kızlar bişey sormak istiyorum bilen varsa..ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda ekranın sağ köşesinde sohbet vardı .şimdi onu göremiyorum acaba ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmışmı?
herkeze merhaba kızlar.girmeyeli bayağı uzun zaman olmuş buraya.nasılsınz.varmı hamiş haberlerimiz.inşallah vardır.bizde 19 haftalık olduk ve kısmetse bir kızımız olacak allahın izniyle.darısı herkezin başına.
canım sağol iyiyim senden ne haberbu arada yeterciğim nasılsın canım merak ettim.
kızlar bişey sormak istiyorum bilen varsa..ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda ekranın sağ köşesinde sohbet vardı .şimdi onu göremiyorum acaba ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmışmı?
yetercigimm gecmis olsun ya dis cok fena
geçmiş olsun yetercim bence de çektir ,ben 4ünü de çektirdim,rahatladım,hersene aynı teraneydi,hiç kaçtığım gibi olmadı doktordan:lepi:
hayırlı olsun canım. :saruboceq: Iyi haberlerini alırız inşallah. :saruboceq:
tedavin hayırlı olsun canım. Inşallah sonu güzel olur. Bebeğinin ya da bebeklerinin müjdesini de verirsin bize inşallah. :saruboceq:
sağol bitanem. Aminnnnnn. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder. Allaha emanet olun. :saruboceq:
ne güzel yapıyorsun. Gezip dolaşmak en güzeli. Sonraları gezemicen. Inşallah ocakta adet olmazsın da fazla gezemezsin artık. Zemuszemus
canım öncelikle başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
klomene başlamışsın. Dilerim o da sana uğurlu gelir. :saruboceq: Güzel güzel kaliteli yumurtaların olur inşallah.
ben mesajını okuyana kadar sen yola çıkmış hatta türkiyeye gelmişsin bile. Inşallah uğurlu gelir buralar sana ve özlemin biter. Allah yardımcın olsun. Tedavin başarılı sonuçlansın inşallah. :saruboceq:
inşallah o günler çok yakındır bitanem. Nickin gibi umudunukaybetme. Merkezler sadece vesile. Allahım yeterli "ol" desin. :saruboceq:
yeterimmmmlmaz: Senden bu sözleri duymayayım bir daha. şeniz
merhaba canım. Senin de az kalmış. Bir aydan az allahın izniyle. Heyecan artıyor dimi son günlere yaklaştıkça. :dance:
ziyaretçi mesajına yazdığım gibi tatlım. Herşeyin hayırlısı. Aşılama bittiyse tüp var. Ne önemlisi rabbim büyük. Her an herşey olabilir. Bitmeyen bir umudumuz var , değil mi? şeniz
hoşgeldin canımm. Başınız sağolasun. Allah rahmet eylesin. Güzelce dinlen bakalım. Baya zor günler geçirmişsiniz ailecek. :çok üzgünüm:
seneye kaldı demişsin. 2010'un başında hamile kalıp 2010'da doğurmanı diliyorum. :saruboceq:
canım hayırdır inşallah. Allah hayra çıkarsın. Güzel bir rüya görmüşsün. şeniz
hoşgeldiniz kızlar aramıza. :1hug: Inşallah sizler de bu yolda muvaffak olursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sabır ve pozitif düşünce ile , bol bol da dua ederek hayırlısıyla bebeklerinize kavuşacağınıza inanıyorum. Rabbim bağışlayacaktır inşallah. :saruboceq:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: şişşşşşttt. Yarına bir test daha yap bekliyoruz. Baya zaman olmuş. Haydi inşallah senin de hasretin son bulmuştur dilerim. şeniz
geçmiş olsun canım benim. Zor valla diş işleri. Nisan da çok uzak. Allah yardımcın olsun , ne diyeyim. :çok üzgünüm:
yeteercim canım sen döndün ya bendeki hal böyle oldu:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
YETEER KISS BENİ İYİCE MERAKLANDIRDIN .NERELRDESİN SEN YAHU.HASTASIN SANDIM.OHH ÇOK ŞÜKÜR BURALARDASIN.
:dance::dance:
evet canım geldim şimdi sizlere bir bakayım dedim
sabah saat 7 tel çaldı minik aşkım (yeğenim ) arıyor apba kak mama al diyor
annesine ne diyor dedim poaça resimlerini görmüş onlardan istiyor dedi bende hazırlanıp çarşıya çıktım poaça simit açma falan aldım miniğe kahvaltıya gittim
ama şu saat kadar koşturdu peşinde bir dk yerinde durmuyor yok böle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?