Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nergis55 kullanıcısından alıntı
kızlar 3.aşılamamda olmadı.beni listeden silebilirsiniz.mart ayında tüp bebek düşünüyoruz.istanbul yada ankarada tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

merhaba nesgis ben sana ankarada bi yer tavsiye edebilirim kuzenimin muduru oldugu bi merkez var ankarada ilgilenirsen bana yaz sana numarasini veririm

hayırlısı olsun canım...
Havayı güzel gördü gezmelere gittiler kaydirigubbakcemile2
hele şu kış tam bir geleydi...bakalım yine evde durmayacakalrmıkaydirigubbakcemile3

fadikim bizim burası yağmurlu valla başımızı uzatamıyoruz dışarıya

merhaba nesgis ben sana ankarada bi yer tavsiye edebilirim kuzenimin muduru oldugu bi merkez var ankarada ilgilenirsen bana yaz sana numarasini veririm

cankız canım senin tedavi ne oldu...
sonuç bellimi...

selam şekeropuyorumnanaktan
fadikim bizim burası yağmurlu valla başımızı uzatamıyoruz dışarıya

demek yağmurlu...
bugün istanbul da çok güzel bir hava vardı...
biraz rüzgar vardı ama hava sıcaktı...

kızlar ben azıcık anneme gidiyorum....
sonra görüşürüz...

canım evet yağmur var mersinde hadi güle güle git annene

Kızlar 3.aşılamamda olmadı.beni listeden silebilirsiniz.Mart ayında tüp bebek düşünüyoruz.istanbul yada ankarada tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

Ah nergiscim yaaaa ,çok üzüldüm..:sinifsinif:
İnşallah tüp bebekde yüzün güler,hatta ona gerek kalmadan normal yolla gelir bi bakarsın..
Ben memorialda başladım,erkek infertilitesi için iyi dedikleri için..
Sevgiler..

Merhaba,evet hem kaç gündür göremeyince hem de listede hastalık günü kaç gün geçmiş hala ses soluk yok alla allah diye düşünüyodum...
Başınız saolsun canım mafoldumben

selam kıslar ben geldim bugün adet oldum fadikçim yeni tarihim 25 ocak yaarsın listeye

arkamahalle başın sağolsun canım Allah taksiratını affetsin

slm kızlar fadık canım benım kırmızılar gelmedı canım ya uşutmuşum yıne kasıklarım agrıyordu antıbıyotık ıçtım geçtı inşşşşş gelır ya kaç aydır boyleyım ilaçla adet olmaya başladım bu sefer dr gıtmıycem kendısı gelsın allahım ne olursun gelsın kırmızıla test yaptım negatıf ya offfffffffffffffff

slm arkadaslar nasilsiniz?
arkamahalle basin sagolsun canim, gurbette olunca turkiyeden gelen aci haberler dahada aci, guzel haberlerse buruk oluyo....

tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:

badem nerelerdeydin canim, bebisler nasil?
sevcan; caneylom, guzel anneler dogumunuza adim adim yaklasiyosunuz, insallah hersey coook guzel olur

kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik

amin canım inşallah inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olurŞeniz canım türkiyeye geldiğin zaman inşallah güzel bi buluşma olur hepimiz kucaklarımızda bebişlerimizle inşallah ne güzel olurdu dimiopuyorumnanaktan

arkamahalle canım başın sağolsun allah geride kalanlarınıza sabır versin :Saruboceq:

selam kıslar ben geldim bugün adet oldum fadikçim yeni tarihim 25 ocak yaarsın listeye

arkamahalle başın sağolsun canım Allah taksiratını affetsin
hayırlısı olsun canım...günceledim....
iyi akşamlar kızlarrrrr
iyi akşamlar şekera.s.

hay allah demek gelmedi...
ah canım bu streste çok zor...
allah yardımcın olsun...

hayırdır canım ya...ne hoş bir rüyaymış..
demek benide gördün:asigim:
canım şuan hamile falan değilim ama hayırdır diyelim...

tulincim inşallah yılbaşının ilk hamilesi sen olursun canım..........

arkamamalle başınız sağolsun canım yorgunluğunuda at gel görüşek kız .........

ayşecim keşke imkanımız olsada buluşabilsek çok güzel olur .........rüyanıda rabbim hayıra çıkara belkide senin sorununu şifalı bir bitki çözecektir benim aklıma öyle geldi .......

fadikçim inşallah sende hamile kalırsın canım........yeni yıl yeni bol hamişli bir yıl olur ...(tabi bizim yılbaşımız 10 gün önceydi muharremin ilk günü)

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
adetim 5 ocak.... bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???

sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…