- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
EVET CANIMSANIRIM TOPİĞİ BEN BEKLİYORUM BU GÜN :hulya: :hulya: :hulya:
CANIM BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK ZATEN DOĞAL YOLDAN DEĞİŞİKLİK BEKLEMİYORUM
AMA BU GÜN DİŞİM AĞRIYOR VE 20 LİK DİŞ
DR GİDEMİYORUM ÇENE CERAHİSİ OLMASSA BAKMIYOR MERSİN YADA ADANAYA GİTMEM GERKİYOR RANDEVU ALDIM NİSAN AYINA VERDİLER
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
EVET CANIMSANIRIM TOPİĞİ BEN BEKLİYORUM BU GÜN :hulya: :hulya: :hulya:
CANIM BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK ZATEN DOĞAL YOLDAN DEĞİŞİKLİK BEKLEMİYORUM
DR GİDEMİYORUM ÇENE CERAHİSİ OLMASSA BAKMIYOR MERSİN YADA ADANAYA GİTMEM GERKİYOR RANDEVU ALDIM NİSAN AYINA VERDİLER
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
herkese iyi günler kızlar.yeterciğim geçmiş olsun canım senin için çok üzüldüm diş ağrısı çok kötü biliyorum allah yardımcın olsun canıma.s.
ayyy canım ya ben bilirim onların ne deli ağrıdığını o dişlerin çekilmekten naşk sansıda yok kalmasında hiç bir fayda yokmuş zaten çürüyorlarmış bende iki taraflardakileri çektirdim kurtuldum canım allahım senin yardımcın olsun tatlım randevuda baya geçe nasıl dayanacaksın canım
iyi olur canım...yoksa o kadar zaman ağrısına dayanamassın...canım bakalım eğer çok kötü olursa özelden bakacağım
çok şükür fadikcim,herşey iyi,iğnelere devam:)
Sen karar verebildin mi bişeylere??opuyorumnanaktan
selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
Slm Kızlarzemuszemus
Nevrocum ne güzel dualar etmişsin,hep et bizim için:)
Laluzcum tekrar çizgiyi görmene çok sevindim
Caspercım kızın olacakmış gözün aydın
Tuliny aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah alırsın güzel haberleri...
Minoşum inşallah sen de çizgiyi görürsün de gerek kalmaz bişeye
Benim için dua edin Kızlar,yarın başlıyorum tedaviye
Fadikcim benim yeni tarihi,23 ocak olarak değiştirip,bi de tedavide olarak adlandırabilirsin artık
Öpüyorum herkesiii
selam canlarım umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım malesef biz bugün doktora gittik herşey yolunda allahıma şükürler olsun gelişimi sağlığı gayet iyi allahım sizlerede göstersin tez zamanda bütün dularaınızı kabul etsin allahım sizlerinde yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum her defasındada dua ediyorum hepiniz için
canım kalbin gibi dularında güzel sıcacık kocaman bir aminnnnnnnnnn diyorum canım allahım senin kalbine göre verdi sırada burdaki tüm arkadaşlarımızın allahım kisenin kucağını boş bırakmasın
herkese selamlar.nasılsınız,herkes iyidir inşallah.ben kendimi gezmelere tozmalara verdim,evde oturmaz oldum.buraya da geliyorum ama okuyup kaçıyorum.fadikcim sen varsın galiba sadece,nasılsın canım?bu arada ben adet oldum ama haber veremedim,yeni tarih 13 ocak...
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim pazartesi günün eşimin ananesini kaybettik onlarla uğraşıyorduk bugün işe gittim daha düne hasta oldum ilkdefa gününden önce geldi bende anlamadım stresten heralde söktürücüye gerk kalmadı cuma günü klomene başlıcam çarşamba doktora gitmem lazım tekrar napıcam bilmiyorum nasıl izin alıcam allahım yardım etsin bana hepinize iyi geceler
sağolun arkadaşlarım dostlar saĞOLSUN rabbim hepinizin muratlarını versin inşallah ölümlü dünya vakti saati gelen gidiyor hayırlı ölümler nasip etsin rabbbim
kızlar klomene başladım bugün bakalım bende nasıl etkiler göstercek inşallah hayırlı olur
tulny canım aşılamanı olmuşun bile takip edemedim seni inşallah sende bebişine kavuşursun güzelim rabbim nasip eder anneliği yaşarsın inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
caspercim bulantılar zormuş ama annelik işte katlanılıyor değilmi ne cabuk zaman geçiyo kızın olucakmış inşallah saçlarını ördüğün günleride görürsün
rabbbim cumanın hatrına mübarek muarrem ayı hatrına bebiş hasretiyle yanan herkesin kucaklarını en kısa zamanda misler gibi kokusuyla,minicik ayaklarıyla , narin parmakları olan bebişlerle doldursun inşallah
AMİN AMİN AMİNN......
