GÜNAYDIN ..............
bugün bende erkencilerdenim.........yiğenlerim geldi onlara pastalar yapacağım tarifleri almak için girdim slm vereyim dedim.............birazdanda annemlere gidecem hasret gidereceğiz kuzucuklarla baya kalabalık olacağız ama olsun bütün kardeşler hep bir arada vede 5 tanede yiğenim var hepside birbirinden canavar allah yardımcımız olsun......en çok hoşuma giden bana çok düşkün olmaları inşallah bir gün bizlerinde çocuğu olurda yiğenlerimizin arasına katışır........
caneylom son 3 gün rabbimin izniyle inşallah kızına kavuşmana az kaldı ...........ne güzel doğum günlerinizde aynı olacak rabbim herşeyi gönlüne göre vermiş inşallah bundan sonrasıda öyle olur.........
kendinize iyi bakın rabbim gönlünüze göre verir inşallahhhhhh
tamam caneylom ben yarın doktora gidiyorum sanırım yumurtalar büyümüşmü diye bakcak..gelişmeleri sizinlede paylaşacağım .hakkımızda hayırlısı inş.cvbın için çok teşekkür ederim
aaa ne güzel canım...
doğum günlerinizi hep kızınla beraber kutlarsını:asigim:
bu işten en zarralı çıkan eşin olacak canım...
her sene iknize birden hediye alması gerekecekkaydirigubbakcemile3
HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
YENİ HAFTA YENİ GÜZEL HABERLER GERTİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hayırdır canım bi garip haller derken herşey yolundadır inşallah ... ama arasıra gelip iyiyiz deyin merakta kalmayalım:gitme: neyse inşallah bir gün eski günlerimize döneriz...
canım ben bilmiyorum...arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?
demek pasta bir tanekaydirigubbakcemile3hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım allah işinizi rast getirsin:Saruboceq:
benimki gözaçık canım hediye nasıl olsa iki tane alcak her zaman ama pastayı teke düşürdü gene o karlı sonuçta iki kişiyiz iki pasta yiyemiyceğimize görecokacimcoook gene o karlı çıktı anlıycan...kaydirigubbakcemile5 tabi bunlar işin şakası inşallah rabbim herkese hepinize böyle günler nasip etsin biz hiç pastasızda kutlamaya razıyız doğum günlerimi dimi canımolumunekankayizsmile
arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?
özlemcim nasılsın canım ne var ne yok aşağıda görüyorum seni geçmişi okuyosun heralde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?