kızlar artık bizlerinde meleklerine bişeyler almasının zamanı gelmedi mi yaaa? bu yılda yanlızız bu yılda çaresiz,hangi zamanda bitecek hasretimiz,dayanılacak bişey değil ama dayanıyoruz mecburen ne elimizden birşey geliyor ne de yüreğimizden.hani çok istemeklede olmuyor olmuyor işte...ona dair hep keşkelerim var içimde,keşke ilk günden isteseymişim melegimi belkide gelirdi o zaman,keşke keşke.....umutsuzum kızlar bu gün çok umutsuzum
aaa sidelya sendemi kısssss.canım gelecek bebişlerimiz ne yeni yıllar geçirecez, bakacağızki çocuklar büyümüş zaman hızla geçmiş.keşkelerle hiç bişey olmuyor sadece insan kendini üzüyor nasip kısmet herşey.hakkımızda hayırlısı olsun rabbim dermansız dert vermesin.ne ümitsizler var çok şükür dimi halimize.:teselli:
canım sen çok takıyorsun olacağı varsada stresten olmuyor.belki buradan çoğumuzun bebişi stresten gelmiyor.biraz daha takmamaya çalış.
hayırlısı canım bir ara güncellerim...kızlar günaydın...fadiğim yeni tarihim 29 ocak değiştirirsen sevinirim şeker....aşk melegim rabbim yardımcın olsun elbetteki herşeyin başı sağlık...bu arada nevromuzda gelmiş hoş gelmiş tekrar tekrar...yetercim rabbim sanada kız kardeşinede yardım etsin inş...kızlar işler yogun benim kırmızılar geldi sevinsemmi üzülsemmi ayrı mesele.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
canım şimdiden geçmiş olsun....ama ne ameliyatıydı ben unutmuşum....benim de ameliyatima az kaldi, persembe gunu anestezide randevum var kan tahlili filanda yapilacak, ve cok ters dustu normalde 3-5ocak arasi adet olmam gerek, yani eger geikme olursa test yapmadan ameliyat yapmazlar, bebek gelmiyo ama derdide yakami birakmiyo :)
slm kizlar
ya esi azosperm olanalr burada dertleselim topikinde bugun cokguze bir haber vardi
arkadaslardan biri handenizuz diye bir arkadasin esinde normal yolla sperm cikisi olmus yani o artik azosperm degil
ya bu cok guzel bir sey
bizlerin butun umudu microtesydi
ama simdi bende inaniyorum normal yolla cikis olur diye
kizlar ben cok sevidim sizede soylemek istedim
darisi bizim basimiza olur insallah
kizlar dua edin rabbim isterse herseyolur
çok geçmiş olsun canım...rabbim beterinden korusun...merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
tulin yat dinlen her ne kadar burdaki doktorlar yatmanin pek faydasi yok dese bile bence dinlenmek, insanin psikolojik olarak rahatlatiyo, iste ben dinlendim ve tutmadi yani suc benim degil (ben boyle dusunuyorum)
sen istersen yarin test yapdelikafadulden sabirsiz sey
benim de ameliyatima az kaldi, persembe gunu anestezide randevum var kan tahlili filanda yapilacak, ve cok ters dustu normalde 3-5ocak arasi adet olmam gerek, yani eger geikme olursa test yapmadan ameliyat yapmazlar, bebek gelmiyo ama derdide yakami birakmiyo :)
merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
Merhaba Arkadaşlar,
Ben burada ki yazıları okuyunca bunalıma girip ümitsizliğe kapılıyorum. İçim acıyor kendimi kötü hissediyorum. Akşam eve gittiğimde eşimle konuşup ağlıyorum. eşim çok kızıyor okuma diyor. Ama okumadanda duramıyorum. Bir ay ince eşim varikösel ameliyatı oldu. Bebeğimizin olacağını inanıyorum ama sonra ya olmazsa diye bir düşünce gelip kalbim bir tuhaf oluyor. Çok karışık duygular içersindeyim. Hiç böyle bir forma katılıp bu sorunumu paylaşacağım aklıma bile gelmezdi. İnşallah 2010 bize uğurlu gelir hepimiz sağlıklı, mutlu, bebekli bir yıl geçiririz. AMİN
tulinim kaç günün kaldı canım teste
merhaba arkadaşlar,
