kızlar 12 ci gün kan testi negatif morelim o hayat boş benim için
iyilik canımopuyorumnanaktansen nasılsın...fadıkcıgım mrb canım nasılsın uzun zamandır fırsat bulup gıremıyorum ne var ne yok sıtede doguranlar varmı nevro ne yaptı
Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo
hoşgeldin canım...fadiğim nasılsın uzun zamandır gelemiyodum canım maalesef reglimi 2 ocakta oldum
artık oluruna bıraktım bakalım artık yeni tarihim 1 şubat
hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
gözünüz aydın canım...rabbim tamamına erdirsin:...arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo
arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo
kızlar napim sabretcem rabbim büyüktür elbet bizimde sıramız gelcek adet olursam bidahaki ay tekrar aşılama düşünüyom oda olmasa 2 ay sonra tüp bebek kızlar okadar zor bi durumki herşeyim var maddi acıdan eş desen mükemmel ama bebiş olmayınca hiç bişey gözüne gelmio herşey bomboş anlamsız ben elimden geleni yapcam rabbim biyüktür
mrs GİZMO Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim.Ve rabbim evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin...:sm_cool::sm_cool:
Gizmo Tebrikler canim . Allah biran oncede kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlerinde basina insallah . Cok sevindim.
tbrler canim cok sevindim
masallah:Saruboceq:
:lepi::lepi:
canim saglik olsun bi gun sende sevineceksin allahin izni ile
kızlar merhabalar herkese..
ne guzel bır hamıs haberı daha..
masallah dıyorum mr gızmo..rabbım kucagına almayıda nasıp etsın canım..
darısı bızlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?