Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim amin
sizide tbr ediyorum bu cabanizdan dolayi

sağol canım inşallah rabbim herkesin çabasının karşılığını versin bizimki gibi allaha şükürki elimizi boşa çıkarmadı rabbim herkesin yüzünü güldürsün bu yolda emek harcayanların çabalarının karşılığını nurtopu gibi evlatlarla versin rabbim

neyseki rabbim yuzunuze bakti canim bebegine kavustun yoksa bunlarin dilinden bence kurtulamazdin suclu sen bile olurdun
cunku herseyi benim esimin evlendikten sonra degismis resmen hormonlari bile degismis oyle diyor benimkide resmen guluyorum
aaaaaaaa oylemi falan diyorum esimde 24 yasinda velendi dusun arik
16 olsa kadin hakli diycem

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay içim kalktı sinirden ya onundamı sebebi biz çıktık akannehir gerçi bende alışkınımda bende çok ağlayıp üzüldüğüm için eşim etkileniyomuş ondan iyiye gitmiyomuş spermelerinin durumu benim evdeki halimi ne biliyosa gıcık ben en son bi seneye kadar eşimin yanında bırak ağlamayı surat bile asmadım bu konuyla ilgili üzüldüğümü bile dile getirmedim aman iyi işte yaşımız büyüyo derdim hep gülerek eşim nöbete gidince saatlerce ağlardım belli etmemek için ... ama onlarda bizim fedakarlıklarımızı görecek göz yokki canım... sen bakalım ne emekler veriyosun ne kadar çabalıyosun eşine destek olmak için ama onlar onu görmez bi kere dayanamayıp ağlasan adın öyle kalır oğlumu üzüyosun psikolojisini bozuyosun ondan olmuyo ay yarabbim sanki çatır çatır çocuğu olan adamların sanki hiç sıkıntıları yok ... allahtan geldi bu dert demiyolar onu bile bize yoruyolarya allah yardımcımız olsun ne deyim artık

ah caneylom bu kayınbabalar ne karışırkii ben anlamam erkeksin sen yaa sanane demii kim gelirse gelsin yaa aslında oğlunun cocuğu oluyo buyuk cabalar soucunda adamın gözü geleni mi görür ya anlamıyorum ben valla bilmiyorumkismilekaynanana gelince allah razı olsun okutmuş ama oda bence hiç bir payının olmadıklarını bildiği için kendine pay çıkartıyor napcak soranlara ne diycek ee tabii 41 yasın okuttum diycek cunku diyecek başka bir katkısı köstekten başka ramazan da gelip kalmamışlarmıydı sen yanlışmı hatırlıyorum senin yatman lazım demesi gerekirken diyorum ya yaptıklarını böle söyliyerek örtmye çalışıyor hemde inadına gelcekeler kardeşlerin takılma ne karışırıkı kayınbaban senin ve eşinin bebişi o ne kadar bekledin dua ettin üzüldün ve unutmaki en cok kendi ailen kardeşlerin üzülüyor hakları gelecekler tabii dellendim yine yaa alsanaalsanasmile klava: alsanaalsanasmile

CANIM YETERCİM ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN DİŞ AĞRINA.
KIZ KARDEŞİNİN DE İNŞ HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ.İNŞ. TUTMUŞTUR.AMİİİNN.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.NAZLI KIZIMIZ YUKARI ÇIKANA KADAR HİÇ KALKMA.ŞİMDİDEN BELLİ EDİYO TOPİĞİN EN NAZLI BEBİŞİ OLCAK GALİBA.opuyorumnanaktan

Alıntı:
CANEYLOM kullanıcısından alıntı
kayınpederin patavatsızlıklarını hiç anlatmayım bana yaptığı yetmiyo gibi aileme karşıda kırıcı patavatsız davranıyo bana yapılanlara hadi kocamın babası diye susuyorum ama aileme söylediklerine dayanamıyorum akrabayız deyip akrep gibi sokuyo maaşallah.. akrabalıktan yana annemin büyüğü olduğu için ailemde seslenmiyo ama dayanamıyorum ya ... neymiş benim ailem kalabalıkmış doğuma hepsi gelemezmiş kaynana kayınbaba kızları torunları geleceklermiş bide annemi alırlarmış gelirken yetermiş kardeşlerimin ne işi varmış düşünün ya bu kadarda olmazki benimde tam zaten doğumdan çıkınca görmeyi hayal ettiğim kişilerya aman allah ıslah etsin bunları ne deyim ya

tüp bebek yaptırdık en pahalı hastanede denedik şansimizi son hakkımız diye çünkü eşim 6 defa ameliyat olmuştu bi ameliyat daha kaldıramazdı sondu bu bizde en pahalısına duyduğumuz kadarıyla en iyisine gittik sadece tek bir memur maaşımızla kiracıyız bu şekilde biriktirierek gittik ... maddi yönden zerre kadar faydaları olmadı manevi olarak kösteklerinide hiç saymayım ... şimdi ne diyo biliyomusunuz kaynanam evinde 41 yasin okutmuştu onun için olmuş... kadına bak ya sanki biz hiç dua etmedik biz hiç rabbimden istemedik ne 41 yasinler ne 500 yasinler meryem sureleri gözyaşları çabalar yapılan masraflar bizim eşimizle çabalarımız dualarımız hiç biri değil onun okuttuğu 41 yasinle olmuş iyiki okutmuşum bak tuttu diyo beni çileden çıkarıyo kadın yaaaaaa
CANIM BOŞ VER GıTSıN.ONLAR NE DERSE DESıN HıııÇÇ CANINI SIKMA SEN.ÜZÜLEREKTEN ONLARI AMAÇLARINA ULAŞTIRMA.ıYıKı DE CANIM SORUN SENDE DEĞıLMıŞ.SORUN OĞULLARINDA OLD. HALDE BÖYLELER.SORUN SENDE OLSAYDI NE DERLERDı DÜŞÜNEMıYOM BıLE.

