hoş geldin topğimizin son hamişi (sanırım öleydin ) inşşş ayaklarını sürümüşsündürde arkandan başka hamişlerde çıkar
yetercim geçmiş olsun canımmma.s.
çok saol yeterimmmm,inşallah inşallah,hepiniz için dua ediyorum valla akşamları,
her hamilenin duası bir kişi için tutsa,baya süper olur,di miyerimseniben
öpüyorummm..
hepinize selam kızlar topikte güzel havalar esiyo inşallah esinte ve umudunu kaybetme arkadaşlardan gelecek güzel haberlerle bugünde devam eder bu güzel hava....
kızlar 12 ci gün kan testi negatif morelim o hayat boş benim için
ben iyiyim canım
dün uğradım kimseler yoktu
kız kadeşim hastalanmıştı eşşide has götürecekti
onun oğluna bakmaya gittim
kşam girdim çok az kişi girmiş
nedendir hiç anlamadım
insallah canim benim ya
yarin sperm testini alacagiz insallah benim icin bir umut olur
merhaba canım,
öncelikle hoşgeldin topiğimize,
o doktorun kendinde, artıramadığı bi bilgi sınırı var galiba,kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarımızın bazılarında kullandığı kürler ve ilaçlarla sayılarında artma oluyo
önerim bu konuda tek doktora bağlı kalmayın derim,
bu konu doktora göre değişiyo, iyice araştırmadan bişeye karar vermeyin
sperm sayısı kaçtı ?
1 bucuk ay once 2 milyon cıktı bır defa yaptırdık.netten arastırırken saracoglunun sıtesını buldum 1 bucuk haftadır kecıboynuzu suyu ıcırıyorum sabah aksam bakalım yarında tekrar sperm analızı yaptıracak ınsaAllah ıyı sonuclar cıkar faydalı olur
yoksa tup deneyecez bakalım ama ınsaAllah gerek kalmadan hamıle kalabılırım.
canım inşallah yüz güldürücü bi sonuç çıkar...
eşin testi dün vermeşmiydi neden iki günde çıkıyo sonucunuz çok geç değilmi canım ya nasıl dayanacaksın yarına kadar
doktorunun ismini bana özelden atarmısın?İnşallah canım inşallah değişir,bazı insanlarda gerçekten çok değişken olabiliyor
Bak biz de %3 biliyoduk morfolojiyi sonra,tüp bebek tedavisi öncesi(IMSI)daha detaylı bi incelendi,%0 çıktı,benim moralim iyice bozuldu nolacak diye.
Ama çok şükür ilk denemede kaldım bak hamile,inşallah da böyle devam eder tabiki ama inan ben bile bu kadar umutlu değildim.
Ama doktorum 3kere sordu bana bakın sizin normal yolla da olur eminmisiniz falan diye ben 3 senedir uğraştığım ve bıktığım için tamam yapalım artık dedim.
Ama morfoloji sorunu için yaptıracaksan mutlaka IMSI yapan bi yerde yaptırmalısınız,çünkü normal yerlerde sprmler 400 kat büyütülüp bakarken,IMSI tekniği kullanılan yerlerde 8000 kat büyütülüyor,akla kara daha iyi ortaya çıkıyo.
Moralini hiç bozma mutlaka bir çözümü olur.Baksana doktorum nerdeyse kabul etmeyecekti beni sizin normal yolla olur diye sırnaşık şey
Hatta embriyo kalitesi AA çıktı (AB,BB falan diye sınıflandırılıyor),ona bile şok geçirdim nasıl çıktı bunlar %0 morfolojiden diye
Öptümm..
doktorunun ismini bana özelden atarmısın?
günaydı arkadaşlar
hava çok soğuk ama güzel haberler gelice bizim içimiz ısınıyor.
gizmo tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.Darısı hepimizin başına
gizmo tebrikler darısı başımıza insallah
acaba sizde mormoloji kaçtı bizim %1 tup bebek denicem haftaya başlıyorum iğnelere inşallah
bizden o testi istemediler debilmiyorumkismile
bilmiyorum canim cuma belli olacak dedi
vallhi dayanamiyorum am napim
ya birde icim bir tuhaf
neden boyle oldu anlamadim
bilmiyorum canim cuma belli olacak dedi
vallhi dayanamiyorum am napim
ya birde icim bir tuhaf
neden boyle oldu anlamadim
hadi bakalım canım,güzel haberler ile coştur burayı inşallah:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?