TÜLİNCİMM
off yaa çok zor komşu yakın olmak eşin senin arkanda ise bu konuda hiç canını sıkma hadi oda tutsaydı ne olcaktı ailesini neyse hiç takılma boşver cağırma annenle gir cık işimiz var de takma onları annenin tadını cıkar iyimi gurbetlik zor cunku bak annem yok yanımda inşallah gelecek hafta gidceğiz memlekte
aaa evet sölemeyi unuttum sanırım diğer adetime tedaviye başlıyoruzz bilmiorum doktorum ne diycek ben tüp istiyorum ama sana tüp yapmam demişti gel aşılama yapalım demişti gittiğimizde dr aşılama
derse eminin benim eşim dr ne diyosa onu yapalım diycek ama ben tüp istiyorum birde kilo var tabii tedaviye kadar ne kadar verebilrisem vereceğim yaa bu kilo çokmu sorun oluyor evet kiloluyum yaklasık bir 10 kilo fazlam var sorun olurmu bide doktorların yapmadığını duydum kilo varsa daha doğrusu eşim öle diyor off yaa açım başladım dunden beri diyete
hadi hayırlısı canım...
hakında hayırlısı hangisi ise o tedavi olsun...
kilo bazen sorun oluyor ama kaç kiloya kadar kabul ediyorlar bilmiyorum...
evet bende bilemiyorum off ya napcam şuan adetim devam ediyor gelecek hafta pazara memlekete gidiyoruz inşallah sonra gelincede başlıyacaz ama ne veririsem o kar diye başladım diyete fadikçimm cokacimcoookboshayallersmile
canım durhele bir ayaklansın ortalığı yıksında sen o zamna gör yaramazıgamyoncuiremsu
allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan
melonicim hadi allah yardımcınız olsun kilo konusuda önemliymiş canım ama bilinçsiz kilo verme herşeyi yiyerek daha çok yürüyüşle egzersizle zayıfla yoksa ters etki yapar farklı problemler yaşarsın dikkat et canım kendine hadi hayırlı olsun şimdiden tedavin
inşallah tedavin hayırlı olur.benimde kilo fazlalığım vardı ama doktorum bu konuda hiç bişey demedi,üçüncü tedavime başlarken 70 kiloydum.ama senin doktorun ne der bilmiyorum:1no2:
kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . denemek isteyenler olabilir belki
hımm ama 70 kilo normal değilmi bende 70 olsam gerçi incecik dururm ben 70 olsamboshayallersmile ama senin boy kilo oranın nasıl ı ona bakılıyor sanırım
canım ya bu ilaçları banada gönderrsen çoook mutlu olurum allah bebişlerini sana ve eşine bağişlasın :Saruboceq::CüvCüv:
hayırlısı canım...birazdan güncellerim...selam kızlar.nasılsını?ben bugün gördüm kırmızı kartı,yeni tarihim 10 şubat.fadikcim güüncellersen sevinirim canım...
allah yardımcın olsun canım...inşallah kolayca biraz daha kilo verirsin...merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun doktora gittik verdigim kilolari iyi buldu kendimi cok hirpalamami soyledi
ama yine 10 kg vermem sart sonra doktora telefon acip haber vericez sonrasida tedavi insallah
adet olmadigimi soyledim ilaca ragmen kan testine gidicem yarin hamile olmadigim garantilendigindede 10 gun sonra duphastona basliycam tekrardan
esimde test yaptirdi 73 milyon toplamda cikti
milimde 21 milyon sanirim doktorlar toplami pek onemsemiyorlar esime ml deki sayinin onemli oldugunu soylemis
hareketli sprem %30 az hareketli %10 morfoloji %15 krugere gore
cok super olmassada gayet iyi geldi sonuclar bana
sukurler olsun
canım benim hiççç kafanı takma lütfenn hepimizde aynı sorunlar var benimde daireler yan yana benim annemler gelince bir ailemle baş başa kalamıyoruz zırt pırt bendeler gıcık oluyorum ama benim eşimde annleri çağırmıyormusun falan diyor yemeğe olsun kahvaltıya olsun benim kayınpederim iyi ama allahtan bir arkadaşın dediği gibi bizler geliniz değerimiz o kadar biz her akşam yemeği kayınvalidemde yeriz yemek hazır olana kadar ben bazen uzanıyorum hamilelik nedeniyle uykum geliyor koltuğun üstünde uyuyorum bir battaniye alayım örteyim demez ama akşam kızı yattı koltuğa dediki üstünü örteyimmi yani anlıcağın hepsiiiii aynı canım o yüzden allahım onların eline düşürmesin bizleri onlara muhtaç etmesin canım kafanı takma değmez insanlar için tatlı canını üzme senin şansın eşin destekçin canım
TÜLİN'cim
çok kınadım o iki insanı...
