Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
caneylom tatlım geçmişe bakmadan daldım siteye iş yerindede kısıtlama getirdiler çok zamanım olmuyor topiğe ama okudugum kadarıya 2 gün sonra inş melegine kavuşacakmıssın rabbim sorunsuz yaşatır canım anneliğinide bizlerde dua etmeyi unutma olur mu şeker

KOLAY GELSİN SANA :teselli::teselli::teselli:
DÖKTÜRECEKSİN SABAH SABAH zemuszemuszemuszemuszemuszemus
OY OY YERİM BEN ONLARI
İYCE HASTERET GİDER YEĞENLERİNLE
CANIM
İNŞŞŞŞŞŞ BİZİMKİLERDE GELECEKLER VE KUZENLERİNİN ARALARINDAKİ YERLERİNİ ALACKLAR :Saruboceq::Saruboceq:
İİNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

tamam caneylom ben yarın doktora gidiyorum sanırım yumurtalar büyümüşmü diye bakcak..gelişmeleri sizinlede paylaşacağım .hakkımızda hayırlısı inş.cvbın için çok teşekkür ederim

hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelirsin canım allah işinizi rast getirsin:Saruboceq:

aaa ne güzel canım...
doğum günlerinizi hep kızınla beraber kutlarsını:asigim:
bu işten en zarralı çıkan eşin olacak canım...
her sene iknize birden hediye alması gerekecekkaydirigubbakcemile3

benimki gözaçık canım hediye nasıl olsa iki tane alcak her zaman ama pastayı teke düşürdü gene o karlı sonuçta iki kişiyiz iki pasta yiyemiyceğimize görecokacimcoook gene o karlı çıktı anlıycan...kaydirigubbakcemile5 tabi bunlar işin şakası inşallah rabbim herkese hepinize böyle günler nasip etsin biz hiç pastasızda kutlamaya razıyız doğum günlerimi dimi canımolumunekankayizsmile

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
YENİ HAFTA YENİ GÜZEL HABERLER GERTİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hayırdır canım bi garip haller derken herşey yolundadır inşallah ... ama arasıra gelip iyiyiz deyin merakta kalmayalım:gitme: neyse inşallah bir gün eski günlerimize döneriz...

can CANEYLOM haklısınız ne deseniz haklısınız.
garip derken kötü birşey olduğundan değil, tüm gün işyerinde net yok.
akşamda yorgunluk.
canım bebişin gelmesine çok az kalmış.
Allahım bir avazda kurtarsın vefakar arkadaşım.opuyorumnanaktan

arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?

arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?
canım ben bilmiyorum...
şuan burdada pek kimse yok...
istersen birde tüp bebek topiğine sor...

demek pasta bir tanekaydirigubbakcemile3
ya tabikki bunlar için şakasıboshayallersmile
günlerin de iyice azaldı...
allah yardımcınolsun canım...
sorunsuz bir şekilde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

Son düzenleme:
hihoyyyt
caneylom kızınla aynı gunde dogum gunu:lepi:
benımde denk gelseydı bende ısterdım aynı gunde olmasını:kedi:
yabanımmm canımcım ıyım
ben farm vılle ugrasıyorum:kedi:
sen nasılsınopuyorumnanaktan

hayalet topık selammmmmmmmmmmvereliniortak

canım eczaneden alıyosun ilaçları. fiyat farkı diye benim bildiğim hani ilaçların % 20 sini ödüyoruz ya ssk lı olunca bu ilaçlarda % 20 + bide ssk nın belirlediği bir fiyat farkı var onuda ödüyoruz. ( yani % 20 + fiyat farkı ) umarım yardımcı olabilmişimdir

caneylom canım büyük buluşmaya 2 gün kalmış canım hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım. doğumgünlerinizde aynı olması gerçekten çok hoş canım ne güzel denk gelmiş.

özlemcim nasılsın canım ne var ne yok aşağıda görüyorum seni geçmişi okuyosun heralde canım.

iyiyim canım sağol. evet okuyup kaçıyorum uzun zamandır pek yazamıyorum. ama takipteyim yani:)))

sen nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyo bakalım nerdeyse 5 aylık olmuşuz ohh ohh maşşallah karnın iice çıkmıştır. kıpraşıyomu yaramaz

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPİĞİMİZİ BURASI

herkese ıyı akŞamlar kılzar
bende Çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…