- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
yurtdışında mı yapacaksın enreye geleceksin umudunu kaybetme
günaydın kızlarr
HİÇ SORMAlmaz: lmaz: lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:
BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF
Slm canım,ben de erkek infertilitesinde memorial'ın iyi olduğunu duyduğum için orda başladım,bizim de sorunumuz morfoloji,o yüzden MSOME (Yüksek büyütmeli sperm morfolojik incelemesi) yapılması için orayı tercih ettim,
Ayrıca şuana kadar gördüğüm kadarıyla takipleri ve yaklaşımları çok iyi.Allah dualarımızı kabul eder umarım hepimizin:Saruboceq:
hayırlısı canım benim...
bir ara güncellerim...
canım benimde bir bilgim yok...
ama bence siz tese olacağınız için azosperm konusunda daha deneyimli bir hastane bulun...
istersen azosperm topiğinede sor...
rabbim iyi insanalrla karşılaştırsın...
ama doğuma giderkende edicem merak etmeyin
allahım çok yakında sizinde yüzünüzü güldürcek, sizde burda hamileyim diye bağırcaksınız:lepi:
vallahi bende oyle
ya diyorum hicolmazsa
[ı]aşkmeleğim sağol canım..[/ı]
[ı]seninde tedavin hayırlı olsun inş klomen kist yapmazda işe yarar canım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
bilmezmiyim canım arada gelirler giderler. Hayata bir küser bir barışırız ama hiç de küs kalamayız canım. Allahtan hakkatten biz kadın milleti güçlüyüz canım. Ama bugünlerde geçecek canım inan
gunaydinmillet
canim yaturkiyeyegelecegim
biz kaan hocada tedavi oluyorduk ama bilmiyorum tup bebegi onda mi yapim
ama aklimda timur gurganda var cokkararssizim
canım ben hiç bilmiyorum....onlarada sordum canim
timur gurgan nasil bir bilgin var mi
yetercim bazen hepimize böyle oluyor...CANIM BAZAN BENDE YYAAAAAA HİÇ OLMASSAYI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
YYAAAAAAAAAA BİLMİYORUM ÇOK KÖTÜYÜM senağlama senağlama senağlama
OOOFFFFFFFFF OOOFFFFFFFFFF
ALLAHIM BİR ÇIKIŞ YOLU VER NE OLUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım...maşallah doğumu da az kalmış...Yok kesin bi tarih vermedi doktor
Ama 18-19-20 Ocak gibi olabilir
Senin ne zaman, normal mi, sezeryan mı
hayırlı olsun canım...inşallah işe yarar da bebişin sana gelir...sağolun arkadaşlarım dostlar saĞOLSUN rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
kızlar klomene başladım bugün bakalım bende nasıl etkiler göstercek inşallah hayırlı olur
tulny canım aşılamanı olmuşun bile takip edemedim seni inşallah sende bebişine kavuşursun güzelim rabbim nasip eder anneliği yaşarsın inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
caspercim bulantılar zormuş ama annelik işte katlanılıyor değilmi ne cabuk zaman geçiyo kızın olucakmış inşallah saçlarını ördüğün günleride görürsün
rabbbim cumanın hatrına mübarek muarrem ayı hatrına bebiş hasretiyle yanan herkesin kucaklarını en kısa zamanda misler gibi kokusuyla,minicik ayaklarıyla , narin parmakları olan bebişlerle doldursun inşallah
AMİN AMİN AMİNN......
memorial nerde canim
sizin ki nasil gecti
ama benim esim azosperm
hoşça kalın kızlar.allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?