slm kizlar nasilsiniz
yarin allahin izniyle turkiyeye geliyoruz hayirlisiyla tedavi icin ocak basi gibi baslariz tedavi allahin izniyle
kizlar dualarinizi eksik etmeyin insallah ben de bebisime kavusurum
allaha emanet olun kendinize iyi bakin
allahim hepimizin yardimcisi olsun
turkiyede nete giremem herhalde evde yok cunku ama gittigim yerlerde net bulursam yazarim size
fadikcigim benim kirmizilar geldi yeni tarih ocak 20
ya nolacak bizim bu halimiz nezaman anne olacagiz ya
yakizlar biz tup bebek yapacagiz da ama hangi merkezde yapacagiz bilmiyorum
kizlar sizce erkkek interfilitesinde hangi merkez daha iyi birde benimesim azosperm
yani gercekten iyi bir merkez olmali
yardim edin kizlar fikirlerinizi dusuncelerinizibekliyom
HİÇ SORMAlmaz: lmaz: lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:
BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF
Selam kızlar
ne var ne yok
özledim sizi
Kızlar 3.aşılamamda olmadı.beni listeden silebilirsiniz.Mart ayında tüp bebek düşünüyoruz.istanbul yada ankarada tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
iyi gecler kizlarrrrrrr
ben geldim beni merak eden oldumu bilmiyorum ama ben sizleri cok merak ettim
biz aniden trye gittik geldik sabah geldim ve bitmis bir vaziyetteyim
esimin amcasi aniden vefat etti ve trye gidiyorlardi cenaze icin benide burda birakmadi esim ve bende gittim geldim
cok uzucu gunlerdi ve yorucu
sizleri cok ozledim cok yorgunum hala gelen giden var yarin bolca hasret gideririz insallah
laluzcum tbrler
selam kıslar ben geldim bugün adet oldum fadikçim yeni tarihim 25 ocak yaarsın listeye
arkamahalle başın sağolsun canım Allah taksiratını affetsin
kizlar gecen gece butun topigi bir arada gordum, cok guzel yesillik bi yerde hep beraber oturup sohbet ediyomusuz, o kadar guzeldiki...fadikcim senide hint guzeli gibi gordum ellerinde altin bilezikler, basinda bi sal o kadar guzeldinki, elindede sifali bitkilerle dolu kavanozlar vardi, acaba fadik hamilemi diye dusundum sabah kalkar kalkmaz
cok guzel ve icten bi ruyaydi ve hepinizi birde caya evime getiriyodum, insallah bigun kismet olurda cogunuzla tanisabilirim, simdilik bi nesrinle tanistik
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
adetim 5 ocak.... bekliyorummm sabırsızlıkla
klomenle hamile kalmak için çabalıyorum. ayrıca kasıklarımda çok fazla ağrılar var
nedenini bilen var mı???
sositososito
merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım artık evde caresızce gun saymaktan yanlızlıktan bıktım kendıme dert ortagı arıyorum umarım sızınle konustukca bır nebzede olsa rahatlarım ben 2bucuk yıldır evlıyım ınsan neden se bebegı bır sure olmayınca kendınde bır sorun varmıs gıbı hemen dr gıdıyor strese gırıyor netıcede 2sene nerdeyse drlara gıttım ama sorun bende degıl esımdeymıs gec oldu ama anladılar hareket ve morfolojı problemımız var malesef, gordumkı burda benım gıbı olupta dogal yoldan bıtkısel ılaclarla hamıle kalan cok bızde once rabbımden sonrada bu ılaclardan derman beklıyoruz rabbım yeryuzundekı kımseye bu sıkıntıyıda beterınıde vermesın ınsallah
hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
MRs gizmo ,adepeli, can iso nasılsınız
teşekür ederim kızlar bende çektireceğim sanırım başaka çarem kalmadı
sevindim canım...inşallah hep yolunda gider...
yok canım biz öğle beklemedeyiz....
arkadaslar ben cıkıyorum sız gırıyosunuz kımseyı yakalayıp muhabbet edemedım neyse bıde acemılıkte var tabı ondanda olabılır benım gıbı bır sorunu olan varmı aranızda esımın bızde 2sene sorun yokolur dedıler yumurtlama takıplerı ıgne ılac ıse yaramıyınca esımın morfolojısınden hareket azlıgından olabılır dendı morfolojısı %1 ama dr ben boyle hamıle kalanı cok gordumn bbelkıde olur ama zaman kaybedersın asılamaya gec dedı bız ıste olafa guvenerek ve burdakı cogu kısıye bakarak bıtkısel ılac kullanıyor ve dua edıyoruz varmı aranızda boyleolup dr gıtmıs yada hamıle kalan yada varsa suan bıtkısel ılac kullanıyormusunuz
oylemı canım benım allah hepımıze yardım etsın ınsallah bız 1kez tahlkıl yaptırdıuk acıkcasıda tup bebek merkezıne ffalan da gostermedık ama dr sıtelerı varya orya yazdımtahlılını dr asılam dedı sayısı dusuk dedı ama varıkosel demedı ınsallah yoktur allah korusun ama amelıyat olsa da olupta hemen cocuk sahıbı olanlarıda dusununce neyapalım dıyor ınsan onuda oluruz dyor melekler ıcın herseye deger bız akratdan ozel macun kullandık bunun yanında gıgseng macunu bogurtlen koku cayı arı polenı bal evıcap bende sogan suyu ıncır suyu bu ayda gıgseng macunu yerıne tabletlerı var onları kullanıyor esım kecı boynuzu ve pekmezı eksıksız tabı bız suyunu kaynatıyoruz odaha ıyıymıs suan ıncır suyu ıcme vaktımı bıtırdım kasıklarım acayıp agrıyor neoluyor bana bılmeme acaba yumurlkamam mı cogaldıda agrıyor bılmeme 12ocak adet gunum yumurtlama gunum yarın bıtıyor cok merak edıyorum dr gıdıp esıme tekrar sperm tahlılı yaptırıcaz ınsallah degerlerı yuksek cıkarda burdan bangır bangır bagırıp soylerım yaptıklarımızıda sızede bır faydamız dokunur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?