Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah tedavin hayırlı olur.benimde kilo fazlalığım vardı ama doktorum bu konuda hiç bişey demedi,üçüncü tedavime başlarken 70 kiloydum.ama senin doktorun ne der bilmiyorum:1no2:

inşallah caneylom ilk gittiğimde kilomu ölçtü vermen gerek demişti ama hanii tedavidemi sorun olur demiştim yanii dedi doktor en azından verirsen kilo hamilelikte rahat edersin demişti boyum kısa değil ama 90 kiloum off ya şimdi buna taktım bakalım bide dermişş dr kilo vermeden yapamam off yaa bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

inşallah tedavin hayırlı olur.benimde kilo fazlalığım vardı ama doktorum bu konuda hiç bişey demedi,üçüncü tedavime başlarken 70 kiloydum.ama senin doktorun ne der bilmiyorum:1no2:

hımm ama 70 kilo normal değilmi bende 70 olsam gerçi incecik dururm ben 70 olsamboshayallersmile ama senin boy kilo oranın nasıl ı ona bakılıyor sanırım

kızlar hayırlı aksamlar..cok takılmısınız bu kayınbabalara kayınvalıdelere..allah ıslah etsın deyıp gecın.ne kendınızı uzun nede esınızı..keyfınıze bakın ya..onlar uzulmedıgınızı esnızle hep bır arada oldugunuzu gorunce dahada catlarlar..
allaha sukurler olsun oyle buyuk bır sorunum olmadı hıc bırıyle.bızde altlı ustlu otururyoruz.ama ben bastan koydum mesafeyı.bızımde bır hayatımız evımız oldugunu yavas yavas asıladım onlara..saolsunlar sıkıntıda cıkarmadılar..sımdı esımle cok mutluyuz hamdolsun..kafamıza gore takılırız..ama sabretmek lazım tabıkı..

canım ya bu ilaçları banada gönderrsen çoook mutlu olurum allah bebişlerini sana ve eşine bağişlasın :Saruboceq::CüvCüv:

hımm ama 70 kilo normal değilmi bende 70 olsam gerçi incecik dururm ben 70 olsamboshayallersmile ama senin boy kilo oranın nasıl ı ona bakılıyor sanırım

benim boyum 1.60,kısa olduğum için şişkoyum.evlendiğimde 57 kiloydum.artık 75 kiloyum,bu gidişe bir dur demek için ip atlamaya başladım dünhihoyyyt

merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun doktora gittik verdigim kilolari iyi buldu kendimi cok hirpalamami soyledi
ama yine 10 kg vermem sart sonra doktora telefon acip haber vericez sonrasida tedavi insallah
adet olmadigimi soyledim ilaca ragmen kan testine gidicem yarin hamile olmadigim garantilendigindede 10 gun sonra duphastona basliycam tekrardan
esimde test yaptirdi 73 milyon toplamda cikti
milimde 21 milyon sanirim doktorlar toplami pek onemsemiyorlar esime ml deki sayinin onemli oldugunu soylemis
hareketli sprem %30 az hareketli %10 morfoloji %15 krugere gore
cok super olmassada gayet iyi geldi sonuclar bana
sukurler olsun

selam kızlar.nasılsını?ben bugün gördüm kırmızı kartı,yeni tarihim 10 şubat.fadikcim güüncellersen sevinirim canım...
hayırlısı canım...birazdan güncellerim...

allah yardımcın olsun canım...inşallah kolayca biraz daha kilo verirsin...
değerleriniz hiç fena değil...
hatta eğer % 30 ileri hareketli ise hiç sorun yok...
maşallah diğeyimde morfoloji krugere gore %15 süper...

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

nazz81---03 Ocak---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
enepInAr---11 Ocak---sayı---doğal yoldan---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
eftalya_35 ---19 Ocak---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
Fadik---19 Ocak---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
umudunukaybetme---20 Ocak---azosperm---???
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aşk_meleği---22 Ocak---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Mrs.Gizmo---23 Ocak---Morfoloji---Tüp bebek tedavisin de(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ASOS--25 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
tuliny---30 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
adepeli---=3 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
melony---06 Şubat---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
ARKAMAHALLE---07 Şubat---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
minos---???---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
bafo---???---morfoloji ve hareket---tüp bebek tedavisinde
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
meryem42---???---Sayı---tüp bebek tedavisinde(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (14-01-2010 -perşembe)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
bafo---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
meryem42---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

doğru diyorsun canancım.
keşke hemen boşver diyebilsek atabilsek tüm sıkıntıyı..

