- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
canım benim adetime bir kaç gün kala bacaklarım da agrı çok şidetli mide bulantısı falan olur
selam arkadaşlar nasılsınız.kızlar yeni patikler yaptım ekledim belki bebişlerinizede yapmak istersiniz tarif etmeyede çalıştım biraz.bakmak istersenizbilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/339711-bebeklere-patikler-yapimi.html
canim benim ilk defa byle oluyor
oooo kimleri görüyorum
yeteriiiiiim naber kısss???
Karşılaşamıyoruz bu ara seninle, nasılsın?
evet canım yyaa kız kadeşimin tedavisi var onla ilgileniyorum birde dişim ağrıyor
bizim buırada dr yokmersine gitmem gerekiyor
o yüzden pek giremiyorum
kizlar ben cikiyorum dualariniz eksik etmeyin
hihoyyythihoyyythihoyyytgeldimm yeterimmmmmm sonundaaaahihoyyythihoyyyt
canım çoook geçmiş olsun a.s. A.s.
Kızkardeşininde tedavisi pozitifle sonuçlanır inşallah,
rabbim isteyen tüm arkadaşlarımızın bebişlerini göndersin en kısa zamanda,
dualarım sizinle tatlım...:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
KIZ ÖZLETTİN KENDİNİ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBİR DAHA GİTME olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
teşekür ederim canım.ne okudun merak ettim şimdi nasıl satabilecekmişiz?
harzemcim teşekür ederim nasılsın?olumunekankayizsmile
canım ya demek sizde...hayırlısı artık ne yapalım...günaydın kızlar dün geceki yazışmalarınızı okudumda yarama dokundunuz sanki beni anlatıyorsunuz bu erkeklrin hepsimi böyle yaaa bizde çok küseriz fadikçim seninki yanı başında benim eşim benden çok arkadaşlarına kocalık yapıyor verseler nerdeyse o işi:1hug: bile onlarla yapacak küssemde değişen bişey olmuyor adımı küsküs koymuş en son psikologa ihtiyacım oldugunu söyledi benim psikologa değil kocama ihtiyacım var bence psikologlog olan o çünkü 5 sene olcak hala evliliğe adapte olamadı herkesin evliliğinde sorun var yani kimse 4 4 lük yaşamıyor bunun tek nedeni anlayışsızlık biraz empati evliliği cennet bahçesine çevirir ama nerdeeeeeeee:çok üzgünüm:
iyi yapmışsın canım...fadikçim bende öle yaptım o sorarrsa söledim yemeğini hazrıladım istediğini yaptım sadece soğuk durdum bana dayanamıyorum diye geldi 3. gun yapma böle diye geçiştirmedim bu sefer hayır alışmasın bazen de cekinsin demii canımm :asigim:
kolay gelsin canım...Selam Kızlar,Nasılsınız?
Bugün işe döndüm artık yatıyodum kaçgündür evde
Bir geçmişi okuyayım ben...
maşallah canım ya...hepsi birbirinden güzel....selam arkadaşlar nasılsınız.kızlar yeni patikler yaptım ekledim belki bebişlerinizede yapmak istersiniz tarif etmeyede çalıştım biraz.bakmak istersenizbilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/339711-bebeklere-patikler-yapimi.html
çok sağol canımopuyorumnanaktanfadikçim eşin üzmüş seni allah sana bol bol sabır ve duyarsız eşine dayanma gücü versin diyorum inşallah düzelir aranız sizi birbirinize daha çok kenetleyecek bebeğinize kavuşursunuz canım rabbim bu üzüntülerinin karşıçığını inşallah hayırlı bir evlatla mükafatlandırır......
rabbim bebeklerinizi size bağışlasın...kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . denemek isteyenler olabilir belki
amman maşallah de canım...kıslaaaarr kocişleri çekiştirmişsinizaklinialirimsmile
Şaka bir yana Allah sabır versin hepinize,
Erkekler bayanlar kadar hassas olamıyo herzaman,
Çok şükür Rabbime ben 1 buçuk yıllık evliyim ama hiç bir konuda eşimin anlayışsızlığını, kavgasını görmedim,
bana bir kere bile sesini yükseltmemiştir sağolsun
bırak kavgayı, tartışmamız bile olmaz,(Allah razı olsun)
evliliğimizin 3.ayından itibaren tedaviye başladık,
çok zor ve sıkıntılı günler geçirdik,
benimle üzüldü, benimle sevindi, en zor günlerimizde bile birbirimizin hep yanında olduk,
hep anladık birbirimizi,
Rabbim sonuna kadar hiç bozmasın inşallah
Allahım evliliğinde sıkıntı yaşayanlarında yardımcısı olsun canlarım:Saruboceq:
canım bende tam bu dediklerini denemeye karar vermiştim...dünkü konu koçişlermiş ha kızlar iyi çekiştirmişsiniz.
bizde de ara sıra olur ama çok sık değil. koçiş küsmeyide hiç sevmez aksine küsen ben olurum bazen nazlanır ama 1 saat bile küs kalamayız. zor durum allah yardımcınız olsun kızlar.
her evde başka başka şekilde sorunlar oluyo kocişlerde maşallah nazlı oluyolar. ama bide şöyle bişi var kaçan kovalanır misali. bu bir çok erkekde doğru çıkıyo. koçişlerin üstüne düşüldümü hemen şımarıveriyolar huysuzlanıyolar ama ilki alaka bir kesilsin bu sefer kendileri kovalıyolar. ben denemiştim kızlar doğru bazı arkadaşlarımda uyguladığında doğru çıkıyo valla. ama biz bayanlar sevgimizi saklamakda zorlanıyoruz.hemen gevşeyiveriyoruz. aslında zaten bizler kolay günler geçirmiyoruz bebek nedeniyle biraz anlayışlı olsalar ne olur. ama onlar erkek ya. neyse oluruna bırakmaya çalışın canlarım
tria canim sen hangi ilaclari kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?