar zormuş ama annelik işte katlanılıyor değilmi ne cabuk zaman geçiyo kızın olucakmış inşallah saçlarını ördüğün günleride görürsün
rabbbim cumanın hatrına mübarek muarrem ayı hatrına bebiş hasretiyle yanan herkesin kucaklarını en kısa zamanda misler gibi kokusuyla,minicik ayaklarıyla , narin parmakları olan bebişlerle doldursun inşallah

AMıN AMıN AMıNN......

kızlar iyigünler
cumanız mübvarek olsun. Allahım herkezin duası kabul eyler inşaallah. Inşallah o duyguyu hepimiz yaşarız.

allah razı olsun güzel dilekler ve dualar için kızlar inşşş inşşşş

aşk meleiği inşşşilaçlara güzel sonuç alırsın canım

teşekür ederim canım yyaaaa
işte arada böle ouypor ne yapasın
inşşşşşşşşş inşşşşşşş

bilmezmiyim canım arada gelirler giderler. hayata bir küser bir barışırız ama hiç de küs kalamayız canım. allahtan hakkatten biz kadın milleti güçlüyüz canım. ama bugünlerde geçecek canım inan

inşallah canım inşallah o günleri hep birlikte görürüz burada ben kızımın saçlarını örerken sizlerinde doğum hikayelerinizi dinliyor olacağım inşallah. allah emeklerini boşa çıkarmasınzemuszemus

merhaba kizlar testimi yaptim negatif cikti
bu gun duphastona basliyorum

hayırlısı olsun minoşcuğumm

hepinizden allah razi olsun kizlar dualariniz icin
gitmeden once bi bakim dedim birazdan cikiyoruz
kendinize iyi bakin gorusuruz

ŞenizŞenizsende kendine iyi bak canım..yaradanıma emanet oll..bize güzel haberlerle dönn inşşş:Saruboceq:

:gitme:amin işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

hadi hayırlısı canım işallah herşey yolunda giser bebişin gelir bir an önce.klomeni kaç tane alıyorsun?

aşkmeleğim sağol canım..
seninde tedavin hayırlı olsun inş klomen kist yapmazda işe yarar canım..

Ben zaten her akşam hepiniz için dua ediyorum, inanın gerçekten
Ama doğuma giderkende edicem merak etmeyin
Allahım çok yakında sizinde yüzünüzü güldürcek, sizde burda hamileyim diye bağırcaksınız:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…