Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa sidelya sendemi kısssss.canım gelecek bebişlerimiz ne yeni yıllar geçirecez, bakacağızki çocuklar büyümüş zaman hızla geçmiş.keşkelerle hiç bişey olmuyor sadece insan kendini üzüyor nasip kısmet herşey.hakkımızda hayırlısı olsun rabbim dermansız dert vermesin.ne ümitsizler var çok şükür dimi halimize.:teselli:

öyle de............ halimize çok şükür dee.................. deee si var işte

canım sen çok takıyorsun olacağı varsada stresten olmuyor.belki buradan çoğumuzun bebişi stresten gelmiyor.biraz daha takmamaya çalış.

ya canim oyle diyosun da yapamiyorum
elimde degil
ya bugun arkadaslarla bir aradaydik
ben grup icinde en neseli olan bendim butun grubu gulmekten kirardim ve ne derdim olursa olsun hic kimse farketmezdi
ama simdi yapamiyorum
bniraz guleyim dedim baktim yine dalmisim yine uzulmusum
ne var yani bende :CüvCüv: boyle olsam ccok mu yani :CüvCüv:
:gitme: :gitme: :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif::sinifsinif:

hayırlısı canım bir ara güncellerim...
canım çok takılma emi rabbim gönlüne ferahlık versin...

canım şimdiden geçmiş olsun....ama ne ameliyatıydı ben unutmuşum....

canım bu çok güzel bir haber ina bend de çok sevindim...
inşalalh sizin ve dİğer arkadaşlarında normal yoldan çıkar...allah yardımcınız oalsun...

çok geçmiş olsun canım...rabbim beterinden korusun...
canım iş konusunda da işin zor allah yardımcın olsun...

SELAM MİLLET .KİMSELER KALMAMIŞ TOPİKTE.BUGÜN HERKES ÇOK YOĞUN GALİBA.

AŞK MELEĞİ UMUDUNUKAYBETME CANLARIM SABIR EDELİM.UMUTSUZ OLMAYIN LÜTFEN .ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ.SADECE ÖLÜM KARŞISINDA İNSAN ÇARESİZ KALIR.BİDE DÜŞÜNSENİZE YARINA ÇIKACAĞIMIZ NE MALUM Kİ.İNSAN YARIN ÖLECEĞİNİ BİLSE BU GÜN BU KADAR CAN SIKARMI SIKMAZ.SABIR VE ŞÜKREDELİM.BOL BOL DUA EDELİM.:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben burada ki yazıları okuyunca bunalıma girip ümitsizliğe kapılıyorum. ıçim acıyor kendimi kötü hissediyorum. Akşam eve gittiğimde eşimle konuşup ağlıyorum. eşim çok kızıyor okuma diyor. Ama okumadanda duramıyorum. Bir ay ince eşim varikösel ameliyatı oldu. Bebeğimizin olacağını inanıyorum ama sonra ya olmazsa diye bir düşünce gelip kalbim bir tuhaf oluyor. Çok karışık duygular içersindeyim. Hiç böyle bir forma katılıp bu sorunumu paylaşacağım aklıma bile gelmezdi. ınşallah 2010 bize uğurlu gelir hepimiz sağlıklı, mutlu, bebekli bir yıl geçiririz. AMıN

ayşecim şimdiden geçmiş olsun..
sorunsuz geçsin gitsin ameliyatın inş.. Şeniz

çok geçmiş olsun canım..
inş yeni yılda bebeğin daha fazla bekletmeden gelir canım..

hepinizi öpüyorum kızlar.. Şeniz

hoşgeldin canım..
şuna inanmalısın hepimizin bir vakti var ve o gün bizler içinde gelicek..
en olmaz denen hamileliklere şahit olduk burda..
kısmet yeter ki zamanı gelmiş olsun..
ameliyatı yeni olmuş eşin 6 ayı doldurun bi..
sonrasında duruma göre tedaviye de başlarsınız..

tulinim kaç günün kaldı canım teste

canom teste çağırmadılar zaten adetle belli olcak..
7 ocakta..
yumurtalar çatlamamış sanırım kasıklarıma bastırdım şişlik var ve acıdı.. hihoyyyt
hayırlısı artık..
inş 2010 hepimize uğurlu gelir..

kız sen hala doğurmuyomusun kaydirigubbakcemile3
ne kadar var canım doğuma..
bu arada milupa çekilişle bebeğinizin 1 yıllık mamasını karşılıyormuş..
sitesine girip üye olun şansınızı deneyin bi..

hu huuu kıslarrr nabersiniz bakayım kaç gundur yoktum bilgisayarım bozuldu şirkette h1n1 olmuş tedaviye gitti geldi kaydirigubbakcemile3

bazan geliyor diyorumki acaba bu hasret ne zaman bitecek
acaba bitecekmi yoksa ben hep böle yapayalnızmı yaşayıp öleceğim
ama içimde bir yer var orası hep yalnız kalmayacaksın rabin sana ve senin gibi olanlara mucizelerinizi gönderecek diyor

ve ben o sese inanmak istiyorum
inşşş kızlar inşşş 2010 bizlere şans getrisin bebklerimiz gelsin ama öncesinde sağlık sıhat versin rabim huzur versin inşşşşşş
sonrasında kuzularımızda gelecekle inşşşşşşşş

CANIM YYAAAAAAAAAA :gitme::gitme:

BENİM YEĞENİMDE BANA KIZKADEŞİM HAMİLE OLUNCA HALACIĞIM SENİN BEBEĞİN NE ZAMAN OLACAK DEMİŞ :gitme::gitme::gitme:

İNŞŞŞ BİR GÜN İNŞŞŞ O GÜN UZAK DEĞİLDİR İNŞŞŞŞŞ

canım benim
güzel arkadaşım üzme kendini
eğerki olacaksa rabim ol demişse biz ne yaparsak yapalım o zamanı beklemk zorundayız
tek dileğimiz o zaman çok geç olmasın inşşşşşş
çok beklmetmesin rabim

neden keşke korunmasydım diyorsun ki
bak ben hiç korunmadım ama 6 yıldır hala bekliyorum gelmiyor
böle yapmayoın kendinize eğer gelecekse önünde hiç bir şey duramaz

canım ne güzel sölemişsin yüreğine sağlık

ne kadar güzel bir haber kızlar
bakın bazan böle güzeilkler mucizelerde oluyor inşşş bu mucizeler bizede raslasın inşşşşşş

canım ilk çocuğumuzun doğal yola olmasının zor olduğunu öğrendiğimde bende kısanıyordum her gördüğüm hamiş her bebek beni kötü hisetiriyordu ama artık böle düşünmüyoru herkese çok yürekten iyi dileklerde bulunuyorum

ama yeğenlerim çok başka onlar sanki benim çocuklarım kokularında kendi bebeğimin kokusunu buluyorum
onlara her sarıldığımda kendi çocuğuma sarılmış gibi olyorum

rabim bizlerde yaşatsın inşşşş
kendi çocuklarımızı kucakladığımız kokladımız günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…