merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
adetim 5 ocak.... bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???
sositososito
slm arkadaslar nasilsiniz?
arkamahalle basin sagolsun canim, gurbette olunca turkiyeden gelen aci haberler dahada aci, guzel haberlerse buruk oluyo....
tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:
badem nerelerdeydin canim, bebisler nasil?
sevcan; caneylom, guzel anneler dogumunuza adim adim yaklasiyosunuz, insallah hersey coook guzel olur
kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
ayşecim yoktun bi süredir. tarlanda boş durdu derken yok oldu.kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
kimse yok galiba,bu gece ben nöbet tutayım...şakkıdı
Adetim 5 ocak.... Bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. Ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???
Sositososito
slm arkadaslar nasilsiniz?
Arkamahalle basin sagolsun canim, gurbette olunca turkiyeden gelen aci haberler dahada aci, guzel haberlerse buruk oluyo....
Tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:
Badem nerelerdeydin canim, bebisler nasil?
Sevcan; caneylom, guzel anneler dogumunuza adim adim yaklasiyosunuz, insallah hersey coook guzel olur
kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
Cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
tulin nasilsin?iyi dinleniyomusun bakiiim?yeni yila bebisle girersin insallah :ecrin_bebek:/QUOTE]
iyiyim ayşecim sağol canım..
valla pek dinlenmek değil artık..
ilk gün yattım sadece..
yavaş yavaş işlerimi yapıyorum..
temizlik yapmıyorum daha ama..
yılbaşında belli olur mu ki acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden
adet tarihim 7 ocakta..
iyi akşamlar kızlar.. hepinize Şeniz Şeniz Şeniz
İŞ FALAN YAPMA BAK
YAT DİNLENklava: klava: klava: klava:
BEBİŞGELECEK İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
adetim 5 ocak.... bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???
sositososito
gunaydinnnnnnnnnnn
günaydın........
selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
GÜNAYDINLARgünaydın topiğim
kızlar herkese hayırlı pazarlar...
herkesın dılegı en kısa zamanda kabul olur ınsallah..
günaydın........
kızlar herkese hayırlı pazarlar...
herkesın dılegı en kısa zamanda kabul olur ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?