Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADAŞLAR ÇAYA DAVET ETTİM AMA KİMSECİKLER GELME ÇAYDA SOĞUDU.AŞK OLSUN YA.klava:klava:klava:

nevrosky hayırlı olsun zemuszemus bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah :Saruboceq:

ARKADAŞLAR ÇAYA DAVET ETTİM AMA KİMSECİKLER GELME ÇAYDA SOĞUDU.AŞK OLSUN YA.klava:klava:klava:
ahhh canım ya ben burda yoktum...yeni geldim...
ben de tek başıma içiyordum....

canım bu ilaçlar ister bitkisel ister normal ilaç olsun bazı bünyede işe yarıyor bazı bünyede fark etmiyor...
inşallah sizde işe yarar...

amin canım...inşallah...
buarada hoşgeldina.s.

amin nevrocum inşallah her sene bu sene
artık doğururum herhalde diye başlıyorum seneye
ama bi türlü kısmet olmadı inşallah 2010 uğurlu gelir bana

günaydın kızlar.sanki bugün hamiş haberi gelecekmiş gibi geliyo.hadi hayırlısı bakalım.

herkese gunaydın nasılsınız arkadaslar dunden daha guzel daha mutlu daha hayırlı bır gun dılıyorum herkeseopuyorumnanaktan

kızlar bişey sormak istiyorum bilen varsa..ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda ekranın sağ köşesinde sohbet vardı .şimdi onu göremiyorum acaba ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmışmı?

KİMSELER OLMAYINCA SORUN MU VAR DEDİKTE YOKMUŞ.HERKESİN GÜZEL Bİ GÜN GEÇİRMESİ DİLEĞİYLE.BEN KAÇAR EV İŞLERİ BENİ BEKLİYO.DAHA FAZLA BEKLETMEYİM.:teytey::teytey::dance::dance:

günaydın kızlar, nasılsınız bakiiim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…