Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım geçmiş olsun
dikkat et kendine vce meleklerine

valla yyaa bırakalım bunları boş verelim zaten derdimiz başımızdan aşkın

canım çok geçmiş olsun
inşşş iyi birmerkez bulursunuz
güzel sonuçlar alırsınız

mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar

mrh kızlar caneylom tulinim rabbim yardımcınız olsun....can isocum rabbime emanet olun inş....nasılsınız kızlar

hoş geldin canım
kızlar ben dün adana başkentten toplantı için gün aldım 10 şubatta toplantıları varmış radevu verdiler
eğer kavuşursa şubatta ki adet olunca tedaviye başlayacağız

amin çok teşekkür edeerim canım,siz de aynı sorunları yaşadınız sanırım?

canım bizimkide erkek infertilitesi
ama varikosel değil
aynı değil ama kardeş sorunlar ne zordur ne yıpratıcıdır biliyoruz
inşş tez zamanda aşarsınız sorunlarınızda
ameliyetan sonrada doğal gelir bebeğin

hoş geldin canım
kızlar ben dün adana başkentten toplantı için gün aldım 10 şubatta toplantıları varmış radevu verdiler
eğer kavuşursa şubatta ki adet olunca tedaviye başlayacağız

hadi hayırlısı canımopuyorumnanaktan
herşey gönlünce olsun...
eşinede üzüdüm kavgalı ortamda büyümek ailede sorunların olması gerçekten çok zor...
ben de bunu bekarken yaşadım...
annem le babam aslında iyi anlaşır ama babamla abimin yıldızları hiç barışmadı...
hep kavga gürültü aslında benimle ilgili sorunları yoktu ama annem ortada kalıyordu ben hiç dayanamıyordum...
o günleri hatırlamak bile istemiyorum...
sonunda abim evi terk etti...canım annem o gün evden ceneza çıkmışcasına ağladı...

neyse boş verelim çok uzun meseleler bunlar...
alalha şükür hepsi geride kaldı...
abim kendi başına evlendi 2 de çocuğu var...
annemlere gelir giderler...
ama babam da hala bir inat var ...doğru dürüst konuşmaz....

rabbim böyle sorun yaşayan bütün kardeşlerimize yardım etsin...
yuvalarına huzur versin:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar selam herkee umarım herkes iyidir yazmışsınız baya geçmişe dönemedim güzel haberler olsa belli olurdu heralde

canım sağol
inşşşşş bu sefer güzel sonuçlar alırım
iinnşşşşşşşşşşş

evet yyaaa konuşuyoruz yaaaaaaaaa
bizim evliliğimizin eşim tarafıda böle sorunlar var o yüzden ben çok sinirleniyorum
onlar büyük durumları düzeltip idare yoluna gitmak varken nedn böle yaparlar hiç anlamAM
RABıM yardımcımız olsun

Son düzenleme:
kızlar selam herkee umarım herkes iyidir yazmışsınız baya geçmişe dönemedim güzel haberler olsa belli olurdu heralde
selam şekera.s.
hoşgeldin...

ahh canım işte buda büyüklerin düşüncesizliği...
büyükler ya herşey onların dediği gibi olsun istiyorlar...
benim babamın ne çocukluk hayatı olmuş nede gençlik...
3 yaşında annesi ölmüş...
bütün hayatını kendi kazanmış...
dedemden bile sevgi görmemiş...
bu yüzden pkolojisi biraz bozuktu...
kendi sevgi görmeyince abimlere nasıl davranacağını anlayamadı...
inanın aralarında öğle büyük problemler bile yoktu...
ama uyamadılar işte...
hayırlısı ya...
rabbim beterinden korusun...

amin canım amin

kızlar ben kaÇtım ıyı akŞamlar sızlere

canım bide uzakta değilim diye bozma moralini bak bizimkilerde aramızda km ler var ama onların kayananalığının etkisini kesmeye mesafeler yetmiyo malesef(

hepiniz sağolun kızlar destekleriniz için teşekkür ederim hepinizeopuyorumnanaktan hep dediğim gibi ben onlardan ümidimi keseli çoook oldu allaha havale ettim ben başa çıkamadım onlarla inşallah ikinci bi gelin sahibi olunca anlarlar bize yaşattıklarını ..

Son düzenleme:
TÜLıNCıMM

off yaa çok zor komşu yakın olmak eşin senin arkanda ise bu konuda hiç canını sıkma hadi oda tutsaydı ne olcaktı ailesini neyse hiç takılma boşver cağırma annenle gir cık işimiz var de takma onları annenin tadını cıkar iyimi gurbetlik zor cunku bak annem yok yanımda inşallah gelecek hafta gidceğiz memlekte
aaa evet sölemeyi unuttum sanırım diğer adetime tedaviye başlıyoruzz bilmiorum doktorum ne diycek ben tüp istiyorum ama sana tüp yapmam demişti gel aşılama yapalım demişti gittiğimizde dr aşılama
derse eminin benim eşim dr ne diyosa onu yapalım diycek ama ben tüp istiyorum birde kilo var tabii tedaviye kadar ne kadar verebilrisem vereceğim yaa bu kilo çokmu sorun oluyor evet kiloluyum yaklasık bir 10 kilo fazlam var sorun olurmu bide doktorların yapmadığını duydum kilo varsa daha doğrusu eşim öle diyor off yaa açım başladım dunden beri diyete

hadi hayırlısı canım...
hakında hayırlısı hangisi ise o tedavi olsun...

kilo bazen sorun oluyor ama kaç kiloya kadar kabul ediyorlar bilmiyorum...

hoşbulduk yetercim ve fadikcimmm..

çok şükür iyiyz yaramazda tam yaramaz :))

canım durhele bir ayaklansın ortalığı yıksında sen o zamna gör yaramazıgamyoncuiremsu
allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

melonicim hadi allah yardımcınız olsun kilo konusuda önemliymiş canım ama bilinçsiz kilo verme herşeyi yiyerek daha çok yürüyüşle egzersizle zayıfla yoksa ters etki yapar farklı problemler yaşarsın dikkat et canım kendine hadi hayırlı olsun şimdiden tedavin

selam kızlar.nasılsını?ben bugün gördüm kırmızı kartı,yeni tarihim 10 şubat.fadikcim güüncellersen sevinirim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…