Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor

mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor

canım benim üzme kendini allah büyük elbet birgün bizde gülecegiz.inşallah birdahaki sefere herşey yolunda gider:Saruboceq:

mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. Doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor

canmım geçmiş olsun
innşşş ikincide güzel haberler alırsınız

hayırlısı canım....
rabbim beterinden korusun...

eğer düzelmezsede hiç olmazsa tüp bebek şansımız var...

cenoylom canım allah yardımcın olsun...
sağlıcakla bebişini kucağın alırsın inşallah...
sabahta dua ederiz sana...
sen şimdi ne güzel bir telaştasındır:asigim:

herkese hayırlı akşamlar canlara.s.

bu arada tedavi listesine ben girsem artik dogru olur
26 ocak itibari ile tup bebek tedavisine basliyorum uzun protokol

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimsecikler kalmamış.

caneylom yarın büyük gün canım allah yardımcın olsun sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

sidelyam test yaptırmışsınız canım inşallah ikincisinde beklediğinizdende güzel bir sonuç çıkar canım.

yetercim geçmişde göremedim kızkardeşinin sonucu ne oldu

arkamahalle canım tedavin ahyırlı olsun canım inşallah bu tedavi seni meleğine veya meleklerine kavuşturur canım.

gizmom ne yaptı geçmişte onla ilgili bir haberde göremedim inşallah değeri yükselmiştir

günaydın kızlarrr caneylom rabbim yardımcın olsun inş..dilerim güzel bir gün olur hepimiz için

canımcım çok sağol hemen bakıyorum

bu arada kıslar bugün caneylom doğummu yapıcakdelikafadulden
yanlış görmedim dimibilmiyorumkismile ay geldi demek o büyük gün
çok sevindim canım bi avazda derler ya inşallah öyle olur:Saruboceq:
bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun canım arkadaşım
darısı her zamanki gibi bizim başımıza inşallah

gunaydın kıslar kaç gundur topik hayalet kent gibiydi hadi gelinde canlansın azcık

caneylom ne guzel miniğin bugun kollarında olucak çektiğin acılar son bulacak saglıklı mutlu bir hayat sürsün bebeişin inşallah anneli babalı

aymesss kısss yakaladım seni gene :))))))

anammmmmmmm yakalandımmı yinebilmiyorumkismile
bu sefer kararlıyım tatlım merak etme olumunekankayizsmile

kıslar ya nerdesiniz ben burda olunca kimse olmuyo nedense
bi türlü rast gelemiyoruz allahtan özlem var
oda olmasa yanlızlıktan patlıycaktım.akannehir

kıslar ya nerdesiniz ben burda olunca kimse olmuyo nedense
bi türlü rast gelemiyoruz allahtan özlem var
oda olmasa yanlızlıktan patlıycaktım.akannehir

canım bugunlerde hiç kimsecikler yok ben genelde yeterimi görüyorum. kızlar sogukalr gelince birden dagıldılar hadi kıslar tedavileriznizle canlandırın burayı. arka mahalle kıs nerdesin. kıslarrr toplanın yahuuu nerelere gittiniz pofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…