günaydın kızlar, umarım bütün gününüz dilediğiniz gibi geçer...
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
kızlar günaydın...fadiğim yeni tarihim 29 ocak değiştirirsen sevinirim şeker....aşk melegim rabbim yardımcın olsun elbetteki herşeyin başı sağlık...bu arada nevromuzda gelmiş hoş gelmiş tekrar tekrar...yetercim rabbim sanada kız kardeşinede yardım etsin inş...kızlar işler yogun benim kırmızılar geldi sevinsemmi üzülsemmi ayrı mesele.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
günaydın kızlar. aşk meleği canım çokgeçmiş olsun dualarımızla yanındayız.
bu arada yiğenim daha yok kardeşimin eşi 5 aylık hamile ve ben onlardan 6 saat uzakta yaşıyorum daha hamilelik halini bile görmedim ama şimdiden öyle çok seviyorum ki uzaktan uzağa yiğenimi
merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
gunaydinnnnn mirmirmirmir
günaydın kızlar, umarım bütün gününüz dilediğiniz gibi geçer...
merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
kızlar artık bizlerinde meleklerine bişeyler almasının zamanı gelmedi mi yaaa? bu yılda yanlızız bu yılda çaresiz,hangi zamanda bitecek hasretimiz,dayanılacak bişey değil ama dayanıyoruz mecburen ne elimizden birşey geliyor ne de yüreğimizden.hani çok istemeklede olmuyor olmuyor işte...ona dair hep keşkelerim var içimde,keşke ilk günden isteseymişim melegimi belkide gelirdi o zaman,keşke keşke.....umutsuzum kızlar bu gün çok umutsuzum
evet canim geldi hatta geciyor bile
bend e cok merak ediyorum ne zaman bitecek
eger bilsem ki zamanini ben o zamana kadar uyumak hicbirsey bilmek istemem ve zamani gelince uyuymak ve hamile oldugumu ogrenmek istiyorum
evet bu keskeler beni mahfediyor
bende diyorum ki belki korunmasaydim diye
bazen dusunuyorum acaba bebegim bana kustu mu
ooofff offffffffffffffffffff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
:gitme::gitme::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?