kızlar herkese gunaydınlar..
tulın hayırlı olsun canım.mevla ol dedıkten sonra prosedur falan hıkaye.yınede dıkkat et sen canım..
casper ne guzel bıcır bıcır bır kızın olur ınsallah.allah dogdugu gunude sana gostersın canım..
ask melegı rabbım sabır versın.mekanı cennet olsun canım..
amin canım çok sağol. en kısa zmanda darısı sizlere inşallah canım.
günaydın arkadaşlar.kahvaltı hazır gelin kahvaltı yapalım.miss gibi kokuyo.sizlersiz boğazımdan geçmedi.davet edim dedim.kızlar yılbaşı geliyo kocişe bir kırmızı don alcam.don ne demek demeyin sakın.siz ne alcanız.:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey:halaysız olmuyo hadin hamiş haberi gelsinde halayımız bitmesin.kimse gelmedi bari ben kalkim de çayımı içim:içelim::içelim:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey
kırmızı donmu :1shok: bende her yılbaşı eşime mutlaka alırım geleneksel oldu bizim evde kırmızı don:kedi:
hepinize selamlar canlarım hepinizi öpüyorum allahım dularımız kabul etsin hepimizn gönlündeki muradı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın
canım gözün aydın kızın olacakmış allahım sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin bulantı deyince bende berbat durumdayım ama hiç şikayet ettimiyorum biz bu günleri bekliyorduk olsun bebişlerimiz iyi olsunda gerisi geçer gider allahın izniyle canım
amin canım amin. aynen bende canım şikayet değil benimkilerde tabiki çok bekledik bugünleri bende hergün şükredip dua edip tespih çekiyorum hergün. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
[arkadaşlar, bende PCOS vardı, 16 yaşımdan beri çocuk sahibi olmakta güçlük çekeceğimi düşünüyordum, o zamanlar göründüğüm doktor öyle söylemişti. Evlendim 1,5 yıl korunduk. Üzerine bir yıl korunmadan geçen dönemde bir hareket olmadı. Kendimi yardımla üreme tedavisine hazırlamıştım, doktorum da çocuk istediğinde gel demişti zaten. Gittim her zamanki doktoruma, hemen ovulasyon indüksiyonu (femara) başladık, ardından çatlatma iğnesi ve gününde/saatinde birleşme. Fakat sonuç negatifti. Ufak da bir folikül kisti olmuştu tedavi kaynaklı. Doktor bu ay tatil, bu ay rahim filmi çektirin eşin de sperm analizi yaptırsın dedi. Rahim filmim temiz çıktı ama eşimin spermiyogramı çok kötüydü. ml'de 100bin, toplamda 400bin sperm; ileri hızlı hareketli 2% ileri yavaş hareket %33; morfoloji WHO'ya göre %44, kruger'e göre %0 çıktı. Bir testis geç inmiş, öbüründe varikosel varmış ama tam üzerine denk gelen eski fıtık ameliyatı yüzünden ameliyat edilmesi çok tehlikeliymiş.
Doktorumuz direk tüp bebek önderdi, biz de hızlıca 3 merkezle görüştük ve alman hastanesinde karar kıldık. Ön görüşme diye gittiğimiz alman hastanesinde uzun protokol tedaviye başlamak için en uygun günde olduğum ve yumurtalıklarımın o aya has şekilde iyi durumda olduğuna karar verildi. Apar topar dün akşam uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Geçen ay bu zamanlarda ovulasyon indüksüyonunun sonucunu bekliyordum, bu ay tüpbebek tedavisine başladım.
Bundan sonraki programa göre önümüzdeki 1 hafta lucrin kullanacağım, sonraki 12 gün de yumurta oluşturucu başka bir iğne. tahminen 3 hafta sonra bir aksilik çıkmazsa yumurtalar toplanıp transfer yapılacak. Ondan sonra da beklemeye geçeceğim. Çok heyecanlıyım...
canım öncelikle hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve sende bu tedavi sonunda meleğine kavuşursun canım.
Slm Kızlar,
Herkese dilekleri için çok teşekkür ediyorum,ilk iğnemi vuruldum bakalım:kedi:
canım hayırlı olsun tedavin hadi bakalım inşallah yeniyılın ilk günlerinde güzel haberlerini alırız canım. hakkında hayırlısı olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın
slm kizlar nasilsiniz
yarin allahin izniyle turkiyeye geliyoruz hayirlisiyla tedavi icin ocak basi gibi baslariz tedavi allahin izniyle
kizlar dualarinizi eksik etmeyin insallah ben de bebisime kavusurum
allaha emanet olun kendinize iyi bakin
allahim hepimizin yardimcisi olsun
turkiyede nete giremem herhalde evde yok cunku ama gittigim yerlerde net bulursam
yazarim size
canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende bu yepyeni yılda meleğine kavuşursun canım