Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anam ben anlamıyom bazıları çok mu dertsiz çok mu gamsız pat diye hamiş oluyolar.şimdiden beklemekten yavaş yavaş yorulmaya başladım sanki.abim evlenmişti bende çok sonra eşi ilk ayda yani evlendikten sonrahiç adet olmadan hamiş oldu şimdi bir kızı var.kesinlikle hiç bir şekilde kıskanmıyom aMA çok imreniyom.elimde değil.rabbim bizlerede nasip etsin.amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

YETER'cim canım benim..
Rabbim yolunuzu açık etsin.

Arkadaşlar bebek çok isteyen arkadaşlara dilerim yeni yıl bebişlerini getirsin.
kendi adıma yeni yıldan bu beklentim yok.
beklentim sadece şu anki halimin huzurumun ve mutluluğumun devamı...
Allah bu günümüzü aratmasın

canım ya olmasın diye nice uğraşıpta yinede engel olamayanlara ne demeli...
bu nasip ve zaman işi...eğer nasipte varsa hiçbirşey engel olamıyor...
tabi birde zamanının gelmesi lazım...
canım bu dünya bir sınav herkesin türlü sıkıntıları var...
bizimkide böyle...
hayırlısı artık.....

selam kızlar
hoşgeldin fadikcima.s.
hoşbulduk canıma.s.
sen yazmışsın ben çıkmışım...

FADıK'cim ben senin yaklaşımına bayılıyorum.
maşallah Allah hepimize o pencerelerden bakmayı nasip etsin

BİLMİYORUM FADİKCİM YA.AMA HAKLISIN HERKESİN DERDİ VAR .ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN.AMİİİNNN

YILMAK YOK YOLA DEVAM:lepi:
:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey:

FADİK'cim ben senin yaklaşımına bayılıyorum.
maşallah Allah hepimize o pencerelerden bakmayı nasip etsin
amin canım...
yaşadıklarım bana böyle bakmayı öğretti...
düşmeselerdi şimdi 3 tane bebeğim vardı hemde kocaman olmuşlardı...
şimdi ise şu durumda bebeğimizin doğal yoldan olması bir mucize...

tanıdığım herkes bana, ooo senin 3 tane olduysa yine olur hiç dert etme diyorlar...
ama öğle değil işte....

hayırlısı artık....

BİLMİYORUM FADİKCİM YA.AMA HAKLISIN HERKESİN DERDİ VAR .ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN.AMİİİNNN

YILMAK YOK YOLA DEVAM:lepi:
:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey:
amiinnn.....

kesinlikle buda bizim sınavımız arkadaşlar..rabbim kulum sabredecekmi diyorr..inşş bu sınavı verenlerden oluruz
rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin

Bunu dert edip yükümü ağırlaştırmaya hiç niyetim yok artık.
Yüküm zaten ağır. Hakkıyla kul olabilmek çok çok zor.
bunca yıllık evliliğimde mutluluğu daha yeni buldum.
daha yeni olumlu bir insan haline geldim.
ne zaman kurtuldum bu fikirden hayatta zevk alabileceğim o kadar çok şey buldum ki.
geçen yıllarıma yazık.

allah agzınızın tadını bozmasın bu yıl hem saglık hem huzur hem bebek getırsın sıze ınsallah

merhaba arkadaslar nasilsiniz?

2010 icin edilen tum dualara amin, allahim herkesin gonlune gore versin...

tozbezi nurcum, ben artik fazla giremiyorum, daha dogrusu evde fazla oturmuyorum
canim skildikca atiyorum kendimi disari...ciftliktende skildim, cok kotu huyum var herseyden cok cabuk gonlum geciyo, bazen esim soruyo benden daha nasil bikmadin diyedelikafadulden

tulin yat dinlen her ne kadar burdaki doktorlar yatmanin pek faydasi yok dese bile bence dinlenmek, insanin psikolojik olarak rahatlatiyo, iste ben dinlendim ve tutmadi yani suc benim degil (ben boyle dusunuyorum)
sen istersen yarin test yapdelikafadulden sabirsiz sey

benim de ameliyatima az kaldi, persembe gunu anestezide randevum var kan tahlili filanda yapilacak, ve cok ters dustu normalde 3-5ocak arasi adet olmam gerek, yani eger geikme olursa test yapmadan ameliyat yapmazlar, bebek gelmiyo ama derdide yakami birakmiyo :)

Son düzenleme:
slm kizlar
ya esi azosperm olanalr burada dertleselim topikinde bugun cokguze bir haber vardi
arkadaslardan biri handenizuz diye bir arkadasin esinde normal yolla sperm cikisi olmus yani o artik azosperm degil
ya bu cok guzel bir sey
bizlerin butun umudu microtesydi
ama simdi bende inaniyorum normal yolla cikis olur diye
kizlar ben cok sevidim sizede soylemek istedim
darisi bizim basimiza olur insallah
kizlar dua edin rabbim isterse herseyolur

ya canim sen ygeninden bahsedice benim gozlerim doldu
ya ben yegenlerimi cok ozledim
ben bilmiyorum sizde de oylemi ben baska cocuklar bebekleri gorunce kiskaniyorum
neden benimki yok diye ama yegenlerimi gorunce hic kiskanmiyorum sanki benim onlar benim cocuklarim gibi

canim inasllah rabbim onunda yuzunu guldurur
canim ya sakincasi yoksa onun sorunu neydi
yani erkek interfilitesimi yoksa kadin interfilitesimi
birde hangi merkze gideck

slmm kızlar herkese günaydın.bugün erkenciyim galibasositosositoyeterciğim ALLAH ikinizinde yar ve yardımcısı olsun canım.bu derdi çekiyorum diye kimsenin başına gelmesin diye dua ediyorum ama herşeyde bi hayır vardır zamanı gelince herşey olur ALLAH'ın izniyle inş.ben inanıyorum bir gün hepimiz burdan hamile haberlerini vereceğiz.sabretmek önemli ama gelde sabret.RABBım hepimize büyük sabırlar versin inşallahopuyorumnanaktan

slm arkadaslar esracıımm bak burayada geldıımmm yookkksuunnnnn bzım bırbırımızı yakalammız zor olacak galıbaaaaa

merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin

günaydın kızlar. aşk meleği canım çokgeçmiş olsun dualarımızla yanındayız.
bu arada yiğenim daha yok kardeşimin eşi 5 aylık hamile ve ben onlardan 6 saat uzakta yaşıyorum daha hamilelik halini bile görmedim ama şimdiden öyle çok seviyorum ki uzaktan uzağa yiğenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…