bak canim bende geldim ama sen gitmissin.
kızlar tup bebek fıyatları topıgıne destek olun okıss..
evet ya coktandir gorusemiyoruz
ozledim seni
dersler nasil gidiyor
iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimsecikler kalmamış.
caneylom yarın büyük gün canım allah yardımcın olsun sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
sidelyam test yaptırmışsınız canım inşallah ikincisinde beklediğinizdende güzel bir sonuç çıkar canım.
yetercim geçmişde göremedim kızkardeşinin sonucu ne oldu
arkamahalle canım tedavin ahyırlı olsun canım inşallah bu tedavi seni meleğine veya meleklerine kavuşturur canım.
gizmom ne yaptı geçmişte onla ilgili bir haberde göremedim inşallah değeri yükselmiştir
:sm_confused:
aleyküm selam canım
canım malesef negatif senağlamasenağlamasenağlama
CANIM MALESEF NEGATİF senağlamasenağlamasenağlama
slm arkadaslar, nasilsiniz?
sizlerden bayagi uzak kaldim ve malesef 1ay daha boyle olacak, internet sorunumuz var, ve yeni hat ancak 2martta yapilacak....
insallah hersey herkes icin yolunda gidiyodur...
benim safra ameliyatindan sonra serum takilan elimde sorun oldu, su an sol elimi cok az kullanabiliyorum, serumun takildigi yerde damar tikaniklik yapmis yani kan pihtilasmasi oldu, o kadar agriyoki ameliyatimi unutturdu bi kac hafta daha boyle devam edecekmis....
yaa iste boyle seyler sadece turkiyede olmuyo!!!!
neyse canlarim hepinizi hasretle opuyorum
byeee
gerçekten mi ya.ne kadar kötü.keşke birbirimiz için yapabileceğimiz bişeyler olsa.elden bişey gelmiyo.herşeye rağmen kardeşin çok şanslı.senin gibi dert ortağı ablası var.hiç değilse üzüntüsünü senle paylaşıyodur biraz rahatlıyodur.değil mi.rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın amiiinn
herkese gÜnaydınlarrrrrrr
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?