ne haber canım nasılsın
diğer topğe gelip destek vermene çok sevindim
canım bir nebze de olsa faydam olursa ne mutlu bana guclubacismileguclubacismileguclubacismilebayanssulusmilebayanssulusmile:enbuyukkk::enbuyukkk:
allah yardımcınız olsun canım....bende tese oldu eşim perşembeye belli olacak 5 senedir evliyiz
bazen oluyor canım...slm kızlar merak edıyorum dusuk sperm hareket ve morfolojıyle dogal yonden hamıle kalan varmı hangı sayıyıla kaldılar acaba
canım bu çok düşük ihtimal...kizlarr bu arada dr normal yolla hamile kalabilirsin dedi
inşallah canım ya:Saruboceq:kızlar eşim bu gün sperm morfolojisi için tahlil verecek (rabbim inş.bu sefer iyi çıkar sonucu )
hayırlısı canım...birazdan güncellerim:...fadikçim ben dün adet oldum liste için haber vereyim dedim bir sonraki adetim 24 şubat ama benim genelde öne gelir adetim.Allah'a emanet oluuun.
canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz
TOPİĞİMİZİ BURASI
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın.buralardayım da karşılaşamadık kaç gündür.
meleğim ve aşkımm
evt cnm var hemde bir çok arkdaşımız bunlardan biride benim senin yaşadığın acıyı bende yaşadım ikizlerimde tüp bebekti 9 ay soınra kendiliğinden hamile kaldım
iyi geceler kızlar..
herkes iyidir umarım..
meleğim ve aşkım herşey hikaye canım yeter ki zamanı gelmiş olsun durum ne olursa olsun bebek geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?