ben burada ki yazıları okuyunca bunalıma girip ümitsizliğe kapılıyorum. Içim acıyor kendimi kötü hissediyorum. Akşam eve gittiğimde eşimle konuşup ağlıyorum. Eşim çok kızıyor okuma diyor. Ama okumadanda duramıyorum. Bir ay ince eşim varikösel ameliyatı oldu. Bebeğimizin olacağını inanıyorum ama sonra ya olmazsa diye bir düşünce gelip kalbim bir tuhaf oluyor. çok karışık duygular içersindeyim. Hiç böyle bir forma katılıp bu sorunumu paylaşacağım aklıma bile gelmezdi. Inşallah 2010 bize uğurlu gelir hepimiz sağlıklı, mutlu, bebekli bir yıl geçiririz. Amin
ya canim oyle diyosun da yapamiyorum
elimde degil
ya bugun arkadaslarla bir aradaydik
ben grup icinde en neseli olan bendim butun grubu gulmekten kirardim ve ne derdim olursa olsun hic kimse farketmezdi
ama simdi yapamiyorum
bniraz guleyim dedim baktim yine dalmisim yine uzulmusum
ne var yani bende :cüvcüv: Boyle olsam ccok mu yani :cüvcüv:
:gitme: :gitme: :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif::sinifsinif:
aaa sidelya sendemi kısssss.canım gelecek bebişlerimiz ne yeni yıllar geçirecez, bakacağızki çocuklar büyümüş zaman hızla geçmiş.keşkelerle hiç bişey olmuyor sadece insan kendini üzüyor nasip kısmet herşey.hakkımızda hayırlısı olsun rabbim dermansız dert vermesin.ne ümitsizler var çok şükür dimi halimize.:teselli:
merhaba canim
cok gecmis olsun ya
insallahbugun her isin yolundagider ve izin alabilirsin
canim insani en cok uzen de cevrendeki insanlarin sana cocuk yap demesi
sanki onlar demese biz bilmiyoruz
ben bazen oyle dedikleri zaman bagirasimgeliyor
OLMUYORRRRRRRRR iSTE OLMUYORRR BENIM BEBEGIM OLMUYOR
deyip avazin cikincaya kadr bagirmak ve sonra hickira hickira aglamk istiyorum
ama napim kendimi zor tutuyorum
birde beni encok etkileyen birsey de
yegenim bana dedi ki
senden anne kokusu geliyor, annem gibisin dedi
hickirik bogazima dugumlendi aglamamak icin kendimi zor tuttum
kızlar artık bizlerinde meleklerine bişeyler almasının zamanı gelmedi mi yaaa? Bu yılda yanlızız bu yılda çaresiz,hangi zamanda bitecek hasretimiz,dayanılacak bişey değil ama dayanıyoruz mecburen ne elimizden birşey geliyor ne de yüreğimizden.hani çok istemeklede olmuyor olmuyor işte...ona dair hep keşkelerim var içimde,keşke ilk günden isteseymişim melegimi belkide gelirdi o zaman,keşke keşke.....umutsuzum kızlar bu gün çok umutsuzum
evet canim geldi hatta geciyor bile
bend e cok merak ediyorum ne zaman bitecek
eger bilsem ki zamanini ben o zamana kadar uyumak hicbirsey bilmek istemem ve zamani gelince uyuymak ve hamile oldugumu ogrenmek istiyorum
evet bu keskeler beni mahfediyor
bende diyorum ki belki korunmasaydim diye
bazen dusunuyorum acaba bebegim bana kustu mu
bunu dert edip yükümü ağırlaştırmaya hiç niyetim yok artık.
Yüküm zaten ağır. Hakkıyla kul olabilmek çok çok zor.
Bunca yıllık evliliğimde mutluluğu daha yeni buldum.
Daha yeni olumlu bir insan haline geldim.
Ne zaman kurtuldum bu fikirden hayatta zevk alabileceğim o kadar çok şey buldum ki.
Geçen yıllarıma yazık.
ne kadar güzel bir haber kızlarslm kizlar
ya esi azosperm olanalr burada dertleselim topikinde bugun cokguze bir haber vardi
arkadaslardan biri handenizuz diye bir arkadasin esinde normal yolla sperm cikisi olmus yani o artik azosperm degil
ya bu cok guzel bir sey
bizlerin butun umudu microtesydi
ama simdi bende inaniyorum normal yolla cikis olur diye
kizlar ben cok sevidim sizede soylemek istedim
darisi bizim basimiza olur insallah
kizlar dua edin rabbim isterse herseyolur
ya canim sen ygeninden bahsedice benim gozlerim doldu
ya ben yegenlerimi cok ozledim
ben bilmiyorum sizde de oylemi ben baska cocuklar bebekleri gorunce kiskaniyorum
neden benimki yok diye ama yegenlerimi gorunce hic kiskanmiyorum sanki benim onlar benim cocuklarim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?