Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yolunuz açık olsun canım....
herşey yolunda gider inşallah...
alllah yardımcınız olsun...

evet canım evliliğimin ilk 3 senesi içinde 3 düşük yaşadım...
düşüklerin bir nedeni bulunamadı...üçününde kalp atışını duymadan kaybettik...

son 2.5 yıldırda bebişimiz olmuyor...
bu gidişle de doğal yoldan çok zor...hatta mücize ancak olur...
iyi dileklerin için çok sağol canım...
evet o duyguyu yarım da olsa yaşamak güzeldi...
allah o duyguyu hepimize tam yaşayıp sonunda da sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin....

kızlar eşime dr. klomen vermiş bu konuda bilgisi olan varmı bi işe yararmı sizce

kullanan arkadaşlar oldu...ama faydasını gören varmı bilmiyorum...
her ilaç her kişide aynı etkiyi göstermeyebilir...
biz sadece 3 ay kullanmışltık ve bir işe yaramamıştı...
ama dediğim gibi her bünye farklı...

yakizlar biz tup bebek yapacagiz da ama hangi merkezde yapacagiz bilmiyorum
kizlar sizce erkkek interfilitesinde hangi merkez daha iyi birde benimesim azosperm
yani gercekten iyi bir merkez olmali
yardim edin kizlar fikirlerinizi dusuncelerinizibekliyom

GÜNAYDIN ARAKDAŞLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA TÜM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ:Saruboceq:

GÜNAYDIN ARAKDAŞLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA TÜM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ:Saruboceq:

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
RABİM AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN :Saruboceq::Saruboceq:
DUALARIMIZI KABUL ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
SĞLIK HUZUR VERSİN :Saruboceq::Saruboceq:
DERMANSIZ DERTLERLE UĞRAŞTIRMASIN :Saruboceq::Saruboceq:
HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEKİNİ NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım tüm içteliğimle ammmmmmmmmiiiiiiin diyorum.inş bu mübarek günde dularımız kabul olur

CANIM HAYIRLI OLSUN
İNŞŞŞ KAVUŞURSUN BEBEĞİNE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KİMBİLİR BELKİDE BEBEĞİN SENİ TÜRKİYEDE BEKLİYORDUR

sana dagünaydın yeterciğim nbr canım keyfin nasıl.bende sabah kaltığımdan beri dua ediyorum.kaç gündür bil.açamadım ve şimdiye kadar anca geçmişi okudum ne hüzel hamiş haberleri aldım. burda güzel dua eden arkadaşlardan ALLAH razı olsun.Rabbim kimsenin elini boş çevirmez inşallah.tekrar hayırlı cumalar hepinizekaydirigubbakcemile3

sağol canım iyi işte
bu gün adet oldum biraz ağrım var
canım tüm dua edenlerden allah razı olsun
tüm yaptığımız duları
rabim kabul etsin inşşşşşş
mevlem kimseleri çaresiz bırakmasın inşşş

canım sağol teşekür ederim

Slm Kızlar,
Herkese dilekleri için çok teşekkür ediyorum,ilk iğnemi vuruldum bakalım:kedi:

CANIM TEDAVİN HAYILI OLSUN :lepi::lepi::lepi:
TEDAVİN SANA MELEĞİMİ GETİRSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

ftsedpcanım doğru diyosun sana özelden mesaj atamadım inş yakında atarım.bende seni çoktandır göremiyorum nete girmiyormusun.benim tedavi ertelendi eşimde varikosel olduğu için emliyat olacak inş.bilmiyorum hayırlısı olur inş.doktor ameliyattan sonra düzelme şansının olduğunu bide aşılama yapasak tutma şansının %50 olduğunu söylemiş.inş dediği gbi olur.ama hayırlısı olur inş.

fadikcigim benim kirmizilar geldi yeni tarih ocak 20
ya nolacak bizim bu halimiz nezaman anne olacagiz ya

HİÇ SORMA lmaz:lmaz:lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:

BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF

günaydınlar allahım cumanızı mübarek etsin bugün ve hergün açtığınız ellerinizi ettiğiniz dualarınızı boş çevirmesin kabul eylesin hepimizin gönlündeki muradı tez zamanda hayırla versin

Oh çok şükür canım,ama o şanslı bi çocuk ,bişeycikler olmaz ona,şansıyla beraber geliyor o:teytey:

canım benim çok teşekkürler allahım sanada gösterecek çok yaklaştın inşallah tedavin başarılı olacak ve pozitifi göreceğiz hep birlikte canım allahım emeklerinin karşılığı olan bebişini sana bağaşlasın inşallah canım

HİÇ SORMA lmaz:lmaz:lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:

BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF

canımmmm benimmm hiç bir zaman diye birşey yok vakti zamanı gelince oluyor buna inan canım senin için ve tüm arakadaşlarım için vakti belli zamanı gelince çıkıp geliyorlar ama tedaviyle ama doğal yoldan bir vesile olup bebişlerimizze kavuşuyoruz canım inan yetercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…