Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba bugun cok gusel bir haber aldım en yakın arkadaşım hamile eşinin test sonuçları cok kötü cıkmıştı hatta buraya da yazmıştım hareketlilik %12 anormal yapı%98 di daha bir ay önce yaptırmışlardı testi ve moralı cok bozuktu bugun test yaptı sonuçç pozitiff çok mutlu oldum ve kilo problemi vardı öle kilosu da az buz değil de ve sonuççç pozitiff yanii arkadaşlar hani burda yazıyoruz ya sonuçlar kötü şöle kiloluuyum böle olmuyo diye hepsi hikaye rabbim ol diyecekkk ne diyelimm allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesinnnn

fadik,
5 şubat- keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin

kolay gelsin ve de çok başarılısın

arkadaşının eşi neler kullanıyormuş bilgin var mı?

slm kızlar, nasılsınız?
ben malum yatak istirahatiyle devam mirmirmirmir
cumartesi üroloğa gittim
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo, şimdilik büyük bi sorun gözükmüyo dedizemuszemus
ama ileriiki aylarda bebek büyüdükçe iyice daraltacak idrar geçişine izin vermicek dedimafoldumben
ağrıların dayanılmaz noktaya geldiğinde de geleceksin idrar kanalına kateter takacaz dedi
bundan sonrada her cumartesi kontrole gidecez
ameliyat süresini olabildiğince ileri atmak istiyo doktor
inşallah gerek kalmadan doğar bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bizim içinde dua edin olurmu :Saruboceq:

rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

inşallah canım ameliyata gerek kalmadan bide o katetere gerek kalmadan atlatırsın canım yaa dularımız seninle olacak yat dinlen kendine dikkat et emiii

kıslar bu arada gunaydınnnnnnnnn herkese iyi hayırlı haftalar diliyorumm

bu arada dun yazmıştım arkadaşım hamile diye arkadaşım gecen ay yaptırmışlardı testi sanırım daha 1 ay bile dolmadı ama duyduğu andan itibaren keçi boynuzu kürü uygulamaya başladı biraz önce komşumdaydım yeni evli 2 ay oldu evleneli onunda gunu 9 gun geçmişşş sanırım oda hamile darısı başımızaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

ay cok guzel bir haber Allah saglikla kucaklamayi nasip etsdin insallah
canim haklisin Allah yeter ki ol desin
biliyorsun bendede kilo var ve doktor ona bagliyor
Allah bizlerede hayirla saglikla nasip etsin insallah

canim insallah sorunsuz bir sekilde saglikla gecirirsin hamileligini hic bir seye gerek kalmadan

onlarda saglikla alsinlar kucaklarina insallah

merhaba kizlar
hayirli gunler herkese
bu gun keske topigimizden bir hamis haberi ciksa
:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…