Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende çıkıyorum zaten kimselerde yok
çok yorgunum
inşş yarın görüşürüz

allah yardımcın olsun .salı gunu mujdenı alıcaksın ınsallah

o kadar iyi anlıyorum ki. allahım tez zamanda hayırlısını veriri inşallah hepimize:kedi:

allah yardımcın olsun .salı gunu mujdenı alıcaksın ınsallah

o kadar iyi anlıyorum ki. allahım tez zamanda hayırlısını veriri inşallah hepimize:kedi:

amin canım. sen tüp bebek tedavisine başlıyorsunuz sanırım. daha önce başka tedaviler denedinizmi. neden tüp bebek..

evet canım ne kadar girsemde başka topiklerde misafir gibi hissettmi kendimi burdan hiç ayrılamadımolumunekankayizsmile tulinimde öyle diyo doğuramadın gitti diyokaydirigubbakcemile3 ama artık yaklaşıyo günüm allaha şükür ocak sonuna allah nasip ederse doğuracam artık :kedi: rabbim benide bütün hamileleride kurtarsın sağlıcakla kavuştursun bebişlerine hamile olmayan arkadaşlarımada bir an önce nasip etsin güzel rabbim bizimki gibi 10 sene bekletmesin inşallah:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
bugün bol bol aklımıza geldikçe hep dua edelim birbirimiz için
Rabbim inşallah kabul edicektir bu mübarek günün ahtrına dualarımızı:Saruboceq:

ınsallah dualarımız kabul olur hayırlısı ıle sızlerle bırsey paylasmak ıstıyorum ben kuran kursuna basladım yaklasık 3 aydır hocam cocuk ıstedıgımı tedavımı bılıyor hafız kızlardan bırı kırmızı cok kırmızı bır elma getırmemı soyledı bu elmaya yedı meryem suresı okunacagını soyledı yanlız yedı hafız aynı anda okuyacakmıs elmanın yarısını esımız yıyecekmıs ben goturdum hem Meryem suresı okundu hemde İbrahim suresının sonsayfası yedı kez okunmuseger sızınde tanıdıklarınız varsa ınsallah sıfa olur sızlerle paylasmak ıstedım bırde her gun 41 fatıha okunması gerekıyormus

amin canım amin.

aynen canım bende başka topiklere girsemde misafir gibi oluyor hakkatten. ama bir hayalim var inşallah burdaki tüm arkadaşlarında göbüşleri dolacak ve ileride hepimiz tekrar bir topikte bu seferde bebeklerimizden bahsedecez gene bu topikteki arkadaşlarımızla ana vatanımızla.

büyük buluşmaya az kalmış canım inşallah hayırlısı ile kucağına alcaksın bebişini allahım hayırlısı ile kurtarsın canım. tüm arkadaşlarımada nasip etsin inşallahhhhhhhhh

iyi geceler kızlar...
kimse yokmuaklinialirimsmile

hadi ahyırlısı canım...
bu kasık ağrısı genelde herkeste oluyor...
demekki iğnelerden...
aslında adete 3 gün kala kanda da çıkması lazım...ama hayırlısı artık....bekleyelim bakalım...

iyi geceler kızlar...
kimse yokmuaklinialirimsmile
iyi geceler canım...ben varım ama fazla kalamayacağım...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tozbezıne bende katılıyorum.
senınkı hıc gecmedı:kedi:
amınnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ARKAMAHALLE---08 Ocak---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Ocak---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
enepInAr---11 Ocak---sayı---doğal yoldan---???
melony---13 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
zencefill---13 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
yabangülüm.---16 Ocak---Morfoloji---Doğal yoldan---???
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
eftalya_35 ---19 Ocak---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---19 Ocak---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
umudunukaybetme---20 Ocak---azosperm---???
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---22 Ocak---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Mrs.Gizmo---23 Ocak---Morfoloji---Tüp bebek tedavisin de(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ASOS--25 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
tuliny---30 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
adepeli---=3 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
bafo---???---morfoloji ve hareket---tüp bebek tedavisinde
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
meryem42---???---Sayı---tüp bebek tedavisinde(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:

doktor dediki bazılarının kanı daha sulu oluyormuş nasıl oluyorsa kanı normalden daha sıvı olanlar da kan da geç gösterebiliyormuş. burdan da bir pay çıkardım kendime bakalım durum ne br yerde okudum kimyasal gebelik denilen bir durum varmış döllenme oluyormuş fakat adet döneminde tutunamayıp vücüt çaktırmadan döllenen yumurtayı atabiliyormuş. böyle durumlarda da idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş. yani umut karma karışık duygularla dua eşiğinde beklemekden başka şansım yok sanırım allahım hepimize bu duyguyu tattırsın.

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (09-01-2010 -cumartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
bafo---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
meryem42---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

canım benim bu konuda bilgim pek yok....ama aklına kötü şeyler getirme...
biraz bekleyelim görelim bakalım...
bne çıkıyorum...
hayırlı geceler...

bende listeye girmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır doğal yolla uğraştık olmadı. sonunda doktora gittik bende herşey normal eşimdede 15milyon sperm çıktı normalin altında ve bunun yüzde 30zu ileri hareketli ilk ilqç tedavisi dedi 17 aralıkda en son hastalandım kloamen tedavisine başladık 28de çatlama iğnesi yapıldı şimdi ise bekliyorum ayın 11de hastalanmam lazım çok dzüenli adet oluyorum her ay bir önceki aydan 7 gün öne aıyor adetim 25 günde bir düzenim çok iyi şaşmaz. ama iğne olanlarda arada şaşma oluyormuş buradan okuduğum kadarıyla... dediğim gibi 3 test evde hepsinde silik çizgi çıktı ama kanda tık yok:) hepinizin duacısıyım..... yanlız olmadığımı bilmem güzel. iyi varsınız tanımasamda orda olmanız ço güzel bir teselli.

iyigeceler............

fadikçim dünkü mesajımı okumamışsın herhalde........ben 6 ocakta adet oldum yeni tarih eğer düzenli olursa 6 şubat.......
hayatımda ilk defa 10 gün önce adet oldum her zaman 2 ay gecikirdi bu ay garez etti namussuz.....neyse düzenli gelsinde hep gelsin

amiiiiiiiiiiinnnnnnn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tozbezıne bende katılıyorum.
senınkı hıc gecmedı:kedi:
amınnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende hepinize katılıyorum bende öyle düşünüyorum sanki bikaç yıldır hamileymişim gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 zaman hiç geçmiyo gibi annemlerde öyle diyo başkalarını bi duyuyoz hamile bi duyuyoz doğurmuş diyo senin geçmek bilmeoi günün diyolarbilmiyorumkismile neyse çoğu gitti azı kaldı darısı kalan üç haftanın başına onuda burda sizlerle yeyip bitircem inşallaholumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…