TÜLİN'cim
çok kınadım o iki insanı...
anneciğinin yüreğini kaldırmaya ne hakları var..
ayıp.
kızımın rahatı yerinde deyip gideceğine aklı sende kalacak.
kızdım çok kızdım.

evet canım ya her seferinde bi sorun çıkarıyorlar..
ailemi hep düşündürüyorlar..

herhalde hepsi aynı canım.. guclubacismile

mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar

sağol canım..

kim olursa olsun allah herkese hakettiğini versin inş..
amin canım amin..

tedavin hayırlı olsun canım..
inş kilo sorun olmaz ama verirsin inş..

minoşum test sonucu iyi çıkmış canım.. hihoyyyt
hadi hayırlısı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

canimm cok sagol fadigimopuyorumnanaktan
ben test sonuclarini gordugumde cok sevindim doktor cok fazla konusmadi tek dedigi sonuclar kotu degil ama cok guzelde degilmis ml deki sayi daha fazla olabilirmis
ama tup bebek tedavisine basliyacagimiz icin bu kadari fazlaca yeter
tek sorun benim kilom ve adetlerim
hatta doktora menepozu sordum biraz tedirgindim bu konuda
doktor guldu oyle birsey yok dedi
Allah insallah bu yoldaki butun kardeslerimizin yuzunu guldursun icindede bizlerin:Saruboceq:

minoşum test sonucu iyi çıkmış canım.. hihoyyyt

hadi hayırlısı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

evet canim cok sukur bizim en fazla sayimiz 44 milyondu toplamda
sonra cok fazla dusmustu
simdi esim ari sutu ari poleni bal propolis iceren bir karisim iciyordu her sabah onun payi buyuk sanirim bunda
adetlerim duzenli olsaydi calismalari SIKI tutardik ama bu aralar benim ayarlarim pek bir bozuk:kedi:

canım sayı tam sınırda...ama olmaz diye birşey yok...
ben 16 milyonlada hamile kalmıştım...
aslında yumurtlama günlerini belirliyebilsen bence doğal yoldan bile olur...
ama sakın aklına menopoz falan getirme...
zaten menopoz olsa hormon testlerinde çıkar...

haklisin canim ama biliyormusun benim doktorum uzun zaman oldu adetin 3. gunu yapilan hormon testlerini tekrarlamadi belki yakin zamanda yapsaydik bu tedirginligim olmiyacakti
adet olduktan sonrada corek otu bal tarcin karisimini yapicam ben onun faydasini goruyorum yumurtlama zamani kasiklarim filan agriyor belirtiler fazlalasiyor
son adetimde deniyecektim ama misafirim vardi hazirlayip kullanmadim simdi ne kadar pismanim bir bilsen her ay deniycem bende bundan sonra

canım boşver allah büyük benimkileride biliyorsun.ben artık eskisi gibi sık gitmiyorum kafam çok rahat.taviz tavizi doğuruyor iyilikten anlamıyorlarsa boşvereceksin.
valla yyaa bırakalım bunları boş verelim zaten derdimiz başımızdan aşkın

heee valla aynen bizim neler çektiğimizi bilseler kıkları çıkmazdı.her zaman azda olsa dişini göstereceksin.hele ilk başta ipleri ellerine vermeyeceksin.allah yardımcımız olsun. ne gelinler var kaynana kayınbabasını evlerine koymuyor yesin içsinde şükretsinler.:Saruboceq:

selam ben geldim doktora gittiim hiçbir gelişim yok....:umursamaz: aynı duruorlar öle..yapıstılar bana:umursamaz: üstelik 30a yakın yumurta olmuseyvahedigeldismile cok vahim durum nası olucak bilmiorum asılama iptal oldu ben saglıgıma dönmek ve baska bişe düşünmemek istiorum artıkboshayallersmile yeter.....30adet yumurta nası atıcam kızlar bişe söleyin yardım edin böle olan varmı aranızda...fartual vericekmiş...kist olma ihtmlide var dimi kızlar...napıcam ben cok kötüyümboshayallersmile

geçmiş olsun canım....

demek aşılama da iptal oldu...canım ne desek boş olmayınca olmuyor...
allah yardımcın olsun...

bu arada eski adın umutsuuz du değilmi...

aman yaa hamileyken bile rahat bırakmıyolar insanı alsanaalsanasmileben o kadar sıkınlmıştımki kurdeşen döktüm o kadar ugraştım hamile kalmak için ama zerre kadar keyfini yaşayamadım geriye baktığımda 9 ayı unutmak istiyorum rabbim hepsini ıslah etsin sen üzülme sonra üzüldüğüne yanarsın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…