slm kızlar ne var ne yok???opuyorumnanaktan
ben birkaç gündür rahatsızdım
dün doktora gittim
geçen ay idrar testi yaptırmıştımda kum çıkmıştı
ama 3 ayım dolmadığı için doktorum ilaç vermemişti
dün yine rahatsızlanınca gittim bi test daha yaptırdım
çok şükür kum gözükmüyo enfeksiyon falanda yok
ama bebişin biri aşağıya inmiş
idrar torbasının üstünde yatıyomuş yaramazakannehir
doktor yatacaksın yürümek ve aşırı hareket yok dedi
oyüzden buaralar fazla giremicem sabahları uğrar geçmişe bakarım
biraz yatayım da şu kız yukarı çıkıversin ozaman gelirim
çok kaynatmayın haa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
tülişim sıkma canını:teselli:eşin bişey demiyorsa sessiz durma inan sustunmu tepene iyice biniyorlar.saygı saygı hep ,birazda sevgi gösterseler kendileri olmuyor.sen el kızısın yapacaksınalsanaalsanasmile azda olsa tepkini göster zaten derdimiz başımızdan aşkın bide bunları çekemeyiz.
merhaba hanımlar,
biz de 2009 un mayısından bu yana varikosel problemiyle uğraşıyoruz. 2 senelik evli olduğumuz için artık çocuk vaktinin gelmiş olduğunu düşünüp harekete geçmemizle ortaya çıkan durum :sinifsinif:
Ben de bir problem yok çok şükür,ama eşimin 1.3 milyon olan sperm sayısı hamile kalmak için çok düşük. Hepinizin yaşadığını düşündüğüm travmayı biz uzun bi süre yaşadık,eşimin durumu kabullenmesi oldukça zor ve uzun sürdü. ''senin de çocuk sahibi olmaya hakkın var,istersen ayrılalım '' bile dedi,düşünün artık...
Dün bahçelievler de özel bir hastaneye gittik,ameliyat tarihi için,spermiogram testini yenilemek gerek ameliyat öncesi dedi. C.tesi için randevu aldık,ama ameliyat için öngörülen ücret oldukça yüksek,en azından şuan bizi aşıyor.2,300 civarı. Anadolu yakasında bildiğiniz,önereceğiniz,uygun bir hastane var mı? Ameliyat sonrası neler yaşadınız,lütfen paylaşır mısınız :gitme:
mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar
canım çok geçmiş olsun
inşşş iyi birmerkez bulursunuz
güzel sonuçlar alırsınız
amin çok teşekkür edeerim canım,siz de aynı sorunları yaşadınız sanırım?
hoş geldin canım
kızlar ben dün adana başkentten toplantı için gün aldım 10 şubatta toplantıları varmış radevu verdiler
eğer kavuşursa şubatta ki adet olunca tedaviye başlayacağız
hadi hayırlısı canımopuyorumnanaktan
herşey gönlünce olsun...
Eşinede üzüdüm kavgalı ortamda büyümek ailede sorunların olması gerçekten çok zor...
Ben de bunu bekarken yaşadım...
Annem le babam aslında iyi anlaşır ama babamla abimin yıldızları hiç barışmadı...
Hep kavga gürültü aslında benimle ilgili sorunları yoktu ama annem ortada kalıyordu ben hiç dayanamıyordum...
O günleri hatırlamak bile istemiyorum...
Sonunda abim evi terk etti...canım annem o gün evden ceneza çokmışcasına ağladı...
Neyse boş verelim çok uzun meseleler bunlar...
Alalha şükür hepsi geride kaldı...
Abim kendi başına evlendi 2 de çocuğu var...
Annemlere gelir giderler...
Ama babam da hala bir inat var ...doğru dürüst konuşmaz....
Rabbim böyle sorun yaşayan bütün kardeşlerimize yardım etsin...
Yuvalarına huzur versin:saruboceq::saruboceq:
kızlar selam herkee umarım herkes iyidir yazmışsınız baya geçmişe dönemedim güzel haberler olsa belli olurdu heralde
selam şekera.s.kızlar selam herkee umarım herkes iyidir yazmışsınız baya geçmişe dönemedim güzel haberler olsa belli olurdu heralde
canım sağol
inşşşşş bu sefer güzel sonuçlar alırım
iinnşşşşşşşşşşş
evet yyaaa konuşuyoruz yaaaaaaaaa
bizim evliliğimizin eşim tarafıda böle sorunlar var o yüzden ben çok sinirleniyorum
onlar büyük durumları düzeltip idare yoluna gitmak varken nedn böle yaparlar hiç anlamAM
RABıM yardımcımız olsun
selam şekera.s.
Hoşgeldin...
Ahh canım işte buda büyüklerin düşüncesizliği...
Büyükler ya herşey onların dediği gibi olsun istiyorlar...
Benim babamın ne çocukluk hayatı olmuş nede gençlik...
3 yaşında annesi ölmüş...
Bütün hayatını kendi kazanmış...
Dedemden bile sevgi görmemiş...
Bu yüzden pkolojisi biraz bozuktu...
Kendi sevgi görmeyince abimlere nasıl davranacağını anlayamadı...
Inananın aralarında öğle büyük problemler bile yoktu...
Ama uyamadılar işteççç
ahyırlısı ya...
