amin canim amin
sizide tbr ediyorum bu cabanizdan dolayi
sorma işte canım ettiği duanın bile hesabını yapıyo bunlar söylenecek sözlermidir tabiki dünya duayla dönüyo ama insan oğluna ettiği duaıyıda söyler ya bu kadarda olmaz pes pes pes diyorum başkada bişey diyemiyorum.... yani burda bizler hiç tanımazken bile birbirimize dualar ediyoruz anne evladına ettiği duayı böyle başa kalkar gibi söylermi ya...
tabi işi bu boyutu daha varda onu söyleyemiyo ondan durumlar çok iyi olmasına rağmen maddi destek vermediya ordaki açığı kapatmak için milletin yanında böyle deyip dolaşıyo işte olanda bana oluyoklava:
sağol canım inşallah rabbim herkesin çabasının karşılığını versin bizimki gibi allaha şükürki elimizi boşa çıkarmadı rabbim herkesin yüzünü güldürsün bu yolda emek harcayanların çabalarının karşılığını nurtopu gibi evlatlarla versin rabbim
neyseki rabbim yuzunuze bakti canim bebegine kavustun yoksa bunlarin dilinden bence kurtulamazdin suclu sen bile olurdun
cunku herseyi benim esimin evlendikten sonra degismis resmen hormonlari bile degismis oyle diyor benimkide resmen guluyorum
aaaaaaaa oylemi falan diyorum esimde 24 yasinda velendi dusun arik
16 olsa kadin hakli diycem
kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki alsanaalsanasmile benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya :bbo: aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya
tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaamafoldumben
CANIM YETERCİM ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN DİŞ AĞRINA.günaydın canım
iyi
valla dişimi çektirmeye gidecektim yağmur yağıyor bende bıraktım başka br gün gideceğim
kız kadeşim iyi aşılaması yapıldı iki gün dinlendi şimdi işine döndü çalışıyor
inşşşşş aşılaması tutar
iinnşşşşşşşşşşş
slm kızlar ne var ne yok???opuyorumnanaktan
ben birkaç gündür rahatsızdım
dün doktora gittim
geçen ay idrar testi yaptırmıştımda kum çıkmıştı
ama 3 ayım dolmadığı için doktorum ilaç vermemişti
dün yine rahatsızlanınca gittim bi test daha yaptırdım
çok şükür kum gözükmüyo enfeksiyon falanda yok
ama bebişin biri aşağıya inmiş
idrar torbasının üstünde yatıyomuş yaramazakannehir
doktor yatacaksın yürümek ve aşırı hareket yok dedi
oyüzden buaralar fazla giremicem sabahları uğrar geçmişe bakarım
biraz yatayım da şu kız yukarı çıkıversin ozaman gelirim
çok kaynatmayın haa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
insallah canim dualara a cok ihtiyacim var
sana birsey soracaktim noldu dersleree basladin mi
eşinin kullandığı ilaçları bende öğrenebilir miyim?
özelden yazabilirsen sevinirim
canım yyaaaaaaaa
bunların hepsimi aynı
hiç farklı olanı yokmu yaaaaa
canım ya inşallah en kısa zamanda düzelir. allah sabır versin canım. ananenede allah şifa versin canım. ne yaparsan yap kaynana tarafı anlamaz işte gelinsn ya suçlusun canım. boşver sen annenle ilgilen canım bak oda yanındaymış opuyorumnanaktan
tülişim sıkma canını:teselli:eşin bişey demiyorsa sessiz durma inan sustunmu tepene iyice biniyorlar.saygı saygı hep ,birazda sevgi gösterseler kendileri olmuyor.sen el kızısın yapacaksınalsanaalsanasmile azda olsa tepkini göster zaten derdimiz başımızdan aşkın bide bunları çekemeyiz.
canim gercekten kafana takma bosver gitsin esin yanindaysa hatta annen gelmis
hic ama hic umursama sen keyfine bakki onlarda senin uzerine gelemesin
zaten bizim problemlerimiz var bide boyle sorunlar cikmaz ki
sozde hic birseye karismayiz bir der hepsi
neden böyle oluyor yaw gelin demek kukla demek bazı insanlar için ipleri elinde çek oraya çek buraya allah ıslah etsin anneannene üzüldüm rabbim şifa versin inşallah
canım ya...ne desem boş...
neden gereksiz yerde hayatımıza karşırlarakialsanaalsanasmile
kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki alsanaalsanasmile benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya :bbo: aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya
tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaamafoldumben
[hepsi aynı canım hepsii.
Allah bilsin yapacağını..
annem geldi neden yukarı çıkarıp kahvaltıyı orda yaptırmamışım..
neden ayrı yediriyormuşum..
7 yıllık evliyim.. annemler o kadar gelip gittiler her seferinde eşimin hatrına onlarında gönüllerini yaptılar gördüler gittiler..
ama bunlar bi kez olsun arayıp nasılsınız demediler..
şimdi de neden çıkarmıyormuşum yukarı..
Allah tan kork ya daha babamın adını bilmiyo..
kerim diye uyardık kaç kez kerem bey deyip duruyo..
dediklerine de yaptıklarına da hiç inanmıyorum..
tüp bebek tedavisi için para vercem diye ısrar ediyor..
