Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ya coktandir gorusemiyoruz
ozledim seni
dersler nasil gidiyor

evet ya özlettin kendini.dersler çok zor yav.şu öss sistemi değiştikten sonra eklenen konular varya onları anlayamıyom ,napcam bilmem.offf kafam karma karışık.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

CANIM MALESEF NEGATİF senağlamasenağlamasenağlama

canım malesef negatif senağlamasenağlamasenağlama

gerçekten mi ya.ne kadar kötü.keşke birbirimiz için yapabileceğimiz bişeyler olsa.elden bişey gelmiyo.herşeye rağmen kardeşin çok şanslı.senin gibi dert ortağı ablası var.hiç değilse üzüntüsünü senle paylaşıyodur biraz rahatlıyodur.değil mi.rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın amiiinn

slm arkadaslar, nasilsiniz?
sizlerden bayagi uzak kaldim ve malesef 1ay daha boyle olacak, internet sorunumuz var, ve yeni hat ancak 2martta yapilacak....

insallah hersey herkes icin yolunda gidiyodur...
benim safra ameliyatindan sonra serum takilan elimde sorun oldu, su an sol elimi cok az kullanabiliyorum, serumun takildigi yerde damar tikaniklik yapmis yani kan pihtilasmasi oldu, o kadar agriyoki ameliyatimi unutturdu bi kac hafta daha boyle devam edecekmis....
yaa iste boyle seyler sadece turkiyede olmuyo!!!!

neyse canlarim hepinizi hasretle opuyorum
byeee

canım geçmiş olsun allahım beterinden korusun allahtan geçiciymiş canım geçecekmiş. kendine iyi bak canım dikkat et.

EVET CANIM YYAAAA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA lmaz:lmaz:lmaz:ELDEN BİR ŞEY GELMİYOR
KADEŞİMDE ÇOK ÜMİTLENMİŞTİ bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
AMA SAĞLIK OLSUN NE YAPALIM:kedi::kedi:

mrs GıZMA:canım inşallah bir sorun çıkmaz rabbim seni ve bebeğini korusun rabbim bebeiğini sana bağışlasın.

CANEYLOM:canım rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah ve rabbim evlat hasreti çeken ümmeti muhammedede bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla...

herkese hayırlı cumalar
rabbim dua ve dileklerini kabul etsin
hepimizin gönlünden geçeni nasipetsin
sağlık huzur versin
iinnnnnşşşşş hepimizin mucizelerini göndersin
iiinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

fadiğim canım yeni tarihim 28 şubat eklersin şekercim.olmasın diye çok dua ettim ama hayırlısı böyleymiş napalım bir daha ki aya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…