artık 3,30za kadar nereler neler yzarım bilmiyorum. :))) kovulana kadar yazarım heralde psikolajik olarak işde yapamıyorum. offf offf offf bu silik çizgiler beni mahvetti.
Allahım hepimizin cümlemizin gönlündek bebeişi nasip eylesin sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.... amin.....ben bir şey soracağım adetime 3 gün var daha ama olacakmışım gibi belim ağrıyor olma olasılığım elbetteki var ama dün ve bugün olmak üzer 3 adet evde test yaptım ikinci çizgiler 3dede silik çıtı bu ay klomen tedavisi olmaya başlamıştım ilk adan tutarmı acaba silik çizgi nedemek 3ündede silik çizgi çıkmasından umutlanmalımıyım dersiniz.silik çizgi gazına geldim ve bugün kızılaya gittim kan verdim snucu 3,30da alacağım erkenmi dersiniz... Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. o bizleri görüyorda duyuyorda herkesden en yakınımız olan eşimzden daha iyi anlıyor vermiyorsa elbtee bir bildiği vardır isyan etmekde istemem ama içimin acımasınada engel olamıyorum. sen bizlere acı yaradanım sen kolla e hepimize bu duyguyu tezzamanda yaşat sağlık sıhat huzur dolu bir hayat bağşla bizlere... seni seviyoruz allahım biliyoruzki sende bizi seviyorsun bizlere kendini unutturma kendini hatırlatmak için dert verme.. iyi mutlu anımızdada seni hatırlamayı nasip eyle. bizi evlat acısıyla sınama.. duyuyorsun görüyorsun içimzi en iyi sen biliyorsun yardım eyle... herkezin dua sı kabul olması dileğiyle aminnn... hayırlı cumalar.
artık 3,30za kadar nereler neler yzarım bilmiyorum. :))) kovulana kadar yazarım heralde psikolajik olarak işde yapamıyorum. offf offf offf bu silik çizgiler beni mahvetti.
İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLE DONECEKSIN:Saruboceq:
herşeyin yolunda olmasına sevindim tedbirli olmak lazım tabikide rabbim bebeğini korusun inşallah sağsalim kucagına alırsın
canım inşallah hayırlısıyla atlatıp sonundada sağlıcakla kavuşursun bebişine ....
canım yyaaaa gitim gitimde çok sinirliyim yyaaa
nerde bir aptal saptal varsa beni bulur yyaaaaaa
pzrt günü aradım merkezi sordum çene cerahı varmı diye evet var dediler bu gün gittim
oraya ulaşmam 2 saat alıyor
bana bizimçene cerahımız yok dediler siz tele başka bir merkez aramışsınızdır dediler
bende koydum tel no bu no sizin değilm,i dedmim ben bunu aradaım buradan işini bilmeyen bir arakdaşaınız evet çene cerahımız var dedi denim sonrada çıktım başak bir merkeze gittim ilaç aldım bir hafta sonra çekecekler
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
inşşş 9 ayın sonuna kadar böle olur
ARKADAŞLAR MERHABA,
BUGUN DOKTORA GITTIM SOLDA 5 SAĞDA 7 YUMOŞ OLMUS. YARIN UYGUNSA TUP BEBEK TEDAVILERINE BASLIYORUZ
DUA EDIN NE OLUR ARTIK YOLUNDA GITSIN HERSEY boshayallersmile
canancım herşey yolundaymış..
çok sevindim..
inş sağ salim kucağına alıcaksın bu kez..
işi bıraktın mı napıyosun..
yoksun ya da denk gelmiyoruz..
kendine dikkat et.. Şeniz
maşallah canım...herşey yolunda gitsin inşallah....
canzi3445 canım tabiki tedbirli olmakda fayda var. inşallah sağsağlim kucağına aldığın günleride paylaşıcaz canım.
canim benim ya
unutma burasi turkiye
yetercim geçmiş olsun güzelim inşallah sıkıntın biran önce geçer
ama nedense içimde bir ferahlık var... Hayırlısı neyse o olsun..... Bir dahaki aya daha çok mesai yaparız:)
iyi akşamlar kızlar...
Nasılsınız???
selam kızlar. Bugünde iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?