Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyiz canım seni msnde gördüm yazamadan bi baktım kaybolmuşsun. asıl sen nasılsın sizi sormalı büyütüyomusun göbişi :CüvCüv:

msn arızalı canım bir açılıyo bir kapanıyo kapandımı geri açamıyorum bir sorun oluyo anlamadım gitti. iyiyiz çok şükür canım büyüyoruz valla. sen nasılsın ne yapıyosun canım

bizde iyiyiz canım. şimdilik yolunda her şey böylede gider inşallah.

inşallah 23 şubattada adetin hiç gelmez mucizen gelir canım

gunaydin kizlar
ne var ne yok nasilsiniz

kiz napion kac gundur gorusmuyok.canim ya ben sogan kurune basladim igrenc bir seydi

herkese günaydın caneylom bugün büyük gün sorunsuz bir şekilde sağlıklı olarak kucagına alırsın inşallah bebeişini

günaydın kızlaaaaarr.

UMUDUNUKAYBETMEnerelerdesin gıı.seni hiç göremiyom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar tup bebek fıyatları topıgıne destek olun okıss..

evet ya tüp bebek tedavisinde indirim istiyoruz topiğine destek olalım sesimizi duyurmaya çalışalım.sizleride oraya bekliyoruz.
hadin gari bişeyler yapmanın zamanı geldi.guclubacismileguclubacismileguclubacismilevereliniortakvereliniortak

Arkadaşlar bende aranızda yeni sayılırım,ıkinci aşılamam yapıldı bekliyorum,ama adet günüme bi hafta varken kahverengi lekeler geldi,bugün 3.gün normalmi?Geçen sefer böyle olmamıştı normalmi?Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

mrh canım o konuda benim bir bilgim yok ama mutlaka yazar arkadaşlar azcık bekle olur mu

kızlar bu arada karar verdim iki ay sonra tekrar yaptırcam tüp bebek denemesini beklemek istemiyorum artık yaa..bu arada rejime girdim 2 aya kadar da azcık kilo vercem inş

kararınız hayırlı olsun canım...
inşallah bu sefer bebişin sana gelir...

tedavilerde bazen böyle ara lekelenmeler olabiliyor...
umutlandırmak istemem ama bazen yerleşme kanamasıda böyle oluyormuş...
inşallah bebişin seninledir...

Kızlar gÜnaydın eŞı varıkosel amelıyatı olan var mı
benimkide oldu canım...

hayırlısı canım...
tamam birazdan güncellerim...

bu arada tedavi listesine ben girsem artik dogru olur
26 ocak itibari ile tup bebek tedavisine basliyorum uzun protokol

hayırlı olsun canım....
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün amiin...

arkadaşlar mrs.gizmo arkadaşımızın durumu hala belli değil...
dış gebelik olmasından şüpeleniyorlarmış...
4 gün sonraya tine test demişler...
arkadaşımıza dua edelim olurmu....

canım ben 2 kere yaptırdım aşılama bende lekelenme olmadı canım. her ikisindede 10. gün adet olmuştum. inşallah küçük meleğin yerleşiyordur ve ondandır canım. kafana takılıyosa doktoruna bir sor canım. ama endişe etme

inşallah dış gebelik değildir meleği yaramazlık yapıyodur sacede. dularımız onunla canım. allahım gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…