Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeteriiim canım nasılsın?
tedavin hayırlı olsun
Rabbim bebişle sonuçlandırsın inşallah canım

yeteriiim canım nasılsın?
Tedavin hayırlı olsun
rabbim bebişle sonuçlandırsın inşallah canım

canım sağol
inşşşşş canım inşşşşş
güzelşeylerolsun hayatımızda artık
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterim tedaviye başlıyosun ha hadi hayırlısı göbüşün bebişlerle dolar inşallah canım

can isom sen nasılsın nasıl gidiyor canım

yeterim tedaviye başlıyosun ha hadi hayırlısı göbüşün bebişlerle dolar inşallah canım

can isom sen nasılsın nasıl gidiyor canım

canıım iyiyiz çok şükür yata yata büyüyoz işte,
dışarı çıkmıyorum evde vakit geçiriyoruz sıkılmıyoda değilim hani boshayallersmile
sen nasılsın tatlım, bi sıkıntınız yoktur inşallahkaydirigubbakcemile5

iyiyiz çok şükür bizde. bende dışarı fazla çıkamıyorum az bişi yürüsem hemen ağrım oluyo. bende sıkılıyorum ama bi şekilde geçiyo günler onun dışında çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. ha gayret sende yarıladın sayılır bir bu kadar daha dayansın uğurböcükleri allahın izni ile opuyorumnanaktan

amin canım inşallah, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin
Arkadaşlarımıza da ikiz ikiz bebişler göndersinde pembe listeye girmeyen kalmasın inşalllllah :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize selam kızlar nasıysılınız geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir
bende iyi deyim iyi olsun kaç gündür hastanelerdeyiz kızımın yyenidoğan sarılığı yükseldi hergün test verdik allaha şükür bugün yenice düşüşe geçti yoksa ışın tedavisi alcaktı ama allaha şükür düşmeye başladı değerleri şimdilik böyle kızlar gelemedim haber vereyim dedim kendime gelince uğrarım bugün yine ... şimdi çok uykusuzum biraz dinlencem gece sabaha kadar uyumuyoz iki saatte sir uyandırıp emzirmem gerekiyo ... sonrada üzüntüden ben uyuyamadım ama artık iyi haber geldi birazcık gözümü kapatabilirim... dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım ... şimdilik ... hoşçakalın ... geçmişi biraz dinlenince okurum inşallah herkesler iyidir....

amin canım amin en kısaa zamanda inşallah pembe köşeye geçmeyen kalmayacak inşallah

geçmiş olsun canım. neyseki düşüşe geçmiş tamamen geçecek inşallah. dinlen canım dinlen gene görüşürüz kendinize iyi bakın canım

bu arada kızlar 1 senedir sınavlarım vardı bazı arkadaşlar bilirler. ankaraya sınavlara gidip geliyodum.artık bitti sınavlarım önceki gün öğrendim mali müşavir oldum kızlar çok sevindim sıkılmıştım artık ders çalışmaktan sizinlede paylaşmak istedim canlarım

canim cok gecmis olsun sukurler olsun ki sariligi dusmus insallah hicbirseycigi kalmaz minigin

casper canim gozun aydin

herkese merhaba kizlar
gerci kimsede kalmamiseyvahedigeldismile

canım çok geçmiş olsun

dikkat edin kendinize

hayırlı uğurlu olsun canım

arkadaşlar arın tüp bebk osyası için merkeze gideceğim erkenden kalkmam gerekiyor
inşş her şey yolunda gider

herkese iyi akşamlar...peki bu 35 yaş altı tek embriyo olayı devlette mi geçerli olacak yoksa özeller içinde geçerli mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…