Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın...fadiğim yeni tarihim 29 ocak değiştirirsen sevinirim şeker....aşk melegim rabbim yardımcın olsun elbetteki herşeyin başı sağlık...bu arada nevromuzda gelmiş hoş gelmiş tekrar tekrar...yetercim rabbim sanada kız kardeşinede yardım etsin inş...kızlar işler yogun benim kırmızılar geldi sevinsemmi üzülsemmi ayrı mesele.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

günaydın kızlar, umarım bütün gününüz dilediğiniz gibi geçer...

gunaydin canim
canim bazen bende oyleoluyorum
adetim geldi diye seviniyorum cunku duzenli oluyor diye
hemde uzuluyorum bu ay da hamile kalamadim diye:çok üzgünüm:

gunaydin canim
evet ya yegen cok farkli var oldugunu bilmek bile insana bir huzur veriyor
ben onlari yuregime basiyorum icimdeki bebek hasreti bir nebzede olsa azaliyor

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM .DEDİĞİN GİBİ ÖNCE SAĞLK.SAĞLIK OLMAZSA HAYATTAN NE İSTERSİNKİ DÜNYA YANSA VIZZ GELİR.BENDE YEĞENLERİMİ SEVERKEN MİLLET ACIMAKLI BİŞEKİLDE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYO .(YADA BANA ÖYLE GELİYO).ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN.AMİİNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba canim
cok gecmis olsun ya
insallahbugun her isin yolundagider ve izin alabilirsin
canim insani en cok uzen de cevrendeki insanlarin sana cocuk yap demesi
sanki onlar demese biz bilmiyoruz
ben bazen oyle dedikleri zaman bagirasimgeliyor
OLMUYORRRRRRRRR iSTE OLMUYORRR BENIM BEBEGIM OLMUYOR
deyip avazin cikincaya kadr bagirmak ve sonra hickira hickira aglamk istiyorum
ama napim kendimi zor tutuyorum
birde beni encok etkileyen birsey de
yegenim bana dedi ki
senden anne kokusu geliyor, annem gibisin dedi
hickirik bogazima dugumlendi aglamamak icin kendimi zor tuttum

kızlar artık bizlerinde meleklerine bişeyler almasının zamanı gelmedi mi yaaa? bu yılda yanlızız bu yılda çaresiz,hangi zamanda bitecek hasretimiz,dayanılacak bişey değil ama dayanıyoruz mecburen ne elimizden birşey geliyor ne de yüreğimizden.hani çok istemeklede olmuyor olmuyor işte...ona dair hep keşkelerim var içimde,keşke ilk günden isteseymişim melegimi belkide gelirdi o zaman,keşke keşke.....umutsuzum kızlar bu gün çok umutsuzum

evet canim geldi hatta geciyor bile
bend e cok merak ediyorum ne zaman bitecek
eger bilsem ki zamanini ben o zamana kadar uyumak hicbirsey bilmek istemem ve zamani gelince uyuymak ve hamile oldugumu ogrenmek istiyorum
evet bu keskeler beni mahfediyor
bende diyorum ki belki korunmasaydim diye
bazen dusunuyorum acaba bebegim bana kustu mu

ooofff offffffffffffffffffff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım çok geçmiş olsun.allah şifa versin işallah seninde en kısa zamanda bebişin olurda bizde seninkini severiz.:Saruboceq:allah büyük vakti zamanı var demek.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…