anneciğinin yüreğini kaldırmaya ne hakları var..
ayıp.
kızımın rahatı yerinde deyip gideceğine aklı sende kalacak.
kızdım çok kızdım.
ne kadar ilğinç yazıklarnı okurken bir anda
+kedimi eşimin alesinin içinde hissetim
demeki buların hepsi aynı yyaaaaa
ama boş ver yyaaa bizim hayatımızıda üzüleceğimiz o kadar çok şey varki ben onları umursamıyorum bile
mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar
tülinim bitanem ne desem boş...
allah yardımcınız olsun...
rabbim onlarada anlayış ve akıl fikir versin...
eşinede üzüdüm kavgalı ortamda büyümek ailede sorunların olması gerçekten çok zor...
ben de bunu bekarken yaşadım...
annem le babam aslında iyi anlaşır ama babamla abimin yıldızları hiç barışmadı...
hep kavga gürültü aslında benimle ilgili sorunları yoktu ama annem ortada kalıyordu ben hiç dayanamıyordum...
o günleri hatırlamak bile istemiyorum...
sonunda abim evi terk etti...canım annem o gün evden ceneza çıkmışcasına ağladı...
neyse boş verelim çok uzun meseleler bunlar...
alalha şükür hepsi geride kaldı...
abim kendi başına evlendi 2 de çocuğu var...
annemlere gelir giderler...
ama babam da hala bir inat var ...doğru dürüst konuşmaz....
rabbim böyle sorun yaşayan bütün kardeşlerimize yardım etsin...
yuvalarına huzur versin:Saruboceq::Saruboceq:
TÜLİNCİMM
off yaa çok zor komşu yakın olmak eşin senin arkanda ise bu konuda hiç canını sıkma hadi oda tutsaydı ne olcaktı ailesini neyse hiç takılma boşver cağırma annenle gir cık işimiz var de takma onları annenin tadını cıkar iyimi gurbetlik zor cunku bak annem yok yanımda inşallah gelecek hafta gidceğiz memlekte
aaa evet sölemeyi unuttum sanırım diğer adetime tedaviye başlıyoruzz bilmiorum doktorum ne diycek ben tüp istiyorum ama sana tüp yapmam demişti gel aşılama yapalım demişti gittiğimizde dr aşılama
derse eminin benim eşim dr ne diyosa onu yapalım diycek ama ben tüp istiyorum birde kilo var tabii tedaviye kadar ne kadar verebilrisem vereceğim yaa bu kilo çokmu sorun oluyor evet kiloluyum yaklasık bir 10 kilo fazlam var sorun olurmu bide doktorların yapmadığını duydum kilo varsa daha doğrusu eşim öle diyor off yaa açım başladım dunden beri diyete
merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun doktora gittik verdigim kilolari iyi buldu kendimi cok hirpalamami soyledi
ama yine 10 kg vermem sart sonra doktora telefon acip haber vericez sonrasida tedavi insallah
adet olmadigimi soyledim ilaca ragmen kan testine gidicem yarin hamile olmadigim garantilendigindede 10 gun sonra duphastona basliycam tekrardan
esimde test yaptirdi 73 milyon toplamda cikti
milimde 21 milyon sanirim doktorlar toplami pek onemsemiyorlar esime ml deki sayinin onemli oldugunu soylemis
hareketli sprem %30 az hareketli %10 morfoloji %15 krugere gore
cok super olmassada gayet iyi geldi sonuclar bana
sukurler olsun
allah yardımcın olsun canım...inşallah kolayca biraz daha kilo verirsin...
değerleriniz hiç fena değil...
