esinte canım sen tüpbebek bölümüne bak orda herkes bilgi veriyordur sende istediğin cevapları orada bulursun ...........ama geçenlerde bir program izlemiştim jinemedin dr ları ve hastaları çıkmıştı hemde yurt dışından gelmişler orda dertlerinin dermanını bulmuşlar dr.lardan hastaneden çok memnunlarmış ilgi alaka güzelmiş her isdeğini rahatlıkla sorup öğrenebiliyomuşsun ........öyle diyolardı hatta ikiz bebişleri olmuştu hayli yaramazlardı hiç durmuyolardı baya gülmüştüm.........ama sen iyi bi araştır ben tv de izleyip öğrendim
esinte illaki jinemedde yapacaksan avrupa yakasindakinde yaptir derim .
yeter ne alaka sen kuruyosan banada bildir
kızlar kadıköy jinemed kadın sağlığı hastanesini bilen varmı orda tüp bebek düşünüyom bilen varmı orayı
ıyı geceler kızlar Şeniz
harzemcım yazını okudum sımdı...
bende gelıyorum okuyorum :kedi:
sonrada kımse olmuyor gerı cıkıyorum..
yeter oluyor sureklı onlada denk gelmıyoruz
caneylomummmmm az kalmıs canım ya delikafaduldendelikafadulden
28 ocak benım dogum gunumhihoyyyt
senın mınıkle aynı gune denk gelcezopuyorumnanaktan
esıntı tedavın hayırlı olsun...
ınsallah sonundada guzel seyler olur
umudunukaybetme cok sevındım ...
guzel bır haber..bebekınde gelır en yakın zamnda hayırlısyla..
mr gızmo.hayırlısı demekkı zamanını gelmemıs..
degerın dustugunu sımdı okudum:gitme:
kızlar aklımda kalan bunlar..
ınsallah tez zamnda:ecrin_bebek: kavusursunuz..
guzel duyguyu sızde yasarsınız
gunaydin yetercigim napiorsun
biraz geçde olsa günaydın kızlarrrrrrrr...............
eşim dışarı çıktı benimde ilk iş tabi topik oldu o gelene kadar oyalanım bari.......birazdanda kaynanacuğumun yanına gideceğiz.........gitmek zoruma gitmiyoda devamlı hastalıktan bahsedecek yaaaa şimdiden kendimi detone etmeye alıştırıyorum.........
yeter kimden öğrendin kız tüpbebekte indirim varmış diye pek inanasım gelmiyo çünkü her zaman dr maliyetin çok yüksek olduğundan bahsediyor rapor çıkartırken bile baya zorluk çıkartıyolar.........keşke öyle bişey olsada herkes faydalanabilse....
neyse kendinize iyi bakın kızlar kocalarınızla beraber iyi pazarlar
günaydın canım ,tüp bebk fiyatları düştü diye bir haber aldıkta ona bakıyorum netten
hayırlı pazarlar herkesea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?