oh oh bol bol sarıl anneciğineolumunekankayizsmileslm kızlar.değişik bişeyler var mı ,ben 1-2gündür giremiyom çok özlemişim burayı.annemler burda fırsatım olmuyo.annecimi çok özlemişim.:dance::dance:
inş güzel haberler gelmiştir topikte.hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fadikcim 23 adet gördüm allah iziz verirse tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısıylan
oh oh bol bol sarıl anneciğineolumunekankayizsmile
senin adına çok sevindim canım....
dediğin gibi bol bol sarılıyom
topiktede herşey aynı yeni haberler yok...
oh oh bol bol sarıl anneciğineolumunekankayizsmile
senin adına çok sevindim canım....
topiktede herşey aynı yeni haberler yok...[/QUOTE
dedin gibi bol bol sarılıyom annecime.:dance::dance:
gercekten mi
insalllah dusmustur
canim tam olarak ortalama maliyeti ne kadar aliyor
bende o gelip pek yazmayanlardanım.
kızlar, canlar kırılmayın alınmayın olur mu?
işteyim yazamıyorum.
az biraz garip hallerdeyim
ay canım ne güzel az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah hayırlı sağlıklı bir doğum yaparsın güzelim...........artıkın sende fazla uğrayamayacaksın ama çok güzel bir nedenin olacak minik meleğinle uğraşıyor olacaksın inşallah ama bizimlede paylaş bebişi tamam
amin canım inşallah sağlıcakla kurtulurum rabbim herkese nasip etsin ... bebişim çok huysuz olmassa ben ayrılamam canım buralardan hep aklım burda benim kimden iyi haber alcam diye merakla geliyorum ... burdaki herkesi doğurtana kadarda ayrılmayacağım inşallahkaydirigubbakcemile3
[/FONT][/B]
ıyı geceler kızlar Şeniz
harzemcım yazını okudum sımdı...
bende gelıyorum okuyorum :kedi:
sonrada kımse olmuyor gerı cıkıyorum..
yeter oluyor sureklı onlada denk gelmıyoruz
caneylomummmmm az kalmıs canım ya delikafaduldendelikafadulden
28 ocak benım dogum gunumhihoyyyt
senın mınıkle aynı gune denk gelcezopuyorumnanaktan
esıntı tedavın hayırlı olsun...
ınsallah sonundada guzel seyler olur
umudunukaybetme cok sevındım ...
guzel bır haber..bebekınde gelır en yakın zamnda hayırlısyla..
mr gızmo.hayırlısı demekkı zamanını gelmemıs..
degerın dustugunu sımdı okudum:gitme:
kızlar aklımda kalan bunlar..
ınsallah tez zamnda:ecrin_bebek: kavusursunuz..
guzel duyguyu sızde yasarsınız
tamam caneylom ben yarın doktora gidiyorum sanırım yumurtalar büyümüşmü diye bakcak..gelişmeleri sizinlede paylaşacağım .hakkımızda hayırlısı inş.cvbın için çok teşekkür ederimcanım biz aşılama hiç yaptırmadığımız için transfere kadar evreleri nasıl gelişiyo hiç bi bilgim yok:1no2: sadece tüp bebekten farkı senden yumurta toplamıycaklarıni eşinin spermlerini enjekte edeceklerini biliyorum bunu sende biliyosundur zaten bilen arkadşlar yardımcı olurlar canım fadik arkadaşımızda cevaplamış bir iki sayfa geride bakabilirsin inşallah tedavinin sonu hayır olsun canım...
umutcum testiniz hangi yöntemle yapıldı acaba çünkü 6 tane diyosunda mesela normal testte 4-5 tane çıkanlar yıkamalı testlerde 5000 6000 çıkabiliyo belki umduğunuzdanda daha çoktur canım inşallah o 5-6 tane spermciğin sonu ikiz üçüz bebişler oluuuuurrrr
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişle sonuçlanır tedaviniz:ecrin_bebek:
aaa ne güzel canım...hayırdır canım bi garip haller derken herşey yolundadır inşallah ... ama arasıra gelip iyiyiz deyin merakta kalmayalım:gitme: neyse inşallah bir gün eski günlerimize döneriz...
:1shok: :1shok: :1shok:
inanmıycaksın ama benim doğum günümde 28 ocak delikafadulden ilk kaydolurken başka tanıdıklarım varsa burda tanınmayım diye bazı profil bilgileri yanlış yazmıştımya buda onlardan birisi:kedi: burda bi arkadaşa yazmıştım sadece doğum tarihimde doğum yapcam diye :lepi: :lepi:
neyse canım senin sayendede çifte sevincimi burdaki bütün arkadaşlarımla paylaşmış oldum rabbim bana bu güne kadarki en güzel doğum günü hediyemi nasip etti inşallah hepinizin en yakın zamandaki özel günlerinizin hediyesi böyle olur
hepinizi çok seviyorum kızlaropuyorumnanaktan
hepinizi kocaman öpüyorumzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım demek eski mesajlarıma bakarak yazmışım...fadikcim sana zahmet olacak ama geçen ay sorunun sadece morfoloji olduğunu söylemiştim.sende düzeltmiştin.hareket,morfoloji olarak eklemişsin yeniden:kedi:sadece morfoloji bizimkiolumunekankayizsmile
allah yardımcısı olsun...slm kızlar, herşeyin hayırlısını istemek için bir örnek buldum size sevgiler
'Ben çok şanslı bir anneyim' - Hürriyet
fadiğim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?