Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esinte canım sen tüpbebek bölümüne bak orda herkes bilgi veriyordur sende istediğin cevapları orada bulursun ...........ama geçenlerde bir program izlemiştim jinemedin dr ları ve hastaları çıkmıştı hemde yurt dışından gelmişler orda dertlerinin dermanını bulmuşlar dr.lardan hastaneden çok memnunlarmış ilgi alaka güzelmiş her isdeğini rahatlıkla sorup öğrenebiliyomuşsun ........öyle diyolardı hatta ikiz bebişleri olmuştu hayli yaramazlardı hiç durmuyolardı baya gülmüştüm.........ama sen iyi bi araştır ben tv de izleyip öğrendim

canım bende öyle duydum cok ilgileniyolar die merak ettim size danışayım dedim ama diğer bölümlerde pek yok araştırdım canım canım yorumun beni rahatlattı sağol canım

ıyı geceler kızlar Şeniz
harzemcım yazını okudum sımdı...
bende gelıyorum okuyorum :kedi:
sonrada kımse olmuyor gerı cıkıyorum..
yeter oluyor sureklı onlada denk gelmıyoruz

caneylomummmmm az kalmıs canım ya delikafaduldendelikafadulden
28 ocak benım dogum gunumhihoyyyt
senın mınıkle aynı gune denk gelcezopuyorumnanaktan

esıntı tedavın hayırlı olsun...
ınsallah sonundada guzel seyler olur
umudunukaybetme cok sevındım ...
guzel bır haber..bebekınde gelır en yakın zamnda hayırlısyla..
mr gızmo.hayırlısı demekkı zamanını gelmemıs..
degerın dustugunu sımdı okudum:gitme:
kızlar aklımda kalan bunlar..
ınsallah tez zamnda :ecrin_bebek: kavusursunuz..
guzel duyguyu sızde yasarsınız

sagolcanim insallah

biraz geçde olsa günaydın kızlarrrrrrrr...............

eşim dışarı çıktı benimde ilk iş tabi topik oldu o gelene kadar oyalanım bari.......birazdanda kaynanacuğumun yanına gideceğiz.........gitmek zoruma gitmiyoda devamlı hastalıktan bahsedecek yaaaa şimdiden kendimi detone etmeye alıştırıyorum.........

yeter kimden öğrendin kız tüpbebekte indirim varmış diye pek inanasım gelmiyo çünkü her zaman dr maliyetin çok yüksek olduğundan bahsediyor rapor çıkartırken bile baya zorluk çıkartıyolar.........keşke öyle bişey olsada herkes faydalanabilse....

neyse kendinize iyi bakın kızlar kocalarınızla beraber iyi pazarlar

CANIM GÜNAYDINLARa.s.a.s.a.s.
DÜN TÜPBEBK TOPĞİNDE YAZMIŞTI ARKADŞLAR
BENDE BİR ŞEY BULAMADIM
BAZI İNDİRİM YAPAN MERKEZLER VAR AMA
ONLARDA MERKEZİN KENDİ KARIRI OLDUĞUNU SÖLEDİLERbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

İNŞŞŞ ÖLE BİR ŞEYLER OLURDA SAYIN BAŞBAKNIMIZ 3 ÇOCUK DEYİP DURUYORYA TALEBİ KARŞILARIZ :roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar.değişik bişeyler var mı ,ben 1-2gündür giremiyom çok özlemişim burayı.annemler burda fırsatım olmuyo.annecimi çok özlemişim.:dance::dance:
inş güzel haberler gelmiştir topikte.hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
enepInAr---11 Ocak---sayı---doğal yoldan---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ASOS--25 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
bafo---26 Ocak---morfoloji ve hareket---doğal yoldan---arı sütü bal karışımı
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
tuliny---30 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
candycruuz---31 Ocak---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
nazz81---01 Şubat---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
adepeli---=3 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
aa1---5 Şubat---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
melony---06 Şubat---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
ARKAMAHALLE---07 Şubat---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
umudunukaybetme---10 Şubat---azosperm---???
yabangülüm.---10 Şubat---Morfoloji---Doğal yoldan---???
aysen_34---13 Şubat---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
eftalya_35 ---15 Şubat---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
nimes---17 Şubat---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
minos---18 Şubat---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
Fadik---18 Şubat---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
aşk_meleği---18 Şubat---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---21 ŞubatSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
fatıma zehra---22 Şubat---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
meryem42---???---Sayı---tüp bebek tedavisinde(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…