- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
günaydın kızlar. herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrr
gunaydin canim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz.
fadikcim canım olması için 1 tane yeterli biliyosun o mucize niye olmasınki allahım ol dedikten sonra olur. inşallah 2010 mucizeni sana gönderir canım
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkeze nergis55 tatlım hayırlısı böyleymiş diye düşün şeker rabbim yardımcın olsun inş...arka mahalle canım başınız sağolsun...tulinim nasıl oldun zaman geçmek bilmiyor değilmi inş bu bekleyiş sevince bırakır yerini...fadiğim şekercim rabbim ol desin yeterki umutsuz olma ltf....
çok sağolun canlarımopuyorumnanaktanelbetteki rabbim istedikten sonra herşey olur...fadikcigim hic belli olmaz
olur muolur rabbim isterse
hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?