Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar

herkese iyi günler kızlar.yeterciğim geçmiş olsun canım senin için çok üzüldüm diş ağrısı çok kötü biliyorum ALLAH yardımcın olsun canıma.s.

ayyy canım ya ben bilirim onların ne deli ağrıdığını o dişlerin çekilmekten naşk sansıda yok kalmasında hiç bir fayda yokmuş zaten çürüyorlarmış bende iki taraflardakileri çektirdim kurtuldum canım allahım senin yardımcın olsun tatlım randevuda baya geçe nasıl dayanacaksın canım

herkese iyi günler kızlar.yeterciğim geçmiş olsun canım senin için çok üzüldüm diş ağrısı çok kötü biliyorum allah yardımcın olsun canıma.s.

teşekür ederim kızlar bende çektireceğim sanırım başaka çarem kalmadı

selam kızlar aşılamayı oldum geldim uzanıyorum..
geçmişe bakamadım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

Hayırlı olsun canım. :Saruboceq: İyi haberlerini alırız inşallah. :Saruboceq:

Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah sonu güzel olur. Bebeğinin ya da bebeklerinin müjdesini de verirsin bize inşallah. :Saruboceq:

Sağol bitanem. Aminnnnnn. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. İnşallah sonuna kadar hep böyle devam eder. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

Ne güzel yapıyorsun. Gezip dolaşmak en güzeli. Sonraları gezemicen. İnşallah ocakta adet olmazsın da fazla gezemezsin artık. zemuszemus

Canım öncelikle başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Klomene başlamışsın. Dilerim o da sana uğurlu gelir. :Saruboceq: Güzel güzel kaliteli yumurtaların olur inşallah.

Ben mesajını okuyana kadar sen yola çıkmış hatta Türkiyeye gelmişsin bile. İnşallah uğurlu gelir buralar sana ve özlemin biter. Allah yardımcın olsun. Tedavin başarılı sonuçlansın inşallah. :Saruboceq:

fadikcigim benim kirmizilar geldi yeni tarih ocak 20
ya nolacak bizim bu halimiz nezaman anne olacagiz ya

İnşallah o günler çok yakındır bitanem. Nickin gibi umudunukaybetme. Merkezler sadece vesile. Allahım yeterli "ol" desin. :Saruboceq:

HİÇ SORMA lmaz:lmaz:lmaz:
BU SORUYU BENDE KENDİME SORUYORUM ARTIK:uhm::uhm::uhm:

BU BELİRSİZLİK BEN,İ ÖLDÜRECEK
BAZAN HİÇ BİR ZAMANMI DİYORUM
OOOFFFFFFFFFFFFFF YYAAAAAAAAA
OOOOFFFFFFFFFFF

Yeterimmmm lmaz: Senden bu sözleri duymayayım bir daha. Şeniz

Selam kızlar
ne var ne yok
özledim sizi

Merhaba canım. Senin de az kalmış. Bir aydan az Allahın izniyle. Heyecan artıyor dimi son günlere yaklaştıkça. :dance:

Kızlar 3.aşılamamda olmadı.beni listeden silebilirsiniz.Mart ayında tüp bebek düşünüyoruz.istanbul yada ankarada tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

Ziyaretçi mesajına yazdığım gibi tatlım. Herşeyin hayırlısı. Aşılama bittiyse tüp var. Ne önemlisi Rabbim büyük. Her an herşey olabilir. Bitmeyen bir umudumuz var , değil mi? Şeniz

Hoşgeldin canımm. Başınız sağolasun. Allah rahmet eylesin. Güzelce dinlen bakalım. Baya zor günler geçirmişsiniz ailecek. :çok üzgünüm:

selam kıslar ben geldim bugün adet oldum fadikçim yeni tarihim 25 ocak yaarsın listeye

arkamahalle başın sağolsun canım Allah taksiratını affetsin

Seneye kaldı demişsin. 2010'un başında hamile kalıp 2010'da doğurmanı diliyorum. :Saruboceq:

Canım hayırdır inşallah. Allah hayra çıkarsın. Güzel bir rüya görmüşsün. Şeniz

merhaba bende bu lısteye gırmelıyım galıba
tarıh 1 ocak 1aşılama basarısız beklemedeyız suan

Hoşgeldiniz kızlar aramıza. :1hug: İnşallah sizler de bu yolda muvaffak olursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sabır ve pozitif düşünce ile , bol bol da dua ederek hayırlısıyla bebeklerinize kavuşacağınıza inanıyorum. Rabbim bağışlayacaktır inşallah. :Saruboceq:

hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:

kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Şişşşşşttt. Yarına bir test daha yap bekliyoruz. Baya zaman olmuş. Haydi inşallah senin de hasretin son bulmuştur dilerim. Şeniz

