Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hepiniz sağolun kızlar allah herkese nasip etsin inşallah evet iki günüm kaldı hastaneyede bir gün önce yatcam yani iki gün sonra bu saatlerde evde olmıycam ben sizlere dua etcem bolca sizde beni unutmalın perşembe günü sabah saatlerinde olurmua.s.

canım ayarlasan olmaz zaten allahın işi işte bende şaşırdım ama az biraz bekliyodum tabi ocak sonlarında olunca muhtemel tarih:kedi:

canom geldi mi kız vakit..
çok sevindim canım az kalmış kavuşmaya hadii..
allah bi avazda kurtarsın..
sağ salim dünyaya gelsin meleğin inş canım..
sezeryan mı olucak son durum ne..

HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLAR.NERELERDESİNİZ YAHU KİMSECİKLER YOK.
:hulya::hulya::hulya::hulya:

GİZMO CANIM NASILSIN İYİSİNDİR İNŞ.HERŞEY YOLUNDA MI NE OLDU SENİN SONUÇLAR.GEÇMİŞE BAKTIM AMA GÖREMEDİM.ÇOK MERAK EDİYORUM,İNŞ HAMİŞLİĞİN DEVAM EDİYODUR.DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fadikçim ben dün adet oldum liste için haber vereyim dedim bir sonraki adetim 24 şubat ama benim genelde öne gelir adetim.Allah'a emanet oluuun.

ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPİĞİMİZİ BURASI

kızlar eşim bu gün sperm morfolojisi için tahlil verecek (rabbim inş.bu sefer iyi çıkar sonucu )

kızlar eşim bu gün sperm morfolojisi için tahlil verecek (rabbim inş.bu sefer iyi çıkar sonucu )

CANIM İNŞŞŞ SİZİ ŞAŞIRTACAK KADAR GÜZEL BİR SONUÇLA DÖNSÜN EŞİN
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…