Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişey sormak istiyorum bilen varsa..ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda ekranın sağ köşesinde sohbet vardı .şimdi onu göremiyorum acaba ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmışmı?

sohbet bendede görünmüyo canım kaldırılmıy zannedersem

NEYSE KIZLAR KıMSE YOK.BENDE ÇIKIYORUM ıŞLER BANA BAKIYOR BENDE OLARA BAKIYORUM.NE OLACAK BıLMıYORUM HıÇ BıTMıYOR BU ıŞLER HıÇÇ.OFFFF .kaçıyorum bay

kızlar slm merhaba ben daha once gelıyodumm bu topıke belı hatırlaarsınız esracıımmm geldıımm sen cıkmıssın yaaa

niye kimsecikler yok yine
nerde bu millet

herkeze merhaba kızlar.girmeyeli bayağı uzun zaman olmuş buraya.nasılsınz.varmı hamiş haberlerimiz.inşallah vardır.bizde 19 haftalık olduk ve kısmetse bir kızımız olacak allahın izniyle.darısı herkezin başına.

allah tamamına erdirsin canım....

bu arada yeterciğim nasılsın canım merak ettim.
canım sağol iyiyim senden ne haber
kızlar bişey sormak istiyorum bilen varsa..ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda ekranın sağ köşesinde sohbet vardı .şimdi onu göremiyorum acaba ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmışmı?

canım sanırım iptal edilmiş

YETEEER CİM CANIM DİŞİN ÇOK AĞRIYO HERHALDE .ÇÜNKÜ TOPİĞE UĞRAMAZ OLDUN.BELLİKİ HASTASIN.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM .BİZİ HABERSİZ BIRAKMA.BURALARIN TADI OLMUYO SEN OLMAYINCA.a.s.

YETEER KISS BENİ İYİCE MERAKLANDIRDIN .NERELRDESİN SEN YAHU.HASTASIN SANDIM.OHH ÇOK ŞÜKÜR BURALARDASIN.
:dance::dance:

[/color]
geçmiş olsun yetercim bence de çektir ,ben 4ünü de çektirdim,rahatladım,hersene aynı teraneydi,hiç kaçtığım gibi olmadı doktordan:lepi:

sağol canım
gerçekten çok kötü bir ağrı
bir ara öleceğim andım yyaaaaaaaa
neyseki bu gün daha iyi
çok şükür

YETEERCİM CANIM SEN DÖNDÜN YA BENDEKİ HAL BÖYLE OLDU:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

Nevro gelmiş hoş gemiş
canım yyaaaaa siz bakmayın bana arada bir geliyorlar işte onları yazdığmdada gelmişlerdi

canım sağol

yeteercim canım sen döndün ya bendeki hal böyle oldu:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

evet canım geldim şimdi sizlere bir bakayım dedim

sabah saat 7 tel çaldı minik aşkım (yeğenim ) arıyor apba kak mama al diyor
annesine ne diyor dedim poaça resimlerini görmüş onlardan istiyor dedi bende hazırlanıp çarşıya çıktım poaça simit açma falan aldım miniğe kahvaltıya gittim
ama şu saat kadar koşturdu peşinde bir dk yerinde durmuyor yok böle bir şey

benimde yeğenler var onları yiyorum resmen.allahım tez zamanda bizede versin.inş amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…