Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canim benim

canim bilmiyorum cunku ben yurtdisinda yasiyorum ve bende dil problemi var
cocuk yapmaya karar verdigimizde cocugumuzun olmadiginni anladiksonra daogrendik ki esim azo.
ve biz napacagimizi bilmeden ve azo yu da tam anlamadanbize tese dediler
tesedediler ama tesenin de noldugunu bile bilmiyorduk
zaten dilimizde yeterince iyi degil doktorlari iyi anlamadik.
sonra tese yapildi sperm yok denildi
zaten o an beynimden vurulmusa dondum
hucreyi sormak aklima gelmedi evet doktor birseyler daha soyluyordu ama oyle soke olmustum ki yalnizca doktorun dudaginin kimildadigini farkediyordum ama anlamiyordum ne dedigini ama yanilmiyorsam hucre vardi
eger umudunuz olduysam ne mutlu bana insallah sizlerinde guzel haberlerini duyariz

canım artık 7.yılımıza girdik normal yolla gelmeyecek sanki yinede allah bilir ama.hayırlısı şimdi ezan okunmaya başladı bu ezanlar hürmetine rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.
caım eltinn gözü aydın olsun
sağlıcakla büyütsün inşşşşşş
minik kusunu
canım neden öle diyorsun sende kucaklayacaksın mucizeni
allahın izni ile
amin canım ağzına sağlık.işallah rabbim hepimize o günleri yaşatsın.

canim unutma sen guclu bir kadinsin ve unutma mucizen sana en yakin zaman da gelecek

canım rabbim isteyince olmayacak bişey yok.yeterki tevekkül edelim hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim ama korku sadece.hayırsız sağlıksız olmasında bunada şükür.bu günüzümüzüde aratmasın hiç bir zaman.:Saruboceq:

canım sen yurtdışında nerdesin?bende uzun bir süre fransada kaldım .Orada işlemlerin nasıl olduğunu biliyorum.Şunu söyleyebilirim ki ülkemiz bu konuda daha ilerideyiz çünkü ordaki drlar çokta umursamıyor çünkü onlara göre dönör çok normal ,dolaysiyle çokta araştırma gereği duymuyorlar.ALLAH ıSTEĞEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSıN .

kızlar günaydınlar olsun nasılsınız ben cok iyim bu ay allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıcam bana dua edin tüpbebek yapan arkadaşlar bana o süreçi anlatırlarsa sevinirim cok heycanlıyım inşallah bu ay hamiş olcam bidahi kış bebeğim benle olacak kızlar mutluyum tutacağına inanıyorum bende sorun yok eşimde hareketli sperm var eşimin sperm durumu okadar kötü değil fazla beklemek istemiyorum cok özledim bebişimi

evet canim hemen diyorlar donor yapalim
ya onlar aptal mi ne ben esimin bebegini tasimak istiyorum

amin canim hayirli saglikli bebekler versin

amin canim benim
insallah rabbim bizede bebeklerimizi gonderir insallah

canim insallah bebegin sana gelir ve tedavin olumlu sonuclanir.

canim ya bende cok ozledim bebisimi

slm kızlar.......iyi haftasonları ............

esinte inşallah tedavin olumlu sonuçlanır o çok özlediğin bebişine kavuşursun en kısa zamanda.........

ya kızlarrrrrrrr balkafadan haberi olan varmı arada gelirdi topiği hareketlendiridi komik resimler koyardı bilhassada takip çizelgesiyle ünlüydü........cucu vardı saboli liyadora vardı....artıkın uğramaz oldular inşallah uğrayamama nedenleri hamile kalmış olmalarındandır.....eskiler fazla uğramaz oldu topiğe çoğuda hamile kaldı zaten inşallah geri kalanlarda erer muradına

:gitme: evet harzemcim katılıyorum sana arkadşlar hepsi gidiyo birer ama noluyo anlamıyoz bi türlü balsurat üyeliğini iptal ettirmiş eğer bizi okuyosa inşallah yeniden üye olur saboli cucu liyadora hepsi bir anda kayboldu kaybolmayanda buralara uğramaz oldu inşallah kjtü bişey yoktur canlarını sıkan bişey olmamıştır ama eskiler gittikçe tadımız tuzumuzda kaçıyo bir an önce eski günlere döneriz inşallahkaydirigubbakcemile

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

tedavin hayırlı olsun
inşş bu tedavi bebğinin sana geLmesineDE vesile olur
iinşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlara.s.

annemlerden yazıyorum....
havalar bozukya bizim net yine gitti...
arada gelir gibi oluyor ama sayfaları pek açamıyorum...
ben arada gelirim yine...
kendinize iyi bakın...

canım allah yardımcınız olsun.işallah müjdeli haberi verirsin bizlere:Saruboceq:
canim vallah pzt arayip randevu alacagiz ve buaradada spermleri donduracagiz nolur nolmaz diye
çok sevindim işallah bebişin gelecek.sonuçta yumurtayı dölleyen bir tane sperm rabbim yardımcın olsun.:Saruboceq:
amin canim benim
insallah rabbim bizede bebeklerimizi gonderir insallah

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende o gelip pek yazmayanlardanım.
kızlar, canlar kırılmayın alınmayın olur mu?
işteyim yazamıyorum.
az biraz garip hallerdeyim

kızlar kadıköy jinemed kadın sağlığı hastanesini bilen varmı orda tüp bebek düşünüyom bilen varmı orayı

ay canım ne güzel az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah hayırlı sağlıklı bir doğum yaparsın güzelim...........artıkın sende fazla uğrayamayacaksın ama çok güzel bir nedenin olacak minik meleğinle uğraşıyor olacaksın inşallah ama bizimlede paylaş bebişi tamam

bende o gelip pek yazmayanlardanım.
kızlar, canlar kırılmayın alınmayın olur mu?
işteyim yazamıyorum.
az biraz garip hallerdeyim
yok canımsın niye kırılalım sonuçta aradada olsa yazıyosun kendinden haber veriyosun inşallah sende hamile kalırsında bütün işin gücün bebeğinle uğraşmak olur.........garip hallerede düşme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…