öncedende demiştim eşime sakın ne bizden ne sizden para almıcaz diye..
demediğini bırakmaz çocuğunuzu bile ben yaptırdım der sonra..
Allah bildiği gibi yapsın çok zor çok..
keşke onlardan uzak huzurlu bi hayatım olsa.. senağlama
[ı]yok canım yok en iyisi bile arıza çıkarıyor herhalde..[/ı]
[ı]anneme de ayrı üzülüyorum..[/ı]
[ı]her seferinde tatsızlık çıkıyor aklı bende kalıyor..[/ı]
[ı]allah bilsin ne yapacığını onlara...[/ı]
[ı]inan kötü olan kazanıyor canım..[/ı]
[ı]biz sesimizi çıkarmıyoruz diye oluyor herşey..[/ı]
[ı]tedavi sürecinde yaptıkları tantanaya bak..[/ı]
[/center]
[ı]ya evet canım her sözleri öyledir..[/ı]
[ı]karışmıyoruz biz ne yaparlarsa yapsınlar..[/ı]
[ı]hiçte öyle olmuyor..[/ı]
[ı]sağol canım amin inş..[/ı]
[ı]allah'ından bulsunlar artık canım..[/ı]
[ı]çok canımızı yaktılar eşimi hasta edicekler artık..[/ı]
[ı]hep kavgada büyümüş eşim..[/ı]
[ı]yeter artık diyor ama dinleyen yok..[/ı]
[ı]kendileri kavga edip bize yansıtmasalar tamam ne halleri varsa görsün ama yok..[/ı]
[ı]hepsi aynı canım hepsii.[/ı]
[ı]allah bilsin yapacağını..[/ı]
[ı]annem geldi neden yukarı çıkarıp kahvaltıyı orda yaptırmamışım..[/ı]
[ı]neden ayrı yediriyormuşum..[/ı]
[ı]7 yıllık evliyim.. Annemler o kadar gelip gittiler her seferinde eşimin hatrına onlarında gönüllerini yaptılar gördüler gittiler..[/ı]
[ı]ama bunlar bi kez olsun arayıp nasılsınız demediler..[/ı]
[ı]şimdi de neden çıkarmıyormuşum yukarı..[/ı]
[ı]allah tan kork ya daha babamın adını bilmiyo..[/ı]
[ı]kerim diye uyardık kaç kez kerem bey deyip duruyo..[/ı]
[ı]dediklerine de yaptıklarına da hiç inanmıyorum..[/ı]
[ı]tüp bebek tedavisi için para vercem diye ısrar ediyor..[/ı]
[ı]öncedende demiştim eşime sakın ne bizden ne sizden para almıcaz diye..[/ı]
[ı]demediğini bırakmaz çocuğunuzu bile ben yaptırdım der sonra..[/ı]
[ı]allah bildiği gibi yapsın çok zor çok..[/ı]
[ı]keşke onlardan uzak huzurlu bi hayatım olsa.. Senağlama[/ı]
canım benim hiççç kafanı takma lütfenn hepimizde aynı sorunlar var benimde daireler yan yana benim annemler gelince bir ailemle baş başa kalamıyoruz zırt pırt bendeler gıcık oluyorum ama benim eşimde annleri çağırmıyormusun falan diyor yemeğe olsun kahvaltıya olsun benim kayınpederim iyi ama allahtan bir arkadaşın dediği gibi bizler geliniz değerimiz o kadar biz her akşam yemeği kayınvalidemde yeriz yemek hazır olana kadar ben bazen uzanıyorum hamilelik nedeniyle uykum geliyor koltuğun üstünde uyuyorum bir battaniye alayım örteyim demez ama akşam kızı yattı koltuğa dediki üstünü örteyimmi yani anlıcağın hepsiiiii aynı canım o yüzden allahım onların eline düşürmesin bizleri onlara muhtaç etmesin canım kafanı takma değmez insanlar için tatlı canını üzme senin şansın eşin destekçin canım
ay içim kalktı sinirden ya onundamı sebebi biz çıktık akannehir gerçi bende alışkınımda bende çok ağlayıp üzüldüğüm için eşim etkileniyomuş ondan iyiye gitmiyomuş spermelerinin durumu benim evdeki halimi ne biliyosa gıcık ben en son bi seneye kadar eşimin yanında bırak ağlamayı surat bile asmadım bu konuyla ilgili üzüldüğümü bile dile getirmedim aman iyi işte yaşımız büyüyo derdim hep gülerek eşim nöbete gidince saatlerce ağlardım belli etmemek için ... ama onlarda bizim fedakarlıklarımızı görecek göz yokki canım... sen bakalım ne emekler veriyosun ne kadar çabalıyosun eşine destek olmak için ama onlar onu görmez bi kere dayanamayıp ağlasan adın öyle kalır oğlumu üzüyosun psikolojisini bozuyosun ondan olmuyo ay yarabbim sanki çatır çatır çocuğu olan adamların sanki hiç sıkıntıları yok ... allahtan geldi bu dert demiyolar onu bile bize yoruyolarya allah yardımcımız olsun ne deyim artık
insallah hamis kalir canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?