- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın topiğim
gunaydin canim
nasilssin
mrb arkadaşlar bir soru sorabilirmiyim
mrb arkadaşlar bir soru sorabilirmiyim
İyi Pazarlar Kızlarr....
hoşgeldin canım...merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
adetim 5 ocak.... bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???
sositososito
ayşecim yoktun bi süredir. tarlanda boş durdu derken yok oldu.
çiftçilik sarmadı sanırım.
ben rüyanın FADİK ile ilgili olan kısmını çok iyiye yordum. hadi hayırlısı.
insan bağlanınca bir yere rüyalarına bile giriyor.
bir ara bende görüyordum topiği çok.
opuyorumnanaktan
sağolun kızlar yaopuyorumnanaktancnım rabim hayırlıra çıkarsın inşşşşşş
inşşş fadik hamiştir de çoşturur buraları
hoşgeldin canım...
ilaçlar bazen kasık ağrısı yapabiliyor...
sağolun kızlar yaopuyorumnanaktan
ama bu saatten sonra bizim doğal yoldan bebiş sahibi olma ihtimali sadece mücize olur...
bizim sayı 1.470 milyona düştü...
hayırlısı artık....
Hoşgeldiiinnna.s.merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
Fadikcim ne olacağı hiç belli olmaz,bakarsın ayşenin rüyası çıkıverir:)hihoyyyt
sağolun kızlar yaopuyorumnanaktan
ama bu saatten sonra bizim doğal yoldan bebiş sahibi olma ihtimali sadece mücize olur...
bizim sayı 1.470 milyona düştü...
hayırlısı artık....
hoşgeldin canım...rabbim hepimizin yardımcısı olsun....merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
sende hoşgeldin canım...merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
SAĞLIK OLSUN CANIM ŞenizŞenizŞeniz
KİMBİLİR ADI ÜSTÜNDE MUCİZE BU
NEREDEN NE ŞEKİLDE GELECEĞİ HİÇ BELLİ OLMAZ Kİ
hayırlısı kızlar...Fadikcim ne olacağı hiç belli olmaz,bakarsın ayşenin rüyası çıkıverir:)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?