Rabbim beterinden korusun...
ah caneylom bu kayınbabalar ne karışırkii ben anlamam erkeksin sen yaa sanane demii kim gelirse gelsin yaa aslında oğlunun cocuğu oluyo buyuk cabalar soucunda adamın gözü geleni mi görür ya anlamıyorum ben valla bilmiyorumkismilekaynanana gelince allah razı olsun okutmuş ama oda bence hiç bir payının olmadıklarını bildiği için kendine pay çıkartıyor napcak soranlara ne diycek ee tabii 41 yasın okuttum diycek cunku diyecek başka bir katkısı köstekten başka ramazan da gelip kalmamışlarmıydı sen yanlışmı hatırlıyorum senin yatman lazım demesi gerekirken diyorum ya yaptıklarını böle söyliyerek örtmye çalışıyor hemde inadına gelcekeler kardeşlerin takılma ne karışırıkı kayınbaban senin ve eşinin bebişi o ne kadar bekledin dua ettin üzüldün ve unutmaki en cok kendi ailen kardeşlerin üzülüyor hakları gelecekler tabii dellendim yine yaa alsanaalsanasmileklava: alsanaalsanasmile
Alıntı:
CANEYLOM kullanıcısından alıntı
CANIM BOŞ VER GıTSıN.ONLAR NE DERSE DESıN HıııÇÇ CANINI SIKMA SEN.ÜZÜLEREKTEN ONLARI AMAÇLARINA ULAŞTIRMA.ıYıKı DE CANIM SORUN SENDE DEĞıLMıŞ.SORUN OĞULLARINDA OLD. HALDE BÖYLELER.SORUN SENDE OLSAYDI NE DERLERDı DÜŞÜNEMıYOM BıLE.
yok canım yok en iyisi bile arıza çıkarıyor herhalde..
anneme de ayrı üzülüyorum..
her seferinde tatsızlık çıkıyor aklı bende kalıyor..
allah bilsin ne yapacığını onlara...
inan kötü olan kazanıyor canım..
biz sesimizi çıkarmıyoruz diye oluyor herşey..
tedavi sürecinde yaptıkları tantanaya bak..
[/CENTER]
ya evet canım her sözleri öyledir..
karışmıyoruz biz ne yaparlarsa yapsınlar..
hiçte öyle olmuyor..
sağol canım amin inş..
Allah'ından bulsunlar artık canım..
çok canımızı yaktılar eşimi hasta edicekler artık..
hep kavgada büyümüş eşim..
yeter artık diyor ama dinleyen yok..
kendileri kavga edip bize yansıtmasalar tamam ne halleri varsa görsün ama yok..
hepsi aynı canım hepsii.
Allah bilsin yapacağını..
annem geldi neden yukarı çıkarıp kahvaltıyı orda yaptırmamışım..
neden ayrı yediriyormuşum..
7 yıllık evliyim.. annemler o kadar gelip gittiler her seferinde eşimin hatrına onlarında gönüllerini yaptılar gördüler gittiler..
ama bunlar bi kez olsun arayıp nasılsınız demediler..
şimdi de neden çıkarmıyormuşum yukarı..
Allah tan kork ya daha babamın adını bilmiyo..
kerim diye uyardık kaç kez kerem bey deyip duruyo..
dediklerine de yaptıklarına da hiç inanmıyorum..
tüp bebek tedavisi için para vercem diye ısrar ediyor..
öncedende demiştim eşime sakın ne bizden ne sizden para almıcaz diye..
demediğini bırakmaz çocuğunuzu bile ben yaptırdım der sonra..
Allah bildiği gibi yapsın çok zor çok..
keşke onlardan uzak huzurlu bi hayatım olsa.. senağlama
CANIM BıZ EŞLERıMıZıN PSKOLOJıSıNı NE KADAR ÇOK BOZARSAK BOZALIN ONLARKADAR ASLA OLMAZ ASLA kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ıŞTE ıMKANIN OLACAK BÖLELERıNı HAYATINDAN SÖKÜP ATACAKSIN AMAklava: klava: klava:
YAPTIĞI DUANIN HESABINI TUTAN BU ıNSALARDAN ANNE BABA OLUYOR YA
YYAA ÇOK SıNıRLENDıM YYAAAAklava: klava: klava:
BÖLE BıR ŞEY OLURMU YYAAAA
YILARCA EVLADININ ÇOCUĞU YOK ŞıMDı OLUYOR BUMUDUR YANı BEN DUA ETTıM ONDAN OLDUklava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
OOOFFFFFFF YYAAA OOFFFFF
mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar
hadi hayırlısı canım...TÜLıNCıMM
off yaa çok zor komşu yakın olmak eşin senin arkanda ise bu konuda hiç canını sıkma hadi oda tutsaydı ne olcaktı ailesini neyse hiç takılma boşver cağırma annenle gir cık işimiz var de takma onları annenin tadını cıkar iyimi gurbetlik zor cunku bak annem yok yanımda inşallah gelecek hafta gidceğiz memlekte
aaa evet sölemeyi unuttum sanırım diğer adetime tedaviye başlıyoruzz bilmiorum doktorum ne diycek ben tüp istiyorum ama sana tüp yapmam demişti gel aşılama yapalım demişti gittiğimizde dr aşılama
derse eminin benim eşim dr ne diyosa onu yapalım diycek ama ben tüp istiyorum birde kilo var tabii tedaviye kadar ne kadar verebilrisem vereceğim yaa bu kilo çokmu sorun oluyor evet kiloluyum yaklasık bir 10 kilo fazlam var sorun olurmu bide doktorların yapmadığını duydum kilo varsa daha doğrusu eşim öle diyor off yaa açım başladım dunden beri diyete
hoşbulduk yetercim ve fadikcimmm..
çok şükür iyiyz yaramazda tam yaramaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?