- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
BAK YALNIZIM ıŞTE.SENDE FıŞT DER GıBı YAZDIN GıTTıN:gitme::gitme::gitme: .:1no2::1no2:AAAAH AH BEN AĞLAMAYIM DA KıMLER AĞLASIN.
YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ.ıNSANIN ıÇıNDEKı YALNIZLIK KıMSEYLE PAYLAŞILMIYO Kı.O KADAR MıSAFıR GELı GıDı HıÇ FARKETMı.GELEN MıSAFıR ıLLAKı ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN BAHSEDıYO,BENıM DE YÜREĞıM YANIYO YANIYO KÜL OLUYO.RABBıM TEZ ZAMANDA ıNŞ MELEKLERıMıZı GÖNDERıRDE BU YALNIZLIĞIMIZ SON BULUR.BÖYLELıKLE BıZıM DEKONUŞACAK BıŞEYLERıMıZ OLUR.BAZEN ŞU ıÇıM ÖYLE Bı YANIYOKı YANı TARıFEDECEK KELıME BULAMIYORUM.
RABBıM SABIR VER DAYANMA GÜCÜ VER.ıNŞ.
BUNDAN AŞAĞISINA DÜŞÜRME YARABBıM.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA YARABBıM.:Saruboceq::Saruboceq:
ben geldim kızlar ama çok yorgunum yine
köye gittim annemin yanına yoruldumama annemide özlemiştim
davete icabet etmek lazım herkese merhaba
oooo sonunda yazdın demek...
hadi hoşgeldin bakalım....
anlat bakalım sizin sorun ne...
sorun olmasa biizm topiğe takılmassın her halde...
benim 3 aşılam ve 2 tüp bebek denemem var. Evliliğimizin 7. senesine girdik. Erkek infertilitesi olduğu için bir süredir araştırma yapıyorum. Hareket ve morfoloji bozukluğu var.Umarım bu sene hepimizin dilği gerçek our.
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (17-01-2010 -pazar)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)
76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)
77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:
laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:
cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
mrs.gizmo---23-Ocak---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
bafo---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
meryem42---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
selam kızlar
ay senone fazla kalmamıs hadı allah kurtarsın sağlıkla ınsallah
canım ben senin tedavi başladı sanıyordum...canım sağolasınnn 26 ocak tarıhım allahın ıznıyle 27 sinde ilk denememiz olacak:Saruboceq:
fadikimmm birde bizde arı sütü bal karısımı var.. faydası olacak mı biliyorum:hooray:
kullanıpta problem yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?