Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,

hepinize teşekkür ediyorum. Bakalım allah utandırmasın inşlllah

inşşş canım inşşşşş
güzel haberlele dön
tek git çift dön inşşşşşşşşşşşşşş

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
bugün bol bol aklımıza geldikçe hep dua edelim birbirimiz için
Rabbim inşallah kabul edicektir bu mübarek günün ahtrına dualarımızı:Saruboceq:

GÜNAYDIN CANIMa.s.a.s.
AMİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BENDE ŞİMDİ ÇIKIYORUM KADEŞİMLE DR GİDECEĞİZ
RABİM HEPİMİZİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRSIN DUALARIMIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN
AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İİİNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım hepimizin cümlemizin gönlündek bebeişi nasip eylesin sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.... amin.....ben bir şey soracağım adetime 3 gün var daha ama olacakmışım gibi belim ağrıyor olma olasılığım elbetteki var ama dün ve bugün olmak üzer 3 adet evde test yaptım ikinci çizgiler 3dede silik çıtı bu ay klomen tedavisi olmaya başlamıştım ilk adan tutarmı acaba silik çizgi nedemek 3ündede silik çizgi çıkmasından umutlanmalımıyım dersiniz.silik çizgi gazına geldim ve bugün kızılaya gittim kan verdim snucu 3,30da alacağım erkenmi dersiniz... Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. o bizleri görüyorda duyuyorda herkesden en yakınımız olan eşimzden daha iyi anlıyor vermiyorsa elbtee bir bildiği vardır isyan etmekde istemem ama içimin acımasınada engel olamıyorum. sen bizlere acı yaradanım sen kolla e hepimize bu duyguyu tezzamanda yaşat sağlık sıhat huzur dolu bir hayat bağşla bizlere... seni seviyoruz allahım biliyoruzki sende bizi seviyorsun bizlere kendini unutturma kendini hatırlatmak için dert verme.. iyi mutlu anımızdada seni hatırlamayı nasip eyle. bizi evlat acısıyla sınama.. duyuyorsun görüyorsun içimzi en iyi sen biliyorsun yardım eyle... herkezin dua sı kabul olması dileğiyle aminnn... hayırlı cumalar.

ınŞŞŞŞŞ gÜzel haberlele dÖnersın

kızlar ben katım ıyı bakın kendınıze

kızlar yeni bir site öğrendim yumurtlama hesabıyla ilgili ve deneyen biri dedi bu takvimle hamile kalmış 2. ayında sizlere vereyim belki biliyorsunuzdur ama gene bilmeme ihtimalinizi düüşünerek yazacağım. yabancı site size açıklamasınıda yapayım ... ben daha önce bilsem denerdim. sadece şunu söyleyeyim doktorum izlediği yolla bire bir tutuyor..

adres: Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de

burayı tıkladığınızda en son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu soruyor...

mesela ben kendi adetim üzerinden anlataım size. 17/12/2009 da en son oldum 25 günde bir düzenli oluyorum( bunu ovalosyon hesabı izelgesinden öğrendim) altındaki sarı butona basınca bir tablo çıkıyor.
bu tabloya göre 23/28 aralık yumurtlama günüm olduğunu gösteriyor 28 aralık ise yumurtanın çatlama günüymüş onu diyor. 2ocak ise çatlama başarılı olduysa ve sperm yumurtaya ulaştysa döllenmenin gerçekleştiği an diyor. 7de kanda 9dada idrarda çıkar diyor. 11de hasta olman lazım diyor tablo ve eğer bu günleri kaçırdıysan 17/22ocak yumurtlama dönemim 22 ocak ise yumrtanın çatladığı an diyor eğer olursa 27 ocakdada döllenme gerçekleşiyor diyor.

bunun dışında yumurta çatlamadan bir gün önce ve bir gün sonra muhakak ilişkye girilmesi lazım. 2günde bir ilişki olmalıymış erkeğin spermi 48 saatten fazla yaarmış rahimde yumurtlama ise sadece 1 ayda 24 saatlik dilimde çatlıyor ve gebe kalırsan kalıyorsun kalamazsan br dahaki aya umutlar o nedenle o tarihlerde iyi çalışmak bol yaramazlık yapmak lazım.

aminn kıslar rabbim dulalrımızı kabul eder inşallah

genelde silik çizgi hamişlik belirtisidir
ama erken olduğu için seni umutlandırmakta istemiyorum açıkçası
test yaptırmışsın gerçi inşallah güzel haberler getirirsin.

günaydın güzel topiğim benimmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese hayırlı cumalar. bu mübarek günlerin yüzü hürmetine inşallah rabbim herkesin duasını kabul eder. 2010 yılında inşallah hamş kalmayan kimseyi bırakmasın rabbim. AMıNN.

kıslar 3,30 olmak bilmiyor çıldıracağım:) burda bir yerde okudum kimyasal gebelik denen bir durum varmış döllenme oluyormuş ama adet geldiğinde vücut onu tutamaınca atıyormuş buda adetden önce yapılan testlerde silik çıkmasının sebeplerinden biriymiş diğeride test için erken zamansa silik çıkabiliormuş gebelikde şimdi bunu okudukdan sonra fazlada umutlanmak istemiyorum ya bendeki kimyasal gebelikse atılmaya hazırlanan. offf kafayı iyeceğim sıkıntıdan sizleri meşgul edip duruyorum. ama içim sizlerden başka döekebileceğim kimse ne yazıkki şuan yok. sizleri tanımasamda iyiki varsınız.

artık 3,30za kadar nereler neler yzarım bilmiyorum. :))) kovulana kadar yazarım heralde psikolajik olarak işde yapamıyorum. offf offf offf bu silik çizgiler beni mahvetti.

canim benim ya
unutma burasi turkiye

artık 3,30za kadar nereler neler yzarım bilmiyorum. :))) kovulana kadar yazarım heralde psikolajik olarak işde yapamıyorum. offf offf offf bu silik çizgiler beni mahvetti.

slm..adetine 3 gün varmış galiba..ben bile heycanlandım:)bende hayatımda 1 kere test yaptım,adetime 1 gün vardı galiba..eşimle meraktan gittik eczaneye.eczacı hanımda 3 aylık hamileymiş,ben testi alırken daha 1 gün var aslında dedim o da adetinden önce yapmış testi.ve bana silik çıkabiliyo adet gününden önce yapıldığında,bende öyle oldu demişti..neticede benimkinde tek çizgi vardı,net bi şekilde negatifti yani..eğer gebelik yoksa silik falan değil,hiç bi şekilde çizgi çıkmıyo..umarım hamilesindir,bana öylesin gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…