canım benim çok geçmiş olsun.bu zıkkım 20lik diş insanı öldürüyo.hafta sonu ablama gitmiştim onunkide ağrıyodu.oda aldıracakmış.bilirim onun ağrısını bende de oluyo zaman zaman birtürlü çıkamadılar.tekrardan çok geçmiş olsun.
hoşgeldin canım...
ilaçlar bazen kasık ağrısı yapabiliyor...
sağolun kızlar yaopuyorumnanaktan
ama bu saatten sonra bizim doğal yoldan bebiş sahibi olma ihtimali sadece mücize olur...
bizim sayı 1.470 milyona düştü...
hayırlısı artık....
İŞ FALAN YAPMA BAK
YAT DİNLENklava: klava: klava: klava:
BEBİŞGELECEK İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tuliny
hayırlısı olsun canım. inşallah olumlu olur. iyi düşün ki iyi olsun.
bende bu ay rahim filmi çektirip gelecek şubat ayındada aşılama yaptıracağım. bakalım.
kendine dikkat et. temizliği falan boşver riske atma kendini.
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkeze nergis55 tatlım hayırlısı böyleymiş diye düşün şeker rabbim yardımcın olsun inş...arka mahalle canım başınız sağolsun...tulinim nasıl oldun zaman geçmek bilmiyor değilmi inş bu bekleyiş sevince bırakır yerini...fadiğim şekercim rabbim ol desin yeterki umutsuz olma ltf....
hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
inşalalh canım...çok sağol....fadikcim sağlık olsun.rabbim verdikten sonra sayı 1 olsa bile olur.sayıydı morfolojiydi hepsi birer bahane.demekki zamanı var daha hepimizin.bol bol dua edelim.rabbim dualarımızı kabul eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:
anladım canım...hayırlısı artık...fadık canım kırmızılar geldı annemın temızlıgını yapıyordum bıde baktım gelmışler annem dedı yapma belkı hamıledırsın dıye yok dedım işi bıtırelım tahlıl yaptıralım dedı canım annem ya
canım belirtilerle adet arama...orası herzaman belli olmaz...kızlar ya benim adet gelmicek galiba.hamilelik manasında değil ha.ilaç kullanmadan adet olayım dedim.soğan kürü uyguluyorm ama hala göğüslerimde bir hassaslaşma yok.adete 5 -6gün kaldı.adetim düzenliyken illaki göğsüm hassaslaşırdı ama şimdi tık yok daha.birfikri olan varsa yazarsa sevinirim.arkadaşlar yardım edin bana.
EVET CANIMSANIRIM TOPİĞİ BEN BEKLİYORUM BU GÜN :hulya: :hulya: :hulya:
CANIM BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK ZATEN DOĞAL YOLDAN DEĞİŞİKLİK BEKLEMİYORUM
AMA BU GÜN DİŞİM AĞRIYOR VE 20 LİK DİŞ
DR GİDEMİYORUM ÇENE CERAHİSİ OLMASSA BAKMIYOR MERSİN YADA ADANAYA GİTMEM GERKİYOR RANDEVU ALDIM NİSAN AYINA VERDİLER
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
Herkese iyi haftalar Kızlar...
Biraz geç geldim kontrolüm vardı
Herkese iyi haftalar Kızlar...
Biraz geç geldim kontrolüm vardı
hoşgeldin canım...kontrolun nasıl geçti...herşey yolunda mı?
iyi haftalar canım.hoşgeldina.sa.s
kızlar cuma günü sabah yapmıştım ama böyylee okadar silik çıktıki ikinci çizgi güvenemedim ondan dolayı bişey demiyorum kimseye belki yarın tekrar yaparım
hııımmm buarada benim sat 20 kasım kızlar adet olmadımmm daha heyooo heyooo heyooo :hulya:
saol canım,sen de dönmüşsün:)
MRs gizmo ,adepeli, can iso nasılsınız
inşalalh canım...çok sağol....
Anladım canım...hayırlısı artık...
Canım belirtilerle adet arama...orası herzaman belli olmaz...
Bence adetin gününü bekle bakalım...
Geçmiş olsun canım ya....
Randevuda çok geç olmuş...ne yapacaksın peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?