Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
artık 3,30za kadar nereler neler yzarım bilmiyorum. :))) kovulana kadar yazarım heralde psikolajik olarak işde yapamıyorum. offf offf offf bu silik çizgiler beni mahvetti.

çok az kaldı arkadaşım zaman yaklaşıyo iyice
heyecanını anlayabilirim inşallah müjde alırsın bugün

merhaba kızlar benimde muhtemeln yumurtam çatladı çalışmalara devam ediyoruz kısmet allaha kalmış ara ara kasıklarıma batma oluyor muhtemelen iğnenin etkileridir yaşayan varmı bilmiyorum
mrs.gizmo canım ben özel çapa hastanesinde tedavi görüyorum ama sana yakınım memorial konusunda sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım

kizlar hepimizin cumasi mubarek olsun
Rab'bim butun dualarimizi kabul eylesin insallah
tez zamanda butun istiyenlere icindede bizlere hayirli saglikli bebekler nasip etsin:Saruboceq:

hepinizin dualarina amin diyorum kizlar:Saruboceq:

canim ya insallah hamilesindir
genelde silik cizgi cikanlarin cogu pozitif oluyor
insallah insallah pozitiftir:Saruboceq::Saruboceq:

bende bi bakıyım dedim haber varmı arkadaşımızdan die ama daha yok sanırım hayırlısı hakkında artık.

saolun iyiki varsınız ama maalesef 1,31 çıkdı kanda görünmüyor adetine 3gün var daha çıkmaması normal dedi bazılarında olabiliyormuş böyle testide yanımda götürdüm göstereyim diye bu testlere bakılırsa hamilesin dedi ama kanda görünmüyor dedi 3 testtede silik çıkmaz çizgi hata yoktur büyük ihtimalle dedi sabrek kan testini salı gene yaptır dedi birde kanı sulu olanlarda geç gösteriyor dedi benm kanım sulumudur katımıdır ilmiyorum:) işde böyle gene bekleyeceğim net öğrenebilmek adına. artık başınızı şişiririm. sizlerinde hayırlı haberlerinizi almak umuduyla... aminnnnnnn

ama nedense içimde bir ferahlık var... hayırlısı neyse o olsun..... bir dahaki aya daha çok mesai yaparız:)

İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLE DONECEKSIN:Saruboceq:

inşallah sende hayırlı şekilde gönlündeki gibi bebişlere kavuşursun. 5 yumurta iyi inşallah ikisi dolar:) benim anne tarafında dayılarımın eşleri tüp bebek yaptılar. ikisininde ilki tuttu aynı anda gitti yengelerim adet farklılığı nedeniyle 2 hafta arayla doğum yaptılar şuan 2,5 aylık bebişlerimiz onları gördükçe insan daha çok istiyor. kız kardeşim 2.ye hamile benden birde 2 yaş ufak bende tık yok:) bebişimiz erkek 6 aylık anne karnında sefada birde görümcem 4 aylık hamile 2.ye etrafımda okadar çok hamiş ve yeni doğum yapmış varki stresim de isteğimde atıyor bende onlara katılmak istiyorum diye. bizede beklemek düşüyor. inanaın akşamki bulaşıklarım duruyor yatağımı toplamadım duruyor şimdi bari onları yapayım:)ya işin kötüsü şimdi herkes tedavi oluyoruz biliyor ya önümüzdeki hafta telefonlar başlar ne oldu.. sanki olsa saklayacağız. olmadı dersen ay üzüldük sen üzüme böyle tesellimi olur:) telefonumu iptal edeceğim haftaya soranada fırçayı çekeceğim. sinir oluyorum.

herşeyin yolunda olmasına sevindim tedbirli olmak lazım tabikide rabbim bebeğini korusun inşallah sağsalim kucagına alırsın

canım benim çok teşekkür ederim allahım hayırlısını nasip etsin sende bebişini güle güle büyüt canım allahım bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım

canım inşallah hayırlısıyla atlatıp sonundada sağlıcakla kavuşursun bebişine ....

allah razı olsun canım inşallah allahın saada hayırlı doğumlar nasip etsin allahım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin darısıda bizizm başımıza allahım sorunsuz bir şekilde bebeklerimiz kucağımıza almamızı nasip etsin canım

canım ya ne kadar gıcık insanlar var işte boşuna demiyorlar herşey yazılı kağıt üstünde olsun inkar olayı bizim milletimizde çok malesef neyse ilaçlarını kullanda canım allahım biran önce şifanı versin canım

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
inşşş 9 ayın sonuna kadar böle olur

aminnnn canım iyi dileklerin için allahım senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürrecek vakti zamanına yaklaştıınız ben inanıyorum allahım olmayan sabırla bekleyen sizleri biraz önce bebişlerinizle mükafatlandırsın inşallah canım

ARKADAŞLAR MERHABA,

BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ

DUA EDIN NE OLUR ARTIK YOLUNDA GITSIN HERSEY boshayallersmile

canım hayırlısı olsun allahım emeklerini boşa çıkarmasın allahım tez mzanda seni ve isteyen herkesi bebiş sahibi etsin

canancım herşey yolundaymış..
çok sevindim..
inş sağ salim kucağına alıcaksın bu kez..
işi bıraktın mı napıyosun..
yoksun ya da denk gelmiyoruz..
kendine dikkat et.. Şeniz

canım benim çok teşekkür ederim allahım tez zamanda sana ve diğer arkadaşlarıma nasip etsin yüzünüzü biran önce güldürsün canım yok tatlım işi bırakmadım şuanda devam etmende bir sakınca yok dedi kendini iyi hissetmediğin yorulduğun anda bırakırsın dedi doktor o yüzden devam ediyorum malum madi durumuda düşünmek lazım benim arabamın taksitini ödüyorum ben onunda eşimin üstüne yük kalmasını istemiyorum allahım izin verdiği sürece çalışıcam arada rapor alıyorum yatıyorum dinleniyorum yetiyor oda bana denk gelemiyoruz canım günde 1 defa giriyorum mesajlarımı yazımıyorum çıkıyorum canım fazla kalmıyorum

maşallah canım...herşey yolunda gitsin inşallah....

çok sağol canım allahım sizlerde nasip etsin inşallah canım en kısa zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün
canzi3445 canım tabiki tedbirli olmakda fayda var. inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleride paylaşıcaz canım.

çok sağaolasın canım hepimzin allahım yardımcısı olsun sonunda yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı bebekler sahibi olalım olmayan isteyen tüm arkadaşalarımada nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
selam kızlar.görmeyeli nassınız bakim.ooo sayfalar nerelere gitmiş.cenazeden dolayı çoktandır giremiyodum.artık buralardayım.aşure yaptım.gelin de yiyelim tabi seviyosanız.

Arkadaşlar rahman ve rahim olan yüce rabbim tez zamanda derdimizin demanını buldursun,şifamızı versin daha sonrada hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.inş.amiiiiiiiiinnnnnnn

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…