aaa kimsecikler yok .herkes gitmiş.nereye gittiniz yahuu
burdayız
ahhh canım ya ben burda yoktum...yeni geldim...ARKADAŞLAR ÇAYA DAVET ETTİM AMA KİMSECİKLER GELME ÇAYDA SOĞUDU.AŞK OLSUN YA.klava: klava: klava:
canım bu ilaçlar ister bitkisel ister normal ilaç olsun bazı bünyede işe yarıyor bazı bünyede fark etmiyor...arkadaslar ben cıkıyorum sız gırıyosunuz kımseyı yakalayıp muhabbet edemedım neyse bıde acemılıkte var tabı ondanda olabılır benım gıbı bır sorunu olan varmı aranızda esımın bızde 2sene sorun yokolur dedıler yumurtlama takıplerı ıgne ılac ıse yaramıyınca esımın morfolojısınden hareket azlıgından olabılır dendı morfolojısı %1 ama dr ben boyle hamıle kalanı cok gordumn bbelkıde olur ama zaman kaybedersın asılamaya gec dedı bız ıste olafa guvenerek ve burdakı cogu kısıye bakarak bıtkısel ılac kullanıyor ve dua edıyoruz varmı aranızda boyleolup dr gıtmıs yada hamıle kalan yada varsa suan bıtkısel ılac kullanıyormusunuz
amin canım...inşallah...selam kızlar
azer
benim eşiminde sprem sayısı 21 milyon aam hareketlilik%1 varikosel ameliyatı dendi biz bugün başka bi doktora daha gittik o da baktı evet varikosel gözükmüyo ama gizli dedi biraz bekleyelim keçiboynuzu ve arı sütü kullanacaksın sonra test yapıcaz dedi
yani aynı sorunu yaşıyoruz canım
nişlhh rabbim tez zaanda yüzümüzü güldürür
Hayırlı olsun canım. :Saruboceq: İyi haberlerini alırız inşallah. :Saruboceq:
Seneye kaldı demişsin. 2010'un başında hamile kalıp 2010'da doğurmanı diliyorum. :Saruboceq:
Geçmiş olsun canım benim. Zor valla diş işleri. Nisan da çok uzak. Allah yardımcın olsun , ne diyeyim. :çok üzgünüm:
sitede bi sorunmu var kızlar kimse gelmemiş bu saate kadar
bende ona şaşırdım kimseler yok daha.normalde ben en sona kalırdım ama bugün ilkim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?