Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım çok sağol. en kısa zmanda darısı sizlere inşallah canım.

kırmızı donmu :1shok: bende her yılbaşı eşime mutlaka alırım geleneksel oldu bizim evde kırmızı don:kedi:

günaydın kızlar. herkese hayırlı cumalar.

rabbim cuma saatleri yüzü hürmetine

herkesin duasını kabul etsin.sağlık,huzur,mutluluk versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.tedavideki arkadaşlarımızı meleklerine bir an önce kavuştursun.hamilelerimizede sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. allahım kimsenin duasını karşılıksız bırakmasın ve emeklerini boşa çıkarmasın

HİÇ SORMA lmaz:lmaz:lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:

BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF

canım benim öyle düşünme. elbet zamanı vardır canım. er yada geç olacak canım benim. allahım kimseyi ümitsiz etmesin.
allah korusun doktora gittiğinde tüpbebekle bile olmaz boşa gelme deseler ne yapardık canım benim. en azından umudumuz var ümidimiz var. bizim sıpalar masrafı ve nazlanmayı seviyolar canım ne yapalım buda bizim kaderimiz. allahın izni ile olacak canım sende şipşirin bir anne olacaksın. umudunu yitirme canım benim.

Slm canım,ben de erkek infertilitesinde memorial'ın iyi olduğunu duyduğum için orda başladım,bizim de sorunumuz morfoloji,o yüzden MSOME (Yüksek büyütmeli sperm morfolojik incelemesi) yapılması için orayı tercih ettim,
Ayrıca şuana kadar gördüğüm kadarıyla takipleri ve yaklaşımları çok iyi.Allah dualarımızı kabul eder umarım hepimizin:Saruboceq:

CANIM İNŞŞ KADERİMİZDE VARSA O GÜN LELECEKTİR
İNANIYORUM DUA EDİYORUM

AMA BAZAN BANA BÖLE GELİRLERkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
VE DE KALIRLAR GELDİLER GENE klava:klava:klava:

Hayırlısı olsun meryemcim tedavin,umarım herşey yolunda gider ve göbüşte bebişlerinle dönersin:lepi::Saruboceq:

teşekür ederim canım yyaaaa
işte arada böle ouypor ne yapasın
inşşşşşşşşş inşşşşşşş

Yetercim yaaa evet insan bazen diyo azıcık önümü görebilsem mesela ne zaman olacağını biraz rahatlıcaz ama bu belirsizlik de bizi kemiriyor canımmafoldumben
Bizim de zamanımız gelicek yeterim ,:Saruboceq:

yetercim yaaa evet insan bazen diyo azıcık önümü görebilsem mesela ne zaman olacağını biraz rahatlıcaz ama bu belirsizlik de bizi kemiriyor canımmafoldumben
bizim de zamanımız gelicek yeterim ,:saruboceq:

sağol canım sizlerle paylaşmak iyi geliyor

fadikcigim benim kirmizilar geldi yeni tarih ocak 20
ya nolacak bizim bu halimiz nezaman anne olacagiz ya
hayırlısı canım benim...
bir ara güncellerim...

canım benimde bir bilgim yok...
ama bence siz tese olacağınız için azosperm konusunda daha deneyimli bir hastane bulun...
istersen azosperm topiğinede sor...
rabbim iyi insanalrla karşılaştırsın...

hepinizden allah razi olsun kizlar dualariniz icin
gitmeden once bi bakim dedim birazdan cikiyoruz
kendinize iyi bakin gorusuruz

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun.rabbim cuma gününün yüzü hürmetine dualarımızı kabul eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:

amiinn canım amiiiin .rabbim en kısa zamanda tatdırsın inş.

amiinn canım amiiiin .rabbim en kısa zamanda tatdırsın inş.

inşallah canım benim ben de o duyguyu tadamayanlardanım benimde normal şartlarda olcak gibi gözükmüyo mucize olur mu bilmiyorum yüce rabbim herkesin yüzünü güldürsün benim içinde du edin Çok üzgünüm çoook

kızlar biraz kafam dağılsın diye iskenderuna ablama gidiyom.kafa dağıtmak isteyen varsa buyursun gelsin .dünya tatlısı iki kızı var.onları sevecem biraz.ısıracam onları kıtır kıtır.

RABBİM SANA YALVARIYORUM .PEYGAMBER EFENDİMİZİ(SAV) VESİLE EDEREKTEN SENDEN İSTİYORUM.PEYGAMBER FENDİMİZİ BİZE ŞEFAATÇİ EYLE.ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUAMIZI KABUL EYLE.EVLAT HASRETİYLE YANA CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNE İÇİ SIRA BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARA VEDE BANA HAYIRLI SAĞLIĞI YERİNDE EVLATLAR VER YARABBİM.SEN MUCİBSİN.AMİİİİİN AMİİİİİNNNN.:Saruboceq::Saruboceq:

canım bizde normal yolla olması için mucize bekliyoruz.ama rabbimin yanında neler yokki.o ol derse ney mani olabilirki.rabbim duy sesimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…