Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim hosgeldin aramiza
insallah tezzaman da hamile kalirsin

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkeze nergis55 tatlım hayırlısı böyleymiş diye düşün şeker rabbim yardımcın olsun inş...arka mahalle canım başınız sağolsun...tulinim nasıl oldun zaman geçmek bilmiyor değilmi inş bu bekleyiş sevince bırakır yerini...fadiğim şekercim rabbim ol desin yeterki umutsuz olma ltf....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
bu yılın son haftasındayız inşallah bu yılın son hamişleride çıkar
bu hafta benim umudum yine seneye kaldı

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz.

fadikcim canım olması için 1 tane yeterli biliyosun o mucize niye olmasınki allahım ol dedikten sonra olur. inşallah 2010 mucizeni sana gönderir canım

fadikcigim hic belli olmaz
olur muolur rabbim isterse
çok sağolun canlarımopuyorumnanaktanelbetteki rabbim istedikten sonra herşey olur...

herkese günaydın şekerleropuyorumnanaktan

herkese iyi haftalarrr karularr nasılsınız balımmmm görüşmeyeliii yeni arkadaşlarımız hoşgelmiş sefa gelmiş inşallahhh en kısa zamanda bebişleri gelirrrr

fadiğimm merak etme tatlım rabbim istedikten sonra 1 tane bile yeter dimi kuşummm sabır lazım bize bol bol sabır

herkese günaydın.nasılsınız kızlar?yeni bir hafta başladı inşallah hakkımızda hayırlısı oluropuyorumnanaktan

fadikciğim bişey sorabilirmiyim?geçmişi okuduğumda çörekotundan bahsetmişsin.tam olarak anlşatırmısın anlamadım kusura bakma.bende onu uygulamak istiyorum

günaydın topiğin gülleriii,,, iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

hafta sonu giremedim bi bakiim geçmişe ne var ne yok? çok kaynattınızmı ben yokken?

neyse kızlar benim fazla zamanın yok ben kaçıyorum.çok işim var çooooooooookk.üff hiç sevmiyorum pazartesi günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…