hatta eğer % 30 ileri hareketli ise hiç sorun yok...
maşallah diğeyimde morfoloji krugere gore %15 süper...
minoşum test sonucu iyi çıkmış canım.. hihoyyyt
hadi hayırlısı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
canım sayı tam sınırda...ama olmaz diye birşey yok...canimm cok sagol fadigimopuyorumnanaktan
ben test sonuclarini gordugumde cok sevindim doktor cok fazla konusmadi tek dedigi sonuclar kotu degil ama cok guzelde degilmis ml deki sayi daha fazla olabilirmis
ama tup bebek tedavisine basliyacagimiz icin bu kadari fazlaca yeter
tek sorun benim kilom ve adetlerim
hatta doktora menepozu sordum biraz tedirgindim bu konuda
doktor guldu oyle birsey yok dedi
Allah insallah bu yoldaki butun kardeslerimizin yuzunu guldursun icindede bizlerin:Saruboceq:
canım sayı tam sınırda...ama olmaz diye birşey yok...
ben 16 milyonlada hamile kalmıştım...
aslında yumurtlama günlerini belirliyebilsen bence doğal yoldan bile olur...
ama sakın aklına menopoz falan getirme...
zaten menopoz olsa hormon testlerinde çıkar...
canım boşver allah büyük benimkileride biliyorsun.ben artık eskisi gibi sık gitmiyorum kafam çok rahat.taviz tavizi doğuruyor iyilikten anlamıyorlarsa boşvereceksin.yok canım yok en iyisi bile arıza çıkarıyor herhalde..
anneme de ayrı üzülüyorum..
her seferinde tatsızlık çıkıyor aklı bende kalıyor..
allah bilsin ne yapacığını onlara...
inan kötü olan kazanıyor canım..
biz sesimizi çıkarmıyoruz diye oluyor herşey..
tedavi sürecinde yaptıkları tantanaya bak..
[/CENTER]
ya evet canım her sözleri öyledir..
karışmıyoruz biz ne yaparlarsa yapsınlar..
hiçte öyle olmuyor..
sağol canım amin inş..
Allah'ından bulsunlar artık canım..
çok canımızı yaktılar eşimi hasta edicekler artık..
hep kavgada büyümüş eşim..
yeter artık diyor ama dinleyen yok..
kendileri kavga edip bize yansıtmasalar tamam ne halleri varsa görsün ama yok..
hepsi aynı canım hepsii.
Allah bilsin yapacağını..
annem geldi neden yukarı çıkarıp kahvaltıyı orda yaptırmamışım..
neden ayrı yediriyormuşum..
7 yıllık evliyim.. annemler o kadar gelip gittiler her seferinde eşimin hatrına onlarında gönüllerini yaptılar gördüler gittiler..
ama bunlar bi kez olsun arayıp nasılsınız demediler..
şimdi de neden çıkarmıyormuşum yukarı..
Allah tan kork ya daha babamın adını bilmiyo..
kerim diye uyardık kaç kez kerem bey deyip duruyo..
dediklerine de yaptıklarına da hiç inanmıyorum..
tüp bebek tedavisi için para vercem diye ısrar ediyor..
öncedende demiştim eşime sakın ne bizden ne sizden para almıcaz diye..
demediğini bırakmaz çocuğunuzu bile ben yaptırdım der sonra..
Allah bildiği gibi yapsın çok zor çok..
keşke onlardan uzak huzurlu bi hayatım olsa.. senağlama
valla yyaa bırakalım bunları boş verelim zaten derdimiz başımızdan aşkın
selam ben geldim doktora gittiim hiçbir gelişim yok....:umursamaz: aynı duruorlar öle..yapıstılar bana:umursamaz: üstelik 30a yakın yumurta olmuseyvahedigeldismile cok vahim durum nası olucak bilmiorum asılama iptal oldu ben saglıgıma dönmek ve baska bişe düşünmemek istiorum artıkboshayallersmile yeter.....30adet yumurta nası atıcam kızlar bişe söleyin yardım edin böle olan varmı aranızda...fartual vericekmiş...kist olma ihtmlide var dimi kızlar...napıcam ben cok kötüyümboshayallersmile
kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki alsanaalsanasmile benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya :bbo: aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya
tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?