hayırlısı olsun canım...
Havayı güzel gördü gezmelere gittiler kaydirigubbakcemile2
hele şu kış tam bir geleydi...bakalım yine evde durmayacakalrmıkaydirigubbakcemile3
merhaba nesgis ben sana ankarada bi yer tavsiye edebilirim kuzenimin muduru oldugu bi merkez var ankarada ilgilenirsen bana yaz sana numarasini veririm
selam kızlar
fadikim bizim burası yağmurlu valla başımızı uzatamıyoruz dışarıya
cankız canım senin tedavi ne oldu...
Sonuç bellimi...
selam şekeropuyorumnanaktan
demek yağmurlu...
Bugün istanbul da çok güzel bir hava vardı...
Biraz rüzgar vardı ama hava sıcaktı...
Kızlar ben azıcık anneme gidiyorum....
Sonra görüşürüz...
kimseler kalmamış
Kızlar 3.aşılamamda olmadı.beni listeden silebilirsiniz.Mart ayında tüp bebek düşünüyoruz.istanbul yada ankarada tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
iyi gecler kizlarrrrrrr
ben geldim beni merak eden oldumu bilmiyorum ama ben sizleri cok merak ettim
biz aniden trye gittik geldik sabah geldim ve bitmis bir vaziyetteyim
esimin amcasi aniden vefat etti ve trye gidiyorlardi cenaze icin benide burda birakmadi esim ve bende gittim geldim
cok uzucu gunlerdi ve yorucu
sizleri cok ozledim cok yorgunum hala gelen giden var yarin bolca hasret gideririz insallah
laluzcum tbrler
slm arkadaslar nasilsiniz?
arkamahalle basin sagolsun canim, gurbette olunca turkiyeden gelen aci haberler dahada aci, guzel haberlerse buruk oluyo....
tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:
badem nerelerdeydin canim, bebisler nasil?
sevcan; caneylom, guzel anneler dogumunuza adim adim yaklasiyosunuz, insallah hersey coook guzel olur
kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
hayırlısı olsun canım...günceledim....selam kıslar ben geldim bugün adet oldum fadikçim yeni tarihim 25 ocak yaarsın listeye
arkamahalle başın sağolsun canım Allah taksiratını affetsin
iyi akşamlar şekera.s.iyi akşamlar kızlarrrrr
hay allah demek gelmedi...slm kızlar fadık canım benım kırmızılar gelmedı canım ya uşutmuşum yıne kasıklarım agrıyordu antıbıyotık ıçtım geçtı inşşşşş gelır ya kaç aydır boyleyım ilaçla adet olmaya başladım bu sefer dr gıtmıycem kendısı gelsın allahım ne olursun gelsın kırmızıla test yaptım negatıf ya offfffffffffffffff
kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:/QUOTE]
iyiyim ayşecim sağol canım..
valla pek dinlenmek değil artık..
ilk gün yattım sadece..
yavaş yavaş işlerimi yapıyorum..
temizlik yapmıyorum daha ama..
yılbaşında belli olur mu ki acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden
adet tarihim 7 ocakta..
iyi akşamlar kızlar.. hepinize Şeniz Şeniz Şeniz
hayırlısı olsun canım...günceledim....
iyi akşamlar şekera.s.
hay allah demek gelmedi...
ah canım bu streste çok zor...
allah yardımcın olsun...
hayırdır canım ya...ne hoş bir rüyaymış..
demek benide gördün:asigim:
canım şuan hamile falan değilim ama hayırdır diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?