saolun iyiki varsınız ama maalesef 1,31 çıkdı kanda görünmüyor adetine 3gün var daha çıkmaması normal dedi bazılarında olabiliyormuş böyle testide yanımda götürdüm göstereyim diye bu testlere bakılırsa hamilesin dedi ama kanda görünmüyor dedi 3 testtede silik çıkmaz çizgi hata yoktur büyük ihtimalle dedi sabrek kan testini salı gene yaptır dedi birde kanı sulu olanlarda geç gösteriyor dedi benm kanım sulumudur katımıdır ilmiyorum:) işde böyle gene bekleyeceğim net öğrenebilmek adına. artık başınızı şişiririm. sizlerinde hayırlı haberlerinizi almak umuduyla... aminnnnnnn
inşallah sende hayırlı şekilde gönlündeki gibi bebişlere kavuşursun. 5 yumurta iyi inşallah ikisi dolar:) benim anne tarafında dayılarımın eşleri tüp bebek yaptılar. ikisininde ilki tuttu aynı anda gitti yengelerim adet farklılığı nedeniyle 2 hafta arayla doğum yaptılar şuan 2,5 aylık bebişlerimiz onları gördükçe insan daha çok istiyor. kız kardeşim 2.ye hamile benden birde 2 yaş ufak bende tık yok:) bebişimiz erkek 6 aylık anne karnında sefada birde görümcem 4 aylık hamile 2.ye etrafımda okadar çok hamiş ve yeni doğum yapmış varki stresim de isteğimde atıyor bende onlara katılmak istiyorum diye. bizede beklemek düşüyor. inanaın akşamki bulaşıklarım duruyor yatağımı toplamadım duruyor şimdi bari onları yapayım:)ya işin kötüsü şimdi herkes tedavi oluyoruz biliyor ya önümüzdeki hafta telefonlar başlar ne oldu.. sanki olsa saklayacağız. olmadı dersen ay üzüldük sen üzüme böyle tesellimi olur:) telefonumu iptal edeceğim haftaya soranada fırçayı çekeceğim. sinir oluyorum.
allah yardımcın olsun .salı gunu mujdenı alıcaksın ınsallah
o kadar iyi anlıyorum ki. allahım tez zamanda hayırlısını veriri inşallah hepimize:kedi:
RYLAİ de doğum yapmıştır sanırım.
hiç uğramadı değil mi?
hatam varsa düzeltin.
CANEYLOM sen bizim topikten hiç ayrılmadın ya sanki senin günler yavaş geçti gibi geldi. çünkü hep takvimini gördük hergün.
ama az girenleri görünce şaşırıyoruz.
oooo büyümüş diye.
Allah bi avazda kurtarsın canım.
İyi geceler topiiiik
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
bugün bol bol aklımıza geldikçe hep dua edelim birbirimiz için
Rabbim inşallah kabul edicektir bu mübarek günün ahtrına dualarımızı:Saruboceq:
evet canım ne kadar girsemde başka topiklerde misafir gibi hissettmi kendimi burdan hiç ayrılamadımolumunekankayizsmile tulinimde öyle diyo doğuramadın gitti diyokaydirigubbakcemile3 ama artık yaklaşıyo günüm allaha şükür ocak sonuna allah nasip ederse doğuracam artık :kedi: rabbim benide bütün hamileleride kurtarsın sağlıcakla kavuştursun bebişlerine hamile olmayan arkadaşlarımada bir an önce nasip etsin güzel rabbim bizimki gibi 10 sene bekletmesin inşallah:Saruboceq:
hadi ahyırlısı canım...merhaba kızlar benimde muhtemeln yumurtam çatladı çalışmalara devam ediyoruz kısmet allaha kalmış ara ara kasıklarıma batma oluyor muhtemelen iğnenin etkileridir yaşayan varmı bilmiyorum
mrs.gizmo canım ben özel çapa hastanesinde tedavi görüyorum ama sana yakınım memorial konusunda sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım
aslında adete 3 gün kala kanda da çıkması lazım...ama hayırlısı artık....bekleyelim bakalım...saolun iyiki varsınız ama maalesef 1,31 çıkdı kanda görünmüyor adetine 3gün var daha çıkmaması normal dedi bazılarında olabiliyormuş böyle testide yanımda götürdüm göstereyim diye bu testlere bakılırsa hamilesin dedi ama kanda görünmüyor dedi 3 testtede silik çıkmaz çizgi hata yoktur büyük ihtimalle dedi sabrek kan testini salı gene yaptır dedi birde kanı sulu olanlarda geç gösteriyor dedi benm kanım sulumudur katımıdır ilmiyorum:) işde böyle gene bekleyeceğim net öğrenebilmek adına. artık başınızı şişiririm. sizlerinde hayırlı haberlerinizi almak umuduyla... aminnnnnnn
iyi geceler canım...ben varım ama fazla kalamayacağım...iyi geceler kızlar...
kimse yokmuaklinialirimsmile
benide ekleyin listeye eşimin sperm hareketi %10 3 kez aşılama denedik olmadı.nisanda tüp bebek tedavisine başlıcaz insaallah
evet canım ne kadar girsemde başka topiklerde misafir gibi hissettmi kendimi burdan hiç ayrılamadımolumunekankayizsmile tulinimde öyle diyo doğuramadın gitti diyokaydirigubbakcemile3 ama artık yaklaşıyo günüm allaha şükür ocak sonuna allah nasip ederse doğuracam artık :kedi: rabbim benide bütün hamileleride kurtarsın sağlıcakla kavuştursun bebişlerine hamile olmayan arkadaşlarımada bir an önce nasip etsin güzel rabbim bizimki gibi 10 sene bekletmesin inşallah:Saruboceq:
hadi ahyırlısı canım...
bu kasık ağrısı genelde herkeste oluyor...
demekki iğnelerden...
aslında adete 3 gün kala kanda da çıkması lazım...ama hayırlısı artık....bekleyelim bakalım...
iyi geceler canım...ben varım ama fazla kalamayacağım...
doktor dediki bazılarının kanı daha sulu oluyormuş nasıl oluyorsa kanı normalden daha sıvı olanlar da kan da geç gösterebiliyormuş. burdan da bir pay çıkardım kendime bakalım durum ne br yerde okudum kimyasal gebelik denilen bir durum varmış döllenme oluyormuş fakat adet döneminde tutunamayıp vücüt çaktırmadan döllenen yumurtayı atabiliyormuş. böyle durumlarda da idrar testlerinde ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş. yani umut karma karışık duygularla dua eşiğinde beklemekden başka şansım yok sanırım allahım hepimize bu duyguyu tattırsın.
amin canım amin.
aynen canım bende başka topiklere girsemde misafir gibi oluyor hakkatten. ama bir hayalim var inşallah burdaki tüm arkadaşlarında göbüşleri dolacak ve ileride hepimiz tekrar bir topikte bu seferde bebeklerimizden bahsedecez gene bu topikteki arkadaşlarımızla ana vatanımızla.
büyük buluşmaya az kalmış canım inşallah hayırlısı ile kucağına alcaksın bebişini allahım hayırlısı ile kurtarsın canım. tüm arkadaşlarımada nasip etsin inşallahhhhhhhhh
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tozbezıne bende katılıyorum.
senınkı hıc gecmedı:kedi:
amınnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gÜnaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?