Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gizmo inşallah ayın 20 sinde bize çok güzel haberler vereceksin canım. sımsıkı tutunsunlar 9 ay boyunca bırakmamak üzere inşallah

çok sevindim canım inşallah hayırlısyla hamilede kalırsın. bu arada aşılama ve tüp bebek trasferi yaptıranlar herkez hayırlı olsun. inş hayırlı haberler getirsiniz.

kızlat herkez günaydın iihaflara.

fadikcim benım kırmızlar geldı adettarihimi değiştirirmisin. 10 şubat

bu arada kızlar yardım istiycem sizden. benim eşimde hareket sorunu .biz bu ay keçiboynuzu uygualdık ama olmadı. eşim çok ateşleniyodu. üroloji dr na gitti inhiap varmış.2. aşılamayı yaptırmayın tutmaz demiş canım çok sıkkın tüp bebek önermiş. napcamı bilmiyorum .

ben bizi gordum sizde ama galiba bizi gecemezsiniz
her ani kavga birseyler icin sorun hep cikar
siddetli gecimsizlik dneebilri ama birbirimizden nefret etmiyoruzzz buda ilgincŞeniz

günaydın kızlar... güzel haberler alacağınız bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
nasılsınız???

eşin iltahap için bir tedavi olsun...
iltahapta değerleri biraz etkiliyor...
daha sonra tedavi için karar verirsiniz...

ha birde unutmadan,keçi boynuzu kürünü en az 3 ay uygulayın...bu ay kür içmek hemen etki etmez...
spermler 3 ayda ancak yenileniyormuş...
yani bu şu demek...
bu ay içtiğin ilaçların kürlerin karı olup olmadığını ancak 3 ay sonra anlayabilirsin...

tesekkürler canım:1hug:
rica ederim....

ben bizi gordum sizde ama galiba bizi gecemezsiniz
her ani kavga birseyler icin sorun hep cikar
siddetli gecimsizlik dneebilri ama birbirimizden nefret etmiyoruzzz buda ilgincŞeniz

ya canim ben onun icin gozumu kirpmadan olumegidecek kadar seviyorum ama sureklide kavga ediyoruz
kedi kopek misali

ben napacagim bu adamla
onsuz bir saniye bile yapamiyorum

kızlar az önce eski işyerimdeki arkadaşımdan çok güzel bir haber aldım. o arkadaşımında çocuğu olmuyodu. 3,5 yıllık evli 2 yıldırda olmuyodu.polistikeverdi. klomenle 3 kere takip yapılmıştı olmamıştı. aşılama yapacaklardı rahim duvarı kanadığı için tedavisi yarım kalmıştı. ama şimdi doğal yoldan hamile kalmış çok sevindim ya.bir yıldırda çok stres atlattı kolay şeyler değildi yaşadıkları. önce bu dertler yavaş yavaş bitti . bu dertler arasında bebiş biraz unutuldu sanırım ama zamanı gelmiş demekki geldi.

oda kk üyesi arada gelir bizim topiği okur. seher bu halay senin için canım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah.hepinizin böyle halayını çekicem burada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşını tebrik ederim canımm..bir mendilde benden olsun onun için:teytey:

canım keçiboynuzu kürü kulanıyoruz pekmezinide yiyo sabah akşam iki kaşık
arı sütü...ve arada havuç suyu içiriyorum
tabi herşeye devam bebiş gelene kadar
inş.bebeğine kavuşursun Allah hepimize nasip etsim.nezamandır bu kürleri yaptığını yazarsan sevinirim.biz ikinci bebeği istiyoruz inş.aralık ayı aşılama başarısız oldu.eşim 12 gündür keçi boynuzu kullanıyor.benim yumurtalar çok güzel gelişiyo.şimdi bir gün arayla ilişki verdi dok.sizce 12 günde faydası olur mu yorumlarınızı bekliyorum.benim hiç bir sorunum yok eşimindeğerleri düşük.sizin sperm tahlilleri ayrıntılı bizimki öyle ayrıntı vermediler. miktar 3ml,ileri %15 ,az hareketli %20,yerinde %7,hareketsiz %58,1ml de 8,300,000 toplam24,900,000 bu tahlil ekimin 20 sine ait.12 gündürde keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:

[sıze="2"]canım arkadaşın sağlıcakla alsın bebeişi kucağına
iinnnnşşşşşşşşşşşş
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…