canim inasllah rabbim onunda yuzunu guldurur
canim ya sakincasi yoksa onun sorunu neydi
yani erkek interfilitesimi yoksa kadin interfilitesimi
birde hangi merkze gideck
slmm kızlar herkese günaydın.bugün erkenciyim galibasositosositoyeterciğim allah ikinizinde yar ve yardımcısı olsun canım.bu derdi çekiyorum diye kimsenin başına gelmesin diye dua ediyorum ama herşeyde bi hayır vardır zamanı gelince herşey olur allah'ın izniyle inş.ben inanıyorum bir gün hepimiz burdan hamile haberlerini vereceğiz.sabretmek önemli ama gelde sabret.rabbim hepimize büyük sabırlar versin inşallahopuyorumnanaktan
merhaba kızlar kötü bir gece geçirdim dün akşam iş çıkışı eşim rahatsızlanmış yine bayılcak gibi olmuş ama bayılmamış bütün gece başında bekledim ona bişey olcak diye hernekdar hastalığını kabullendim desemde olmuyormuş demekki rabbim herşeyden önce sağlık versin gerisi elbet gelir hayattaki herşey boş aslında sağlığın olmadıktan sonra.
Bugün dr.randevum var ama aksilikler hiç bitmiyor patronlarımın ikiside şehir dışında bakalım ne olcak bende telefonla arayıp izin isticem dua edin bana bi aksilik yaşamayayım
yeğen mevzusuna gelince benimde çok sevdiğim tatlımı tatlımı bi yeğenim var rana her dakka onunlaym memlekette olduğumda geçen bayramda ananemlere onuda götürmüştüm ananemde benim olayımı bilmiyor kendi çocuğunu doğurda onu böyle sev dedi başka çocuklara bukdar düşme dedi o an gözlerim doldu teyzem hemen cevap verdi ben duramadım bile hemen kalktım o ortamdan zor bişey ya rabbim bu sınavıda atlatmayı cümlemize nasip etsin
yeter'cim canım benim..
Rabbim yolunuzu açık etsin.
Arkadaşlar bebek çok isteyen arkadaşlara dilerim yeni yıl bebişlerini getirsin.
Kendi adıma yeni yıldan bu beklentim yok.
Beklentim sadece şu anki halimin huzurumun ve mutluluğumun devamı...
Allah bu günümüzü aratmasın
[ı]kesinlikle buda bizim sınavımız arkadaşlar..rabbim kulum sabredecekmi diyorr..inşş bu sınavı verenlerden oluruz
rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin[/ı]
yetercım sağolasın
allah yardımcınız olsun ıkı kardesde tez zamanda mujdenıze kavusursunuz insallah:saruboceq:
inşallah pozitif sonuçlar alırsınız iki kardeş de canım :saruboceq: :saruboceq:
hayırlısı olsun canım,allah yardımcınız olsunopuyorumnanaktan
hatırlıyoruz canıma.s.
Ama bu sıralar pek gelmiyorsun...
Hayırlısı canım ya...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Allah yardımcısı olsun canım...bütün işleri rast gitsin ...
Rabbim onada tez zaman da anne olmayı nasip etsin...
hayırlı olsun canım....inşalalh bebişi sağlıcakla gelir...allah razı olsun canım kadeşimlerde sorum yok sebepsiz infertilite
iki tanede düşük yaptı geçen yıllarda bu gün de dr aşılamaya geçti bakalım inşşş sağlıcakla gelsin kadeşiminde bebeği
demek tedaviyle atlattı canımkaydirigubbakcemile3hu huuu kıslarrr nabersiniz bakayım kaç gundur yoktum bilgisayarım bozuldu şirkette h1n1 olmuş tedaviye gitti geldi kaydirigubbakcemile3
tülinim ya inşallah kist yokdurdur....canom teste çağırmadılar zaten adetle belli olcak..
7 ocakta..
yumurtalar çatlamamış sanırım kasıklarıma bastırdım şişlik var ve acıdı.. hihoyyyt
hayırlısı artık..
inş 2010 hepimize uğurlu gelir..
kız sen hala doğurmuyomusun kaydirigubbakcemile3
ne kadar var canım doğuma..
bu arada milupa çekilişle bebeğinizin 1 yıllık mamasını karşılıyormuş..
sitesine girip üye olun şansınızı deneyin bi..
alla alla nere gitmiş acepkaydirigubbakcemile3ARKADAŞLAR BU BİZİM LİSTE NERDE KALDI BEN Mİ BULAMIYOM YOKSA BELLİ BİR YERDEMİ YAVV.ANLAMADIM GİTTİ.:roflol::roflol:fisfisfisfisfisfis
evet bazen antibiyotikler adetleri çok etkiliyor...fadikcim ya sana bişey sorcaktım.ben en sonki adetimin 5.günüydü boğazım çok kötü iltahaplamıştı.antibiyotik almamak için çok direndim ama en sonunda dayanamaz oldum.dr gittim antibiyotik verdi.10tane içtim.onunda etkisi olur değilmi adetime.derler ya sakınılan göze çöp bararmış.ben ilaçsız adet olmaya çalışırken 10tane antibiyotik ikullanmak zorunda kaldım.soğan kürü işe yaradı gibi ama bilmiyom.başını şişirmedim inş.
hayırlı olsun canım....inşalalh bebişi sağlıcakla gelir...
Demek tedaviyle atlattı canımkaydirigubbakcemile3
neyse sağ salim kurtulmuş:roflol:
Tülinim ya inşallah kist yokdurdur....
Alla alla nere gitmiş acepkaydirigubbakcemile3
2 gündür güncelelmemişim...dur güncelleeyyimde bakopuyorumnanaktan
evet bazen antibiyotikler adetleri çok etkiliyor...
Ama sana etki edip etmediğini hemen anlayamayız....
Canım senin gününe 1 ocak yazmışız doru değilmi...
Eğer doğruysa daha gün gelip geçmedem bu ne telaş...
merhaba arkadaşlar ben sizi her zaman takip ediyordum ama yazmıyordum.ekim de başarısız bir tüp denemesinden sonra buay kendiliğinden hamileyim.bizde eşimde teratozospermi morfoloji % 8 çıktı.bendede yumurtalarda gelişimbozukluğu olduğu tüpte anlaşıldı.düşünsenize 20 gelişmiş yumurtadan yanlız 2si kaliteli çıktı doktor vücüdun kendini kapatmış demişti .mucizem beni buldu inşallah sizleri de bulur rabbim isteyen herkese versin kimseyi aratmasın
merhaba canim
cok gecmis olsun ya
insallahbugun her isin yolundagider ve izin alabilirsin
canim insani en cok uzen de cevrendeki insanlarin sana cocuk yap demesi
sanki onlar demese biz bilmiyoruz
ben bazen oyle dedikleri zaman bagirasimgeliyor
OLMUYORRRRRRRRR iSTE OLMUYORRR BENIM BEBEGIM OLMUYOR
deyip avazin cikincaya kadr bagirmak ve sonra hickira hickira aglamk istiyorum
ama napim kendimi zor tutuyorum
birde beni encok etkileyen birsey de
yegenim bana dedi ki
senden anne kokusu geliyor, annem gibisin dedi
hickirik bogazima dugumlendi aglamamak icin kendimi zor tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?