insallah canim dualara a cok ihtiyacim var
sana birsey soracaktim noldu dersleree basladin mi

EVET CANIM TEKRARDAN DENİYOM AMA OLMUYO.ZAMAN KAYBIMDA ÇOK.SINAVA AZ KALDI.ZAMAN AZ KALSA BİLE DERSE KENDİMİ VEREBİLİRSEM DENEYECEM DENİYORUM DA.OFF YA KAFAM KARMA KARIŞIK.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım yyaaaaaaaa
bunların hepsimi aynı
hiç farklı olanı yokmu yaaaaa

yok canım yok en iyisi bile arıza çıkarıyor herhalde..

anneme de ayrı üzülüyorum..
her seferinde tatsızlık çıkıyor aklı bende kalıyor..
allah bilsin ne yapacığını onlara...

inan kötü olan kazanıyor canım..
biz sesimizi çıkarmıyoruz diye oluyor herşey..
tedavi sürecinde yaptıkları tantanaya bak..

ya evet canım her sözleri öyledir..
karışmıyoruz biz ne yaparlarsa yapsınlar..
hiçte öyle olmuyor..

neden böyle oluyor yaw gelin demek kukla demek bazı insanlar için ipleri elinde çek oraya çek buraya allah ıslah etsin anneannene üzüldüm rabbim şifa versin inşallah

sağol canım amin inş..

canım ya...ne desem boş...
neden gereksiz yerde hayatımıza karşırlarakialsanaalsanasmile

Allah'ından bulsunlar artık canım..
çok canımızı yaktılar eşimi hasta edicekler artık..
hep kavgada büyümüş eşim..
yeter artık diyor ama dinleyen yok..
kendileri kavga edip bize yansıtmasalar tamam ne halleri varsa görsün ama yok..

hepsi aynı canım hepsii.
Allah bilsin yapacağını..
annem geldi neden yukarı çıkarıp kahvaltıyı orda yaptırmamışım..
neden ayrı yediriyormuşum..
7 yıllık evliyim.. annemler o kadar gelip gittiler her seferinde eşimin hatrına onlarında gönüllerini yaptılar gördüler gittiler..
ama bunlar bi kez olsun arayıp nasılsınız demediler..
şimdi de neden çıkarmıyormuşum yukarı..
Allah tan kork ya daha babamın adını bilmiyo..
kerim diye uyardık kaç kez kerem bey deyip duruyo..
dediklerine de yaptıklarına da hiç inanmıyorum..
tüp bebek tedavisi için para vercem diye ısrar ediyor..
öncedende demiştim eşime sakın ne bizden ne sizden para almıcaz diye..
demediğini bırakmaz çocuğunuzu bile ben yaptırdım der sonra..
Allah bildiği gibi yapsın çok zor çok..
keşke onlardan uzak huzurlu bi hayatım olsa.. senağlama

esinte geçtiğine sevindim canım..
akıntı yoksa kullan onu iyi geliyor..

can iso dinlen canım keyfine bak..
Allah yardımcın olsun çıksın yukarı yaramaz inş..

canım benim hiççç kafanı takma lütfenn hepimizde aynı sorunlar var benimde daireler yan yana benim annemler gelince bir ailemle baş başa kalamıyoruz zırt pırt bendeler gıcık oluyorum ama benim eşimde annleri çağırmıyormusun falan diyor yemeğe olsun kahvaltıya olsun benim kayınpederim iyi ama allahtan bir arkadaşın dediği gibi bizler geliniz değerimiz o kadar biz her akşam yemeği kayınvalidemde yeriz yemek hazır olana kadar ben bazen uzanıyorum hamilelik nedeniyle uykum geliyor koltuğun üstünde uyuyorum bir battaniye alayım örteyim demez ama akşam kızı yattı koltuğa dediki üstünü örteyimmi yani anlıcağın hepsiiiii aynı canım o yüzden allahım onların eline düşürmesin bizleri onlara muhtaç etmesin canım kafanı takma değmez insanlar için tatlı canını üzme senin şansın eşin destekçin canım

TÜLıN'cim
çok kınadım o iki insanı...
anneciğinin yüreğini kaldırmaya ne hakları var..
ayıp.
kızımın rahatı yerinde deyip gideceğine aklı sende kalacak.
kızdım çok kızdım.

ne kadar ilğinç yazıklarnı okurken bir anda
+kedimi eşimin alesinin içinde hissetim
demeki buların hepsi aynı yyaaaaa
ama boş ver yyaaa bizim hayatımızıda üzüleceğimiz o kadar çok şey varki ben onları umursamıyorum bile

VALLA DOĞRU SÖZE NE DENİR :lepi::lepi:

CANIM BİZ EŞLERİMİZİN PSKOLOJİSİNİ NE KADAR ÇOK BOZARSAK BOZALIN ONLARKADAR ASLA OLMAZ ASLA kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

İŞTE İMKANIN OLACAK BÖLELERİNİ HAYATINDAN SÖKÜP ATACAKSIN AMA klava:klava:klava:

YAPTIĞI DUANIN HESABINI TUTAN BU ıNSALARDAN ANNE BABA OLUYOR YA
YYAA ÇOK SıNıRLENDıM YYAAAA klava:klava:klava:

BÖLE BıR ŞEY OLURMU YYAAAA
YILARCA EVLADININ ÇOCUĞU YOK ŞıMDı OLUYOR BUMUDUR YANı BEN DUA ETTıM ONDAN OLDU klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso
OOOFFFFFFF YYAAA OOFFFFF

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…