Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (24-01-2010 -Pazar)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78.hamişşimiz---Mrs.Gizmo---19-01-2010---tüp bebek tedavisi---Morfoloji---(1 aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

Mrs.Gizmo arkadaşımızda maşallah ilk tüp bebek denemesinde hamile :teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
meryem42---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

fadikcim 23 adet gördüm allah iziz verirse tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısıylan

oh oh bol bol sarıl anneciğineolumunekankayizsmile
senin adına çok sevindim canım....

topiktede herşey aynı yeni haberler yok...

fadikcim 23 adet gördüm allah iziz verirse tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısıylan

şimdiden hayırlı olsun canım...bu ay mı başlıyorsunuz yoksa bir dahaki ayamı...
canım seni bizim listede bulamadım...gözden kaçmış galiba...
önemli bilgilerini verde yazayım....

fadikcim sana zahmet olacak ama geçen ay sorunun sadece morfoloji olduğunu söylemiştim.sende düzeltmiştin.hareket,morfoloji olarak eklemişsin yeniden:kedi:sadece morfoloji bizimkiolumunekankayizsmile

bende o gelip pek yazmayanlardanım.
kızlar, canlar kırılmayın alınmayın olur mu?
işteyim yazamıyorum.
az biraz garip hallerdeyim

hayırdır canım bi garip haller derken herşey yolundadır inşallah ... ama arasıra gelip iyiyiz deyin merakta kalmayalım:gitme: neyse inşallah bir gün eski günlerimize döneriz...

:1shok: :1shok: :1shok:
inanmıycaksın ama benim doğum günümde 28 ocak delikafadulden ilk kaydolurken başka tanıdıklarım varsa burda tanınmayım diye bazı profil bilgileri yanlış yazmıştımya buda onlardan birisi:kedi: burda bi arkadaşa yazmıştım sadece doğum tarihimde doğum yapcam diye :lepi: :lepi:
neyse canım senin sayendede çifte sevincimi burdaki bütün arkadaşlarımla paylaşmış oldum rabbim bana bu güne kadarki en güzel doğum günü hediyemi nasip etti inşallah hepinizin en yakın zamandaki özel günlerinizin hediyesi böyle olur

hepinizi çok seviyorum kızlaropuyorumnanaktan

hepinizi kocaman öpüyorumzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

tamam caneylom ben yarın doktora gidiyorum sanırım yumurtalar büyümüşmü diye bakcak..gelişmeleri sizinlede paylaşacağım .hakkımızda hayırlısı inş.cvbın için çok teşekkür ederim

aaa ne güzel canım...
doğum günlerinizi hep kızınla beraber kutlarsını:asigim:
bu işten en zarralı çıkan eşin olacak canım...
her sene iknize birden hediye alması gerekecekkaydirigubbakcemile3

fadikcim sana zahmet olacak ama geçen ay sorunun sadece morfoloji olduğunu söylemiştim.sende düzeltmiştin.hareket,morfoloji olarak eklemişsin yeniden:kedi:sadece morfoloji bizimkiolumunekankayizsmile
canım demek eski mesajlarıma bakarak yazmışım...
tamam düzeltirim şimdi...

slm kızlar, herşeyin hayırlısını istemek için bir örnek buldum size sevgiler

'Ben çok şanslı bir anneyim' - Hürriyet
allah yardımcısı olsun...
tabiki herşeyin hayırlısı...

iyiyim canım eşim fena öksürüyor ne yaptıysam geçiremedimbilmiyorumkismile
kıyamam ben ona işler yüzünden dr gidemedi

hay allah ya...
geçmiş olsun canım...
tez zaman da atlatır inşallah...

haftanın ilk günadını benden günaydın canlar....dilerim mutlu huzurlu bir hafta yaşarız hepimizde

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
YENİ HAFTA YENİ GÜZEL HABERLER GERTİRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

GÜNAYDIN ..............

bugün bende erkencilerdenim.........yiğenlerim geldi onlara pastalar yapacağım tarifleri almak için girdim slm vereyim dedim.............birazdanda annemlere gidecem hasret gidereceğiz kuzucuklarla baya kalabalık olacağız ama olsun bütün kardeşler hep bir arada vede 5 tanede yiğenim var hepside birbirinden canavar allah yardımcımız olsun......en çok hoşuma giden bana çok düşkün olmaları inşallah bir gün bizlerinde çocuğu olurda yiğenlerimizin arasına katışır........

caneylom son 3 gün rabbimin izniyle inşallah kızına kavuşmana az kaldı ...........ne güzel doğum günlerinizde aynı olacak rabbim herşeyi gönlüne göre vermiş inşallah bundan sonrasıda öyle olur.........

kendinize iyi bakın rabbim gönlünüze göre verir inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…