mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor
canım benim üzme kendini allah büyük elbet birgün bizde gülecegiz.inşallah birdahaki sefere herşey yolunda gider:Saruboceq:
mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. Doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...kelimesi-az-kaliyor-duygularimin-yaninda.html
Size de umut ışığı olsun...........:Saruboceq:
mrh kızlar benden güzel haber yok malesef. doktor 2 haftaya kadar tekrar edecez demiş testi bakalım hayırlısı rabbim ne zaman ol derse beklicez işte elden bişey gelmiyor
bu arada tedavi listesine ben girsem artik dogru olur
26 ocak itibari ile tup bebek tedavisine basliyorum uzun protokol
ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz
TOPİĞİMİZİ BURASI
gunaydın kıslar kaç gundur topik hayalet kent gibiydi hadi gelinde canlansın azcık
caneylom ne guzel miniğin bugun kollarında olucak çektiğin acılar son bulacak saglıklı mutlu bir hayat sürsün bebeişin inşallah anneli babalı
aymesss kısss yakaladım seni gene :))))))
Kızlar gÜnaydın eŞİ varİkosel amelİyatı olan var mı
kıslar ya nerdesiniz ben burda olunca kimse olmuyo nedense
bi türlü rast gelemiyoruz allahtan özlem var
oda olmasa yanlızlıktan patlıycaktım.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?