AMA BU GÜN DİŞİM AĞRIYOR VE 20 LİK DİŞ
DR GİDEMİYORUM ÇENE CERAHİSİ OLMASSA BAKMIYOR MERSİN YADA ADANAYA GİTMEM GERKİYOR RANDEVU ALDIM NİSAN AYINA VERDİLER
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

Geçmiş olsun canım benim. Zor valla diş işleri. Nisan da çok uzak. Allah yardımcın olsun , ne diyeyim. :çok üzgünüm:

selamlar herkese
kizlar tesekkurler bassagligi dilekleriniz icin alinti yapmistim geri gitti hepsi
amin amin amin

tulin canim hadi hayirlisi ins pozitifi gorursun

fadik canim 8 ocak yaz yeni tarihime

arkadaslar ben cıkıyorum sız gırıyosunuz kımseyı yakalayıp muhabbet edemedım neyse bıde acemılıkte var tabı ondanda olabılır benım gıbı bır sorunu olan varmı aranızda esımın bızde 2sene sorun yokolur dedıler yumurtlama takıplerı ıgne ılac ıse yaramıyınca esımın morfolojısınden hareket azlıgından olabılır dendı morfolojısı %1 ama dr ben boyle hamıle kalanı cok gordumn bbelkıde olur ama zaman kaybedersın asılamaya gec dedı bız ıste olafa guvenerek ve burdakı cogu kısıye bakarak bıtkısel ılac kullanıyor ve dua edıyoruz varmı aranızda boyleolup dr gıtmıs yada hamıle kalan yada varsa suan bıtkısel ılac kullanıyormusunuz

kızlar herkese hayırlı geceler..ne guzel vakıt bulup sohpet edıyorsunuz..ben hıc evde kalamıyorum.hep bıyerlerdeyım..yoruldum ya..
yenı gelen arkadaslarda hosgelmısler..sefalar getırmısler..

selam kızlar
azer
benim eşiminde sprem sayısı 21 milyon aam hareketlilik%1 varikosel ameliyatı dendi biz bugün başka bi doktora daha gittik o da baktı evet varikosel gözükmüyo ama gizli dedi biraz bekleyelim keçiboynuzu ve arı sütü kullanacaksın sonra test yapıcaz dedi
yani aynı sorunu yaşıyoruz canım
nişlhh rabbim tez zaanda yüzümüzü güldürür

oylemı canım benım allah hepımıze yardım etsın ınsallah bız 1kez tahlkıl yaptırdıuk acıkcasıda tup bebek merkezıne ffalan da gostermedık ama dr sıtelerı varya orya yazdımtahlılını dr asılam dedı sayısı dusuk dedı ama varıkosel demedı ınsallah yoktur allah korusun ama amelıyat olsa da olupta hemen cocuk sahıbı olanlarıda dusununce neyapalım dıyor ınsan onuda oluruz dyor melekler ıcın herseye deger bız akratdan ozel macun kullandık bunun yanında gıgseng macunu bogurtlen koku cayı arı polenı bal evıcap bende sogan suyu ıncır suyu bu ayda gıgseng macunu yerıne tabletlerı var onları kullanıyor esım kecı boynuzu ve pekmezı eksıksız tabı bız suyunu kaynatıyoruz odaha ıyıymıs suan ıncır suyu ıcme vaktımı bıtırdım kasıklarım acayıp agrıyor neoluyor bana bılmeme acaba yumurlkamam mı cogaldıda agrıyor bılmeme 12ocak adet gunum yumurtlama gunum yarın bıtıyor cok merak edıyorum dr gıdıp esıme tekrar sperm tahlılı yaptırıcaz ınsallah degerlerı yuksek cıkarda burdan bangır bangır bagırıp soylerım yaptıklarımızıda sızede bır faydamız dokunur ınsallah

SELAM KIZLAR.DÖKDÜRMÜŞÜNÜZ YİNE.OOOHHH MİSS GİBİ ÇAY DEMLEDİM GELİN BERABER İÇELİM.
:içelim::içelim::içelim::sm_cool::teytey::teytey:

Slm Azercim,
Bizde tek sorun morfoloji ama olmadı 3senedir ,ama olan çok kişi var,hatta topiğin istatistiğine bak baya çok:),
Hayırlısı canım zamanı gelince olacak moralini bozmaopuyorumnanaktan

AZER CANIM SADECE SAYIDA PROBLEM VARSA SAYI KOLAY ARTAN BİŞEY.HİÇ ÜZÜLME .MORFOLOJİ OLMASINDA DİĞERLERİNİ HALLETMEK BİRAZ KOLAY OLUYO.RABBİM HERKESİ İSTEĞİNE KAVUŞTURSUN